Fatih Terim

Dün dedim Okan'ın Jesus'a sallamasına gerek yok diye. Yetmedi bir de Şenor'a girişti. Bu Cl finali etkinliğinin bugüne denk gelmesi kötü oldu ama burda patlamasa başka yerde patlayacaktı.

Okan'ın lokomotif söylemine niye bu kadar takıldınız ki?

Şenol Güneş 64 yaşına kadar şampiyonluk kazanamamış bir hocaydı.

Fatih Terim 7. şampiyonluğunu 65 yaşında kazanırken Şenol 2. şampiyonluğunu alıyordu aynı yaşta.

96-2000 arası kadronun ekmeğini yediği 2002 dışında özel bir başarısı da yok.

Mustafa Denizli 3 farklı takım ile 3 şampiyonluk alıp, Türkiye dışında da kariyer yaptı iyi kötü. Üzerine hiç bir teknik adam daha Avrupa'da başarı kazanamamışken CL'de yarı final yaptı adam.

Kupa galiplerinde de balçığa takılmasa belki şampiyon yapacaktı Galatasaray'ı.

Yani OKAN HAKLI.

TERİM olayına gelince.

Organizasyon için bir araya gelip, Şenol sen git biz Mustafa ile çekilelim mi diyecekti.

Türkiye'nin reklamını tabi ki de bu 3 hoca yapıyor şu an. PR , reklam böyle yapılır.

Dün dedim Okan'ın Jesus'a sallamasına gerek yok diye. Yetmedi bir de Şenor'a girişti. Bu Cl finali etkinliğinin bugüne denk gelmesi kötü oldu ama burda patlamasa başka yerde patlayacaktı.

Adam kötü bir şey demedi ki diğer ikisi ayrı seviye bana göre diyor.

Bizim taraftarın abarttığı kadar basın bile abartmadı daha.

O kadar gereksiz şeyle uğraştık ki son yıllarda onun etkisi bu bence taraftarda.

Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

İsterse Terim-Okan'ın da arası iyi olmasın.

Başımızda kimse o şampiyon yapmalı, maddi manevi kazandırmalı. Bunu yapabiliyorsa gerisinin önemi yok. Yapamıyorsa da zaten gönderilir.

Gönderilmiyor olsa 8 şampiyonluk sonrası Terim gitmez, ömrünün sonuna kadar kalırdı.

Ama bu işler o şekilde ilerliyor, o yüzden saygıymış, demeçmiş salalım gitsin.

Dün okanın 2 hoca deyip şenolu takmamasının ardından bu postu atması manidar olmuş ft asla Galatasaraylı değildir yine bunu kanıtladı

Okan'in da yaptigi dogru degildir. Olaya bu acidan da bakalim. Senol Gunes'i sevmeyen bir Galatasarayli olarak, onun Turk Futboluna yaptigi katkilari goz ardi edemeyiz.

Ayrica, Terim'e Galatasarayli degil demek yakismadi, nacizane.

Adam kötü bir şey demedi ki diğer ikisi ayrı seviye bana göre diyor.

Bizim taraftarın abarttığı kadar basın bile abartmadı daha.

O kadar gereksiz şeyle uğraştık ki son yıllarda onun etkisi bu bence taraftarda.

Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

İsterse Terim-Okan'ın da arası iyi olmasın.

Başımızda kimse o şampiyon yapmalı, maddi manevi kazandırmalı. Bunu yapabiliyorsa gerisinin önemi yok. Yapamıyorsa da zaten gönderilir.

Gönderilmiyor olsa 8 şampiyonluk sonrası Terim gitmez, ömrünün sonuna kadar kalırdı.

Ama bu işler o şekilde ilerliyor, o yüzden saygıymış, demeçmiş salalım gitsin.
Ben kötü bir şey diyip dememesinde içeriğinde haklı olup olmamadeğilim. Laf sokma işlerine girmesine hiç gerek yoktu. Seneye işimiz çok zor Avrupa olacağı için. Zaten mevcut olan düşmanlarımızı ekstra çoğaltmaya gerek yok

Ben kötü bir şey diyip dememesinde içeriğinde haklı olup olmamadeğilim. Laf sokma işlerine girmesine hiç gerek yoktu. Seneye işimiz çok zor Avrupa olacağı için. Zaten mevcut olan düşmanlarımızı ekstra çoğaltmaya gerek yok

Yok anladım ben zaten seni abi de, zaten alabildiğine düşmanlar yani.

Siyasette %50-50 nasıl varsa futbolda da Galatasaray adını duyunca nem kapan %65 var ülkede 5 yıldır görüyoruz.

10 yıl önce olsa bir şey değişirdi belki ama başarı aldıkça daha da kuduruyorlar.

Şenol ve Jesus sezon boyu oldukça terbiyesizce yaklaştı bana göre.

Bilerek de yaptıysa az bile yapmış.

Bundan dolayı daha fazla bilenmezler ekstra. Zaten öyleler maksimumdalar o konuda.

Üzerine bir de gidip yeniden yenip şampiyon olmak için daha da motive bir Okan hoca olabilir.

düşman sayısını artırmak bence de ideal değil.
okan hoca biraz duygusal davranabiliyor. akhisar'da çalışırken bizim maçtan sonra gerginlik yaşadığı tudor'a da sallamıştı. tutamıyor kendini böyle anlarda. yabancılar belki çok dert olmaz ama yerlilere girmek riskli. onlar hep burada.

Senolun 1 tane çalınan toplam 3 samp var dünya 3. Vs bence okan hoca ismini vermeliydi

Şenol hoca iyi bir eğiticidir
Fazlası değil

Okan hoca doğru söylemiş
Ft de kendi yaş grubunu onore etmiş

Mevzunun taraftar bokunu çıkarması dışında başka bir boyutu yok
Ft tabiri caizse iki ayrı taşağını yanına alıp fotoğraf çektirmiş

Geri
Üst Alt