Fatih Terim

tavsiyem bir astrolog bulun,dogum haritanızı cıkartıp,kendinizi tanıyın.ondan sonra terime laf edin

22 Şampiyonluğumuzun, 8 tanesi Fatih Terim ile birlikte,

Dört sene üst üste şampiyon olduk bestesini söylediğimiz şampiyonluklar Fatih Terim ile birlikte,

Gurur kaynağımız Avrupa kupamız Fatih Terim ile birlikte,

Bu takımın içinde bulunduğu başarıların tamamına yakınında Fatih Terim de varken ben sevmiyorum diyen adamı anlamıyorum.

Bugün biz Türkiye’nin en büyüğüysek, Avrupa’da Türkiye denince Galatasaray deniyorsa Fatih Terim’in katkısı yadsınamaz. Fatih Terim’i de Fatih Terim yapan bu kulüptür bunuda unutmayalım.

Karşılıklı vefa, karşılıklı sevgi en azından saygı.

Galatasaray için Terim defteri üç sezonluk başarısızlık sonrası bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Bunun üzerine daha fazla konuşmanın yersiz olduğunu düşüyorum. Amaç kişiler değil de GALATASARAY olmalıdır.

Konuyu temizleme vakti.

IMG_20221005_065903.webp

Hocamın düşmanları hakkında iki kelam etmeni isterim.
FT hocamla zaman zaman ters düşsek de kendisinin saçma sapan ithamlara maruz kalmasına göz yummayız evelallah.

Akıl var mantık var. Böyle aptal aptal konuşarak sadece komik duruma düşüyorlar aslında.

22 Şampiyonluğumuzun, 8 tanesi Fatih Terim ile birlikte,

Dört sene üst üste şampiyon olduk bestesini söylediğimiz şampiyonluklar Fatih Terim ile birlikte,

Gurur kaynağımız Avrupa kupamız Fatih Terim ile birlikte,

Bu takımın içinde bulunduğu başarıların tamamına yakınında Fatih Terim de varken ben sevmiyorum diyen adamı anlamıyorum.

Bugün biz Türkiye’nin en büyüğüysek, Avrupa’da Türkiye denince Galatasaray deniyorsa Fatih Terim’in katkısı yadsınamaz. Fatih Terim’i de Fatih Terim yapan bu kulüptür bunuda unutmayalım.

Karşılıklı vefa, karşılıklı sevgi en azından saygı.
Fatih Terim’i de Fatih Terim yapan bu kulüptür bunuda unutmayalım. .. Aynen.

İSPANYA LA LIGA HABERLERİ

İspanyol ekibinin teknik direktör adayları listesinde Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor.

Bu sezon Galatasaray'dan Marcao'yu da alan Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.

Hocamın paralı askerleri haber yaptırıyor diyenler var.

adi gecen diger tdlerden cok daha fazlasini verebilir sevillaya

yaristigi tiplerin hemen hemen hepsi bos beles isimler

bir tanesi bize yazilmis olsa burada kiyamet cikaranlar olurdu

Şanlı hocamızın İspanyolca öğrenme ve konuşma zamanı geldi.

Geri
Üst Alt