Fatih Terim

Gelsin gelsin biraz daha rezil rüsva olalım. Başarısızlıklarını örtmek için ona buna sallasında 40 maçın 20 sini tribünden izlesin. Gelsinde 10-15 tane daha başarısız transfer yapıp kulübü batırmaya bir adım daha yaklaşalım. Kendisi milyonları cebe indirirken terimciler, antiterimciler olarak forumlarda birbirimizi yiyelim.
6 ay sonra ekonomimiz şaha kalkacak vs ocak-temmuz süper olacağız. aynı kafa yapısı

Yav adam gelicem demiyorki

Gelmiyor da

Kendiniz uydurup

Kendiniz sövüyorsunuz

Paranoyak mısınız yav
terim düşmanları hariç kimsenin hocayla derdi yok zaten ama seçim sonrası toplanıp hoca lehine tezahürat yapılması, twitterda sürekli çalışma yapılması ve yönetim üstüne terim gelsin diye yapılan baskılar cidden mide bulandırıyor. bu terimciler bu kafayla devam ederse gelecek hocaya sabır diliyorum, 3 ayda yerler adamı.

terim düşmanları hariç kimsenin hocayla derdi yok zaten ama seçim sonrası toplanıp hoca lehine tezahürat yapılması, twitterda sürekli çalışma yapılması ve yönetim üstüne terim gelsin diye yapılan baskılar cidden mide bulandırıyor. bu terimciler bu kafayla devam ederse gelecek hocaya sabır diliyorum, 3 ayda yerler adamı.
Kimse GS hocasını yiyemez.

Torrent'e bile sabah akşam maç kaybetmesine rağmen 2 aydan fazla ses çıkarılmadı.

Bunlar varsayım.

FT yerine gelen adam 18 maçta 40 puan falan alsa zaten gelecek sezon garanti devam ederdi.

Kimse GS hocasını yiyemez.

Torrent'e bile sabah akşam maç kaybetmesine rağmen 2 aydan fazla ses çıkarılmadı.

Bunlar varsayım.

FT yerine gelen adam 18 maçta 40 puan falan alsa zaten gelecek sezon garanti devam ederdi.
başarılı olanı tabi yiyemezler ama en ufak tökezlemede terim boşta olduğu sürece demoklesin kılıcı gibi orda duracaklardır terimciler, bu iyice belli oldu. bukadar başarısız bir dönemin ardından 6 ay sonra bile terim dönsün diyebiliyorlarsa herşey beklenir artık. torrent, terimi sevmeyenlerin bile çoğunun istemediği ayrı bir vaka, baştan hataydı.

başarılı olanı tabi yiyemezler ama en ufak tökezlemede terim boşta olduğu sürece demoklesin kılıcı gibi orda duracaklardır terimciler, bu iyice belli oldu. bukadar başarısız bir dönemin ardından 6 ay sonra bile terim dönsün diyebiliyorlarsa herşey beklenir artık. torrent, terimi sevmeyenlerin bile çoğunun istemediği ayrı bir vaka, baştan hataydı.
Terim'in gitmesini istemeyen bir güruh vardı.

Işıtan'ın 10 sene önceki tweetlerini boşuna aramadılar, Remzi Sanver'in dahi peşine düştüler.

Bunlar çoğunluğu temsil etmiyor.

Her şeyi geçtim burada Terim geliyormuşcasına tartışıp hayali bir düşman yaratmak dayanağı ne olursa olsun yanlış.

Salın şu konuyu ya en azından kısa vadede önümüzdeki 1 sene gelme ihtimali yok.

Terim'in gitmesini istemeyen bir güruh vardı.

Işıtan'ın 10 sene önceki tweetlerini boşuna aramadılar, Remzi Sanver'in dahi peşine düştüler.

Bunlar çoğunluğu temsil etmiyor.

Her şeyi geçtim burada Terim geliyormuşcasına tartışıp hayali bir düşman yaratmak dayanağı ne olursa olsun yanlış.

Salın şu konuyu ya en azından kısa vadede önümüzdeki 1 sene gelme ihtimali yok.
inşallah öyle bir ihtimal yoktur ama terimcilerin artık bu konuyu gündeme getirmemesi lazım, bu konu kapanmadıkça kulüp zarar görüyor. terim konusunun belli bir süre kapandığını kabul etmemekte ısrar eden insanlar var tepki ondan.

Hocanın 3 yılı kupasız kapattığı gerçeği gün gibi hâlâ ortadadır. O yüzden bir süre ayrı kalmak hatta sonsuza dek ayrı kalmak iyidir. Kulübün Terim'siz de başarı yakalaması sağlanmalıdır. Sonuçta Allah gecinden versin. Bu adam ölümsüz değil...

Hocam düğün düğün geziyor @Murat Durmaz

:D
arda-turan-gs-1.webp

Geri
Üst Alt