Fatih Terim

Okandan iyi bulduğum tek yanı daha otoriter daha bir baba figürü olması, okan kulübün başına geldi geleli 3 yıl oluyor hala takım sahipsizmiş gibi hissediyorum hani eğreti durma bir türlü ait olamama hissi vardır ya okan tam olarak onu ifade ediyor benim için. yardımcısı ile kulübede mazlum mazlum oturuyorlar. Tabi terimin puzzlesini tamamlayan adam necati gibi tipler değil hasan şaş idi, Herkes barzo muammelesi çekiyordu ama türkiye de hakemlerin hak ettiği dilden en iyi anlayan adamdı. Terimin gelmesini ister miyim tabii istemem başkasının 3 yıldır emek verip tırnakları ile kazıyarak oluşturduğu 2 şampiyonluk aldığı bir takımın üzerine gelip konmak affedersin büyük şeylik olur.

böyle bir efsaneye sahip olduğumuz için çok şanslıyız. kendisini kulübün içinde tutmalıyız programı izledikçe ne kadar özlediğimi anlıyorum

kendisi aynı başarıların yarısını fb'de gösterseydi, min birkaç heykeli ve sınırsız kontratı vardı. öyle büyük bir efsanedir.

arkadaşlar heykel isteğinizi anlayamıyorum
putperest misiniz
öyleyse sıkıntı yok
yukarıdaki yazılardan putperestliği nasıl bağladın anlamak güç, önemini vurgulamak için bu şekilde ifade etmek doğru kaldı ki fb'nin alex heykelini görünce zaten ne demek istenildiği açık. bknz. alegori nedir?

ben bilmem arkadaş
sanat-tarihine-damga-vurmus-muhtesem-eser-davut-heykeliRh10k.jpg

fatih terim fener'de olsaydı zaten terim olmazdı. fener başkan, galatasaray kurul kulübüdür. fener'de iyisiyle kötüsüyle istikrar, galatasaray'da başarı esastır. zaten fener'de olsa nasıl bir kader yaşayabileceğini de onların başkanlara magazinsel olarak en yakın sayılabilecek galatasaray başkanıyla tecrübe etmişti. fener amatör branş demeyip obradovic gibi bi herifle bile kavga dövüş ayrılan bi camia, terim daum kadar iş yapsa 2. senede yaka paça önünü keserdi bi tane görgüsüz ve küçük dick enerjili başkanı.

beşiktaş'a gelse belki iyi iş yapardı ama orda da en fazla mustafa denizli'nin yanına erken bi şenol güneş olurdu. fatih terim kariyeriyle ikisinin de üstüne çıkıp türk spor tarihinin en büyük ismi, figürü olamazdı. fatih terim galatasaray için nasıl bir şanssa, fatih terim'in de galatasaray'la birlikteliği de o kadar verimli bir başarı öyküsü oldu.

keşke artık şu teknik adamlık işini salsa da başkan olarak da görebilsek imparatoru. hem teknik direktör, hem de başkan olarak şampiyonluk yaşayıp daha kimselere nasip olmayacak acayip bi mihenk taşı daha ekleyebilir güzel ömrüne. gelgelelim türkiye'deki başkanları çoğu da koltuğa oturunca başarıdan önce iş ortamında bilinirlik ve rant peşinde. o konularda onların kovaladığı kedi kadar hocamın fare öpmüşlüğü olduğu için bu taraklara çok yanaşmaması da pek şaşırtmaz gibi görünmekte.

neyse yerinde sağolsun, gerisi önemli değil.

Geri
Üst Alt