Fatih Terim

by bilardo

D726419A-9EAB-4D5B-8871-E8C26CE05305.webp

En iyi hoca da gelse ilk mağlubiyetinde Fatih Terim diye tutturacak basın ve taraftar. Çık artık bir açıklama yap bitti de gelmeyeceğim de düş şu kulübün yakasından hocam yeter.

Akıllanmayan ĞS taraftarı yine tag açmış gelmesi için yav yeter yemin ederim yeter

Elbette değil ancak bu sadece bununla kalmayacak. Hoca bu benim son imzam demiş zaten. Yeni bir hoca gelirse en ufak hatasında Terim diye baskı yapılacak. Sonunda kaybeden kim olacak yine Galatasaray olacak.
Torrent'e bile ilk zamanlar fazla tepki verilmedi Okan'a tepki veren az çıkar.Fatih hocanın çevresine yakın kişiler hoca dönme konusunda istekli diyolar.O tweet de 2 galibiyet sonra unutulur..

Tek dileğim sonunda kazananın Galatasaray olması. Kişiler gelip geçici yeter ki biz kazanalım.
Zaten dileğimiz o knk.Sadece bizim gönlümüzde olan hoca o.Yoksa ben Torrent geldiği zaman ilk 6 maç falan destekledim onu desteklediğime göre diğer hocaları her türlü desteklerim..

Gelsin gelsin biraz daha rezil rüsva olalım. Başarısızlıklarını örtmek için ona buna sallasında 40 maçın 20 sini tribünden izlesin. Gelsinde 10-15 tane daha başarısız transfer yapıp kulübü batırmaya bir adım daha yaklaşalım. Kendisi milyonları cebe indirirken terimciler, antiterimciler olarak forumlarda birbirimizi yiyelim.

Geri
Üst Alt