Fatih Terim

klopp imkansız. yönetimle alakalı da değil. gerçekçi bir hedef değil o. dönmek istediği anda elit takımlar kapısında sıralanır.
bizim tek önerebileceğimiz şey para.
bence getirebileceğimiz isimlerin zirvesi massimiliano allegri olur.
iyi mi kötü mü ya da bize uyar mı kısmından bağımsız düşünerek söylüyorum. etiketi yüksek olan ve bizi kabul etme imkanı olan isimler arasındaki en kariyerlisi bu.
Allegri ve sonuç futboluna şu 3.5 ay için okay derim valla ama allegri de en az 2 yıllik sozlesme ister

Allegri ve sonuç futboluna şu 3.5 ay için okay derim valla ama allegri de en az 2 yıllik sozlesme ister
ben sezon sonu için yazdım. şu noktada okan'ı göndersen dahi o tip bir isim gelip devralmaz. sene sonunu bekler
futboldan biraz anlayan adam şu an bizim takımın başına geçmez çünkü bayır aşağı giden freni boşalmış kamyon gibiyiz. duvara çarpmak kaçınılmaz.

Allegriyi buraya getirebilmek için mounun aldığı paranın 1.5-2 kati para vermek lazım ki arabistandan daha fazlasını bile kabul etmemişti diye hatırlıyorum.en az 2-3 ay ikna süresi olur onun ki reddeder büyük ihtimalle milan yapar yada juveye döner

Terim'i isteyenler mi var lan ciddi ciddi?

Bu taraftara gercekten her türlü basarisizlik müstahak

Keşke diyorum bir 10-15 yaş genç olsaymış. 55-60 yaşlarında bir Fatih Terim, şu kaos ortamında, rakibin orantılı-orantısız saldırılarında arayıp da bulamayacağımız türden bir nimet olurdu.

Ama şu an takımın başına geçse, bence hoca da kaldıramaz bu tempoyu, bu gerilimi. İnsanoğlu yaşlandıkça geriye giden bir varlık sonuçta. Eski enerjisini bekleyemeyiz hocadan.

2008 Fatih Terim veya 2013 Fatih Terim, ortalığın içinden geçerdi.

Şimdi değilse ne zaman.

Gel babalığını yap son kez şampiyon yap emekli ol.

Bu kaoslu tablodan başka şekilde çıkacağımızı sanmıyorum.

Fenere 8 puandan şampiyonluk vericez gel be adam.

imparatorun hoca olarak bize bir şey katabileceğine inanmıyordum, ta ki düne kadar . bugün gelsin, son 11 maçını yapsın şampiyon yapsın emekli olsun. şu an gelirse şampiyonluğa %100 gözüyle bakarım. ama böyle bir şey olmayacağı kesin. tarihin en büyük winner kulüplerinden biri 8 puandan şampiyonluk verme senaryosunu yaşamakla korkuyor. hakkımızda hayırlısı. önümüzdeki 4 maç 12 puan dışındaki senaryolarda geçmiş olsun diyebiliriz.

Valla normalde istemem ama gelsin ya şuradan şampiyon yapar en azından

hemen göreve... bu okan denen şahıs şampiyonluğu verecek çünkü.

aklıma başka bir formül gelmiyor cevat güler bile 5 maçlık gelip şampiyon yaptıysa imparatorun da son defa ateşten gömleği giyip alçaklara karşı onurumuzu kurtarması gerekiyor buradan bir şampiyonluk verirsek tarih değişebilir

Fatih Terim bu yaştan sonra gelip hatırasını zedelememeli. Kalan 2-3 senelik kariyerini yurtdışında daha baskısız çalışıp bitirmeli

okan dan daha kötü olma ihtimali yok.

bugün ekmeğini yediğimiz yerliler ona ait. yunus-kerem-barış.

adama taylan-berkan-cicaldau-mohamed-babel vs. verdiler. o kadroyla gerekeni hele hele avrupada fazlasıyla yaptı. en azından rezil etmedi.

kötü ve yetersiz bir kadro kuruldu, gelecek yatırımı adı altında ama patladı.

tekrar altını çiziyorum, şu kadroyla okan dan kötü olma ihtimali yok.

İmparator Fatih Terim..
Resim

Zoom'dan part-time hocalık mı yaptırsak cidden.

Geri
Üst Alt