Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.599
- 5.564
- 1.043
şampiyon yapıp emekli olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allegri ve sonuç futboluna şu 3.5 ay için okay derim valla ama allegri de en az 2 yıllik sozlesme isterklopp imkansız. yönetimle alakalı da değil. gerçekçi bir hedef değil o. dönmek istediği anda elit takımlar kapısında sıralanır.
bizim tek önerebileceğimiz şey para.
bence getirebileceğimiz isimlerin zirvesi massimiliano allegri olur.
iyi mi kötü mü ya da bize uyar mı kısmından bağımsız düşünerek söylüyorum. etiketi yüksek olan ve bizi kabul etme imkanı olan isimler arasındaki en kariyerlisi bu.
ben sezon sonu için yazdım. şu noktada okan'ı göndersen dahi o tip bir isim gelip devralmaz. sene sonunu beklerAllegri ve sonuç futboluna şu 3.5 ay için okay derim valla ama allegri de en az 2 yıllik sozlesme ister
Allegriyi buraya getirebilmek için mounun aldığı paranın 1.5-2 kati para vermek lazım ki arabistandan daha fazlasını bile kabul etmemişti diye hatırlıyorum.en az 2-3 ay ikna süresi olur onun ki reddeder büyük ihtimalle milan yapar yada juveye dönerAllegri ve sonuç futboluna şu 3.5 ay için okay derim valla ama allegri de en az 2 yıllik sozlesme ister
Terim'den gram haz almam ama bu dediğin şey benim için bile baya komik renktaş.