Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.036
- 8.388
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acunla arası iyi ft'ninSportif AŞ başına geçip, her maç önü-sonu açıklamalar ve önemli zamanlarda basın toplantıları tertip etmesini isterdim.
KOÇ ve ILICALI hakkından TERİM gelir.
acunla arası iyi ft'nin
okan'ın da acunla arası iyi
herif her yeri sarmış vaziyette
transfer işine karışmayacaksa fatih terim acilen göreve gelmeli ancak bu tür bir görevi kabul edeceğini pek sanmıyorum, tff başkanlığı için mücadele etmeli fatih hocamBu sebepten Acun un çok zıplayamayacağını düşündüm bir an, Terim'e karşı. FT son senelerinde KOÇ ile tek başına mücadele etmişti her açıdan. Acun da gelse fark etmez bana kalırsa.
Hoca oturduğu yerde otursuntransfer işine karışmayacaksa fatih terim acilen göreve gelmeli ancak bu tür bir görevi kabul edeceğini pek sanmıyorum, tff başkanlığı için mücadele etmeli fatih hocam
Nasıl çöp kadro bıraktı ben anlamadım bu işi. Nelsson, Boey, Marcao, Berkan, BAY, Kerem transferlerini hoca yaptı. Şampiyon olan takımın demirbaşları hala hocanın transferleri. Kerem olmasa geçen sene ve bu senenin ilk yarısı havlu atmıştık, BAY olmasa son maçları kaybedip şampiyonluğu veriyorduk. Boey'i 30'a sattık, Marcao'yu 13'e. Hocanın aldırdığı Berkan'ı kurtarıcı olarak apar topar geri getirdik, harika performans verdi golünü attı bizi kurtardı. Nelsson keza yüksek bonservis getirecek.Türkiye de içme sularına unutkanlık yaptıran madde atıyorlar sanırım. Ft her gelişinde astronomik transferler yaptırdı her gidişinde çöp kadro bıraktı.
Cicaldau Morutan i çabuk unuttukbu son gelişindeki çöpler.
Türkiye de hersey kalitesiz taraftarlıkta bunun içinde..
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
transfer işine karışmayacaksa fatih terim acilen göreve gelmeli ancak bu tür bir görevi kabul edeceğini pek sanmıyorum, tff başkanlığı için mücadele etmeli fatih hocam
buna kesinlikle katılıyorum, özellikle gelecek yıl hiçbir zaman görmediğimiz kirli oyunlara tanıklık edeceğiz ve medya da buna ayak uydurarak algı yaratacaklar tıpki bu yılda olduğu gibi.Florya-medya yönetimi açısından bakıyorum olaya, bir fantezi düşünce olarak, medya önünde bu kansızlarla savaşacak yegane güçlü adamlardan Terim.
Şu geçiş döneminde en iyi gelecek şeylerden biri olacaktırSportif A.Ş'ye geçebileceği konuşuluyor
Hocanız gelmeyecek