Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.729
- 4.971
- 673
acun iyi çocuk türk iş adamı , kerem iyi çocuk evlat , serdar ali iyi gazeteci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazik cok yazik
Oyle yetmez hocam, athena gokhani da al yanina, murat asikla hepiniz raki icin.
@Nedim Tokuyucu
@Hayri Cund
@Emir Sato
@Uğur İz
Saçın hikayeleri bile var youtubeda hocaylaHocanin saç denen herifle dost olduğu yeni bir sey değil ki yav neyine şaşirdiğınızı anlamadim.
Asıl soru şu. Bu saç kim, nereden kuruyor bu bağlantıları, kim bunu köşe yazarı yorumcu yaptı. Futbol'un f'sinden anlamayan bir herifHocanin saç denen herifle dost olduğu yeni bir sey değil ki yav neyine şaşirdiğınızı anlamadim.
Aziz YildirimAsıl soru şu. Bu saç kim nereden kuruyor bu bağlantıları, kim bunu köşe yazarı yorumcu yaptı. Futbol'un f'sinden anlamayan bir herif
İşte bunu diyorum. Parlatılmış, fb lehine çalışan boş herifler çok var bunlardaAziz Yildirim
Agzi iyi laf yapiyor zamaninda bunu kullanmiş olmus iste girmis medyaya bir sekil. Izleyende bundan izliyordur zatenAsıl soru şu. Bu saç kim, nereden kuruyor bu bağlantıları, kim bunu köşe yazarı yorumcu yaptı. Futbol'un f'sinden anlamayan bir herif
zamanlama manidarAdam gelmiş 72 yaşına
Acunla show tv televoleden beri tanisikligi var
Tuncay eski öğrencisi milli takımdan
Saç dediğiniz adam adinin teki de olsa hocanin yanında el pençe durur
Takılacak başka şeyler bulun
valla beyler eleştirilerinizi ve kızgınlığınızı çok iyi anlıyorum ama
insanların iş hayatı (futbol) başka özel hayatı başka.
işte fenerli hıyar taraftarın biri gelir Torreira'ya saldırır ama günün sonunda çoğu fenerli topçuyla Torreira arkadaş çünkü güney amerikalılar.
Sabri'yle Volkan sahada birbirine giriyordu 2 hafta sonra Zorlu'da kahve içiyorlardı.
Birbirini boğazlayan topçular her zaman kankilerdi, öyle olmaya da devam ettiler.
kimse kimseden nefret etmiyor. Herkes mesleki olarak o an ne yapması gerekiyorsa ve neyi doğru buluyorsa onu yapıyor sadece. Fatih hoca canımız kanımız ama günün sonunda an itibariyle formal olarak Galatasaray'la bir bağı bulunmamakta. Bir gün yönetici vs olur o zaman başka.