Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.266
- 2.857
- 648
Ofsaytın ne olduğunu bilmeyen futbol efsanesi. Varol hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci programda birbirlerine girerler hocama Serkan Yetkin gibi bir isim lazımBaya yakıştı yorumculuk mümkünse bu sektörde zirveyi hedeflesin hatta erman ile eski dostlar isimli bir futbol programı da yakışır ikisi de o güzel laf yapan ağızlarıyla muazzam içerikler üretebilirler
Terime ve yanındaki spikere ofsaytlarda kalecinin durumu konusunu bile etmediler.Ofsaytın ne olduğunu bilmeyen futbol efsanesi. Varol hocam.
Hali pür melalimiz. Ayrıca takımın neden döneminde ne oynadığını bilmediğini de yorumlarından bir kez daha çok güzel anladım kendi adıma.Terime ve yanındaki spikere ofsaytlarda kalecinin durumu konusunu bile etmediler.
Maçı bıraktım hocamın gülüşünü dinliyorum
Sosyal medyada bakarsak yorumlara yorumcu olması bile rakip takım taraftarlarını rahatsız etmişBi de sahaya indiğinde görelim onları
![]()
Rakiplerimde böyle bi efsane olsa ben de maçı o kanaldan izlemezdim büyük ihtimalleAllah Allah niye sevmiyorlar aceba hocamizi
Sosyal medyada bakarsak yorumlara yorumcu olması bile rakip takım taraftarlarını rahatsız etmişBi de sahaya indiğinde görelim onları
![]()
Kulüp efsanesiyle ilgili görüşlerin böyleyse ben bi şey demiyorumBomboş yorumlarıyla final maçını bile izlenmez kıldığı için rahatsız olmuş olabilirler. Sahaya inerse en az terimspor kadar mutlu olurlar. 1625 transsfer daha yaptırıp düşme potasına sokup kaçar