Fatih Terim

Gelmiş geçmiş en ulu hakan imparator
Tarihin en kötü sezonunu yaşattı, buz kovası üstünde oturmak dışında birşey yapamadı
Daha 3 ay önce söylesene hoca takım neden oynamıyor denilirken şimdi yine kurtarıcıymış gibi gelebilmek için sağa sola yedirdiklerine yedireceklerine reklam yaptırıyor
Sağda solda artist pozlar, laflarla reklam dışında bir şey yapmayan, Gidecekken yönetimi satıp yeni yönetimden 2 katı rakamla 3 yıllık sözleşmeyi kapan ve içine edip hiçbirşey yapmayan, gönderilince yönetimi ibra ettirmeyip kulübü başkansız bıraktıran, Futbolla alakası kalmamış, zamanında gidip doğru zamanda gelebilmek için politika uzmanı olmuş çaptan düşmüş imparator

hocanın artık kendi değerini koruması lazım

ben galatasaray tdliğini bıraktım, kurumlar kişilerden bağımsız yoluna devam etmeli, genç hocalarla galatasaray yeni bir yıl çizmeli diyerek akil adam pozisyonunda kalmalı

günlük işleyiş ve tartışmalarda çirkin pozisyonlarda ortaya çıkması yakışmaz bu saatten sonra

kazanabileceği her şeyi kazandı fazlası olmuyor ve zorlayınca da tepki topluyor

kulübün en büyük 3 efsanesinden biri, kendisini çiftlik ağası konumuna sokmak yerine bayernin hocası heynckes gibi tadında bırakmalı

Sağda solda artist pozlar verip yedireceklerine reklam yaptırtarak yıllık 2’den 6 milyon varken yapacağı son şey bu olur bence

Gelmiş geçmiş en ulu hakan imparator
Tarihin en kötü sezonunu yaşattı, buz kovası üstünde oturmak dışında birşey yapamadı
Daha 3 ay önce söylesene hoca takım neden oynamıyor denilirken şimdi yine kurtarıcıymış gibi gelebilmek için sağa sola yedirdiklerine yedireceklerine reklam yaptırıyor
Sağda solda artist pozlar, laflarla reklam dışında bir şey yapmayan, Gidecekken yönetimi satıp yeni yönetimden 2 katı rakamla 3 yıllık sözleşmeyi kapan ve içine edip hiçbirşey yapmayan, gönderilince yönetimi ibra ettirmeyip kulübü başkansız bıraktıran, Futbolla alakası kalmamış, zamanında gidip doğru zamanda gelebilmek için politika uzmanı olmuş çaptan düşmüş imparator
kanıtın var mı ağır itham değil mi sence bunlar

Bunlar da babalarını övmek için hiçbir fırsatını kaçırmıyorlar ha.

IMG_7121.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son 3 sene rezil oynatarak şampiyon yapamayan teknik direktörden kurtulduk.umarım terim onun gibi olmaz!!!!

kanıtın var mı ağır itham değil mi sence bunlar
Diğer ithamlarını bilmem ama ibrasızlık için çalıştığını Burak Elmas'ta söylemişti ki o dönem hoca da Ahmet Yüce, Serdar Güzelaydın gibi ibrasızlık için çalışan gruplar ile yemeklerde buluşup resim veriyordu.

„Ben olsaydim oyuna 75. dakika da Ömer Bayram gibi teknik kapasitesi yüksek fisek gibi allrounder alirdim oyuna“

Geri
Üst Alt