Fatih Terim

Imparator fatih terim olmasaydi su anda %99unuz fenerli veya bjkliydi. Akilli olalım.
Bencede,

Ama son dönemde de Galatasarayli olacak çocukları(yegenlerimden biliyorum, babamın muhalefetine rağmen Galatasaray i tutuyorlardı) her hafta yeniliyor diye FB, bjk, Trabzon'a kaptırdık😄

Veli Yiğit: "Fatih Terim çok şey anlattı. Birebir çok uzun konuştuk. Keyfi çok yerinde. İnanılmaz iyi gördüm. Hem fiziksel, hem mental. Hoca da aslan gibiyim dedi. İzlenimlerimi paylaşayım. Fatih Terim en az 5-6 yıl daha teknik direktörlük yapar. Teklifler de var." (TRT Spor)

Bir süre daha antiftcilerin ağlama duvarı olacak gibi duruyor bu başlık. Kahreden haber geldi diyebiliriz malum tayfa için.

Veli Yiğit: "Fatih Terim çok şey anlattı. Birebir çok uzun konuştuk. Keyfi çok yerinde. İnanılmaz iyi gördüm. Hem fiziksel, hem mental. Hoca da aslan gibiyim dedi. İzlenimlerimi paylaşayım. Fatih Terim en az 5-6 yıl daha teknik direktörlük yapar. Teklifler de var." (TRT Spor)

Bir süre daha antiftcilerin ağlama duvarı olacak gibi duruyor bu başlık. Kahreden haber geldi diyebiliriz malum tayfa için.
Hay ağzına yaşa

Fatih hocam hazırda beklesin

Polemik olsun diye yazmiyorum. GSC Futbol topicine yazacaktim ama son 10 mesajda yoktu. Hazir Fatih Terim son 10'dayken yazalim. Cagne'nin alindigi devre arasi Vedat alinsaydi muhtemelen hala takimin basindaydi.

Geri
Üst Alt