- 1 Haziran 2015
- 27.779
- 19.331
- 2.148
bu fotoğraftan sonra camia toparlanamaz.
bittik maalesef
bittik maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vınlabu fotoğraftan sonra camia toparlanamaz.
bittik maalesef
Dün dedim Okan'ın Jesus'a sallamasına gerek yok diye. Yetmedi bir de Şenor'a girişti. Bu Cl finali etkinliğinin bugüne denk gelmesi kötü oldu ama burda patlamasa başka yerde patlayacaktı.
Dün okanın 2 hoca deyip şenolu takmamasının ardından bu postu atması manidar olmuş ft asla Galatasaraylı değildir yine bunu kanıtladı
Ben kötü bir şey diyip dememesinde içeriğinde haklı olup olmamadeğilim. Laf sokma işlerine girmesine hiç gerek yoktu. Seneye işimiz çok zor Avrupa olacağı için. Zaten mevcut olan düşmanlarımızı ekstra çoğaltmaya gerek yokAdam kötü bir şey demedi ki diğer ikisi ayrı seviye bana göre diyor.
Bizim taraftarın abarttığı kadar basın bile abartmadı daha.
O kadar gereksiz şeyle uğraştık ki son yıllarda onun etkisi bu bence taraftarda.
Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
İsterse Terim-Okan'ın da arası iyi olmasın.
Başımızda kimse o şampiyon yapmalı, maddi manevi kazandırmalı. Bunu yapabiliyorsa gerisinin önemi yok. Yapamıyorsa da zaten gönderilir.
Gönderilmiyor olsa 8 şampiyonluk sonrası Terim gitmez, ömrünün sonuna kadar kalırdı.
Ama bu işler o şekilde ilerliyor, o yüzden saygıymış, demeçmiş salalım gitsin.
Ben kötü bir şey diyip dememesinde içeriğinde haklı olup olmamadeğilim. Laf sokma işlerine girmesine hiç gerek yoktu. Seneye işimiz çok zor Avrupa olacağı için. Zaten mevcut olan düşmanlarımızı ekstra çoğaltmaya gerek yok
kaybedenler olarakO fotodaki tek sıkıntı jesus hocamın eksik olması. Onu da cagirmalilardi.
Kıskananlar kulübükaybedenler olarak
floryada konak yaptıranları unutmayacak bu taraftarKıskananlar kulübü
O sene trabzon da şike yaptı. O sene tek temiz takim bizdik herhal.Senolun 1 tane çalınan toplam 3 samp var dünya 3. Vs bence okan hoca ismini vermeliydi