Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.621
- 7.168
- 913
terim gelirse Galatasarayliligimi askiya aliyorum. bu kadar balik hafızalı olunmaz arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk defa bu düşüncede olacağım ben de.terim gelirse Galatasarayliligimi askiya aliyorum. bu kadar balik hafızalı olunmaz arkadaş
Olabilir. Son 3 sene sıçtığı gerçeğini değiştirmiyor.Imparator fatih terim olmasaydi su anda %99unuz fenerli veya bjkliydi. Akilli olalım.
Herkes mecbur mu bu düşüncede olmaya kardeşim. Sen git canını ver, ondan da bize ne.terimi çok seviyorum ve neyi askıya alıyorsanız alın...!!
onun için canımı bile veririmm canımııı
bende seviyorum ama uzaktanterimi çok seviyorum ve neyi askıya alıyorsanız alın...!!
onun için canımı bile veririmm canımııı
Beni babam GSli yaptı. fbli olsaydı, fbli, jkli olsaydı da onlardan olurdum. Böyle FTli bir hikayem yok alt yapıda. Bizde babadan.Olabilir. Son 3 sene sıçtığı gerçeğini değiştirmiyor.
katılıyorumHerkes mecbur mu bu düşüncede olmaya kardeşim. Sen git canını ver, ondan da bize ne.![]()
sana da katılıyorumbende seviyorum ama uzaktan
Biz Terim'e yaşattılarından ötürü saygı duyuyoruz zaten. Sadece artık miladı doldu. Bak bu adam gelirse yine en büyük kötülüğü çok sevenleri yapacak. Olmadığı takdirde hele de. Bunu izledik biz. Bu döngü bitmedikçe de çok zor bazı şeyler.katılıyorum
sana da katılıyorum
ama hocama daha çok katılıyorum
miladı doldu mu, dolmadı mı bırakalım da buna tarih karar versinBiz Terim'e yaşattılarından ötürü saygı duyuyoruz zaten. Sadece artık miladı doldu. Bak bu adam gelirse yine en büyük kötülüğü çok sevenleri yapacak. Olmadığı takdirde hele de. Bunu izledik biz. Bu döngü bitmedikçe de çok zor bazı şeyler.

Dört sene üst üste şampiyonluğun sonu üç sene sıfır kupayı mı hak ediyordu yani. Mis gibi 18-19'da bıraksaydı, taraftar ikiye bölünmezdi bugün.miladı doldu mu, dolmadı mı bırakalım da buna tarih karar versin![]()
Babanı kim gsli yaptı bir sorBeni babam GSli yaptı. fbli olsaydı, fbli, jkli olsaydı da onlardan olurdum. Böyle FTli bir hikayem yok alt yapıda. Bizde babadan.