Fatih Terim

Adam gelmiş 72 yaşına

Acunla show tv televoleden beri tanisikligi var

Tuncay eski öğrencisi milli takımdan

Saç dediğiniz adam adinin teki de olsa hocanin yanında el pençe durur

Takılacak başka şeyler bulun

Yakışmadı hocam Yakışmadı. Galatasaray efsanesi, en büyük efsanesi kabul ediyor herkes seni. Önce acun sonra serdar ali, onur tayfa. Tüm Galatasaray düşmanları ile samimi ne gerek var ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişilerin kimin görüştüğü kendini ilgilendirir. Ancak insanlar azda olsa, gönül bağı olan takıma, türlü iftiralar atıp sayıp sövenlerle takımın efsanelerinin hiç değilse fotoğraf vermemesini bekliyor.

acun bugün konuştu yine

serdar malum

yahu sokakta fatih hoca ve onun başarılarını savunan sıradan insanlar bu acun ve serdar yüzünden terörist olmakla itham edildi

buna bari vefa gösterin fatih hoca okan hoca dursun başkan

mesafe koyun artık şerefsizlerle

Hocanin saç denen herifle dost olduğu yeni bir sey değil ki yav neyine şaşirdiğınızı anlamadim.

Adam gelmiş 72 yaşına

Acunla show tv televoleden beri tanisikligi var

Tuncay eski öğrencisi milli takımdan

Saç dediğiniz adam adinin teki de olsa hocanin yanında el pençe durur

Takılacak başka şeyler bulun
zamanlama manidar
daha bugun twitterda bir klip gordum
haluk yurekli ve kerem ovet sac'i elestiriyordu
yine bulent timurlenk

bunlarin hepsi dogru elestirilerdi
bu herifin ne kadar tehlikeli oldugu malum
bu sekilde mesruiyet vermemek lazim

hoca bunun farkinda olmayip kendini kullandiriyor da olabilir tabii
ama o zaman da ozru kabahatinden beter

valla beyler eleştirilerinizi ve kızgınlığınızı çok iyi anlıyorum ama
insanların iş hayatı (futbol) başka özel hayatı başka.

işte fenerli hıyar taraftarın biri gelir Torreira'ya saldırır ama günün sonunda çoğu fenerli topçuyla Torreira arkadaş çünkü güney amerikalılar.
Sabri'yle Volkan sahada birbirine giriyordu 2 hafta sonra Zorlu'da kahve içiyorlardı.
Birbirini boğazlayan topçular her zaman kankilerdi, öyle olmaya da devam ettiler.

kimse kimseden nefret etmiyor. Herkes mesleki olarak o an ne yapması gerekiyorsa ve neyi doğru buluyorsa onu yapıyor sadece. Fatih hoca canımız kanımız ama günün sonunda an itibariyle formal olarak Galatasaray'la bir bağı bulunmamakta. Bir gün yönetici vs olur o zaman başka.

valla beyler eleştirilerinizi ve kızgınlığınızı çok iyi anlıyorum ama
insanların iş hayatı (futbol) başka özel hayatı başka.

işte fenerli hıyar taraftarın biri gelir Torreira'ya saldırır ama günün sonunda çoğu fenerli topçuyla Torreira arkadaş çünkü güney amerikalılar.
Sabri'yle Volkan sahada birbirine giriyordu 2 hafta sonra Zorlu'da kahve içiyorlardı.
Birbirini boğazlayan topçular her zaman kankilerdi, öyle olmaya da devam ettiler.

kimse kimseden nefret etmiyor. Herkes mesleki olarak o an ne yapması gerekiyorsa ve neyi doğru buluyorsa onu yapıyor sadece. Fatih hoca canımız kanımız ama günün sonunda an itibariyle formal olarak Galatasaray'la bir bağı bulunmamakta. Bir gün yönetici vs olur o zaman başka.

ben normalde olaya böyle bakarım

ama o arkadaş dediğin adam sana bu içindeki başarıları terör örgütü yardımıyla aldı dese arkadaş kalır mısın

ben hocanın fenerlilerle takılmasını umursamam ki haddim de olmaz zaten

Geri
Üst Alt