Fatih Terim

devre aralarında takıma hitab etmek üzere göreve getirilmeli. futbolcular devrede okana kıl olduğu için 2. yarılarda garip performanslar sergiliyor.

Tam hali ne zaman düşer yav.

Bir babadir benim için çocukluğumdan beri simasını bildiğim hareketlerini konuşmasını ezbere bildiğim adam. Çok seviyorum kendisini amaa artık oynattığı futbol miyadini doldurdu malesef.

Düşmanların taşaklarını hocam iyi ki varsın inşallah takımın başında görürüz en kısa zamanda

Moderatör tarafında düzenlendi:
TD olarak lütfen uzak dur. Kendisinin ne kadar iyi başkan olacağından da emin değilim.

Ergin Ataman’ı görmek isterim başkan olarak.

Ergin Ataman bana göre Fatih Terim’den daha ciddiyeti yüksek, vizyoner ve kariyerli.

Fatih hoca, aynadaki yansımasıyla bile kavga edebilecek potansiyele sahip biri. Kimseyle çalışamaz. Erden Timur ile bile kavga eder. Bu da burada kalsın.
T.d.liğini referans aldığını varsayıyorum topçuluğunu bilmem zira. Yönetimler dışında kimseyle pek problem yaşamamıştır FT. Futbol federasyonu, hakemler, GS, Fio, Milan başkanları ve/veya yöneticileri.

Topçularla, kendi teknik ekibiyle hatta rakip teknik ekip ve futbolcularıyla bile pek problemini hatırlamam. Hatta rakipler söz konusu olduğunda atıştığı kişi genelde direkt başkan oluyordu (A.Koç). Yönetim kendisi olacağı ve bütün yetkiyi de kendisinde toplayacağından sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kendi seviyesi ve altındaki statüdekilerle pek bir problemi olmamıştır. Yüzlerce futbolcuyla çalıştığı için 3-5 tanesi sonradan hakkında kötü konuşmuş olabilir ama çoğunluğu baba diyor bugün bile.

Hatta topçuluğu dönemindeki referanslara bakarsak yaş olarak küçük olmasına rağmen takım içinde kaptan olduğunu görüyoruz. Orada da t.d. ile başkan ile problem yaşamıştır muhtemelen. Altındakilerle pek problem yaşayan bir insan değil mizaç gereği lider olduğundan. Yaşasaydı zaten başarılı olamazdı. Otoritesi sorgulanmayacak bir konuma geldiğinde tutup altındakilerle tartışma yaşayacak bir tip değil. Federasyon ve rakip takım başkanlarıyla muhtemelen çok sorunlu bir ilişkisi olacaktır o gerçek.

Bu arada direkt yönetimin içinde olmasa da Erden Timur ile Belmas döneminde çalıştı hoca Florya'ya girip çıkıyordu ve araları çok iyiydi. Daha bu yaz evine ziyarete gitti hatta hocanın. Hocaya karşı sanıldığı gibi bir ön yargı ve nefret yok kulüp içinde çok ciddi bir saygı var olması gerektiği üzere.

Not: Ben başkan olmasını istemiyorum

Geri
Üst Alt