Fatih Terim

Sahneye rol çalar gibi çıksa mıydı abi?

Maça gelmesi yeterlidir. Sahneye çıkması kendisi de bizim için de şu aşamada zararlı olurdu.

Teknik direktörlüğü bıraktığı gün sadece ona özel bir tören yapılmalı 50.000 taraftar ile en az.

Umuyorum jübilesinde bir başka Avrupa Kupası bu kez öğrencisi Okan Buruk'un elinde kalkacak, sonrasında Terim de gelecek elini havaya kaldıracak.

Ama sıradan bir lig kupası ile değil.

Allah ömür versin, bize de bunu gerçekleştirecek gücü ve şansı.

Serhan Türk'e maçtan sonra merak etme yakında sık sık görüşeceğiz demiş

Bizde, TFF'de ya da milli takımda görev alabilir

Özellikle TFF'de görev almasını aşırı pozitif karşılarım. Zaten ilk iş yabancı sınırını kaldırıp kuralı uzun vadeli yapar. B takımı kurmamızın da önünü açar

1686042813455.webp

Hocamın bile hacklendiği bu sanal alem bize neler yapmaz. İnternetteki hamlelerimize dikkat edelim.

Hackleyip GSCimbom instagramı takibe almıştım ama hoca geri çıkarmış

Hala 'aktif' TD imiş gibi yorumlar görüyorum. Hangi aktiflik yahu?!..Gereğince sever sayarım, hiç şüphesiz yaşayan en büyük 'GS efsanesi' dir. Lakin hayatın gerçeklerini inkar etmek olmaz...

Okan Hoca başarısız olsaydı ve bir kurtarıcı aransaydı; yine Serie A da fılanca kulüpten, Arap yarımadasından feşmekanca MT dan aldığı astronomik teklifler konuşulur, günün sonunda 'bedava fiyatına' (3 milyon Euro civarı) Galatasarayımızın hzmetine koşmak suretiyle, nasıl da fedakarlık yaptığına dair haber ve yorumlar görürdük!..

Geri
Üst Alt