Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent abi senin yanına gelsin hocam. Hasret giderirsin.Dön gel hocam, senden başkası yalan.
Tunahan renktas sana dalabilir miyimPirlo filan varken eskisinden de hırslı döneceği için eğer bu sene gelirse güzel transferler de olursa silindir gibi ezeriz rakipleri.
İstek bildirmek suç mu?Akıllanmayan ĞS taraftarı yine tag açmış gelmesi için yav yeter yemin ederim yeter
Elbette değil ancak bu sadece bununla kalmayacak. Hoca bu benim son imzam demiş zaten. Yeni bir hoca gelirse en ufak hatasında Terim diye baskı yapılacak. Sonunda kaybeden kim olacak yine Galatasaray olacak.İstek bildirmek suç mu?
Torrent'e bile ilk zamanlar fazla tepki verilmedi Okan'a tepki veren az çıkar.Fatih hocanın çevresine yakın kişiler hoca dönme konusunda istekli diyolar.O tweet de 2 galibiyet sonra unutulur..Elbette değil ancak bu sadece bununla kalmayacak. Hoca bu benim son imzam demiş zaten. Yeni bir hoca gelirse en ufak hatasında Terim diye baskı yapılacak. Sonunda kaybeden kim olacak yine Galatasaray olacak.
Tek dileğim sonunda kazananın Galatasaray olması. Kişiler gelip geçici yeter ki biz kazanalım.Torrent'e bile ilk zamanlar fazla tepki verilmedi Okan'a tepki veren az çıkar.Fatih hocanın çevresine yakın kişiler hoca dönme konusunda istekli diyolar.O tweet de 2 galibiyet sonra unutulur..
Zaten dileğimiz o knk.Sadece bizim gönlümüzde olan hoca o.Yoksa ben Torrent geldiği zaman ilk 6 maç falan destekledim onu desteklediğime göre diğer hocaları her türlü desteklerim..Tek dileğim sonunda kazananın Galatasaray olması. Kişiler gelip geçici yeter ki biz kazanalım.