# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim

İmparator geliyormuş beyler

İnş 1. Terim gelir, 2.si hiç çekilmez.

Ben Fatih Terim olsam, şu durumdaki Galatasaray'a gelmezdim.

Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"

Terim 'in o transferleri kendi tercihi miydi Mehmet? Öneriler Tamas 'mı, X mi, Y mi diye yapılırsa, sen de "Tamas" dersin bu normal.

Bence 2nci dönemindeki sıkıntılar tamamen maddi imkansızlıklardan dolayı idi.

Transfer sirkulasyonuyla cepteki delik daha da büyüdü, asıl yaşanan sorun bu idi.

Şimdi şartlar farklı. Arkamızda Aslantepe var.

Duyduğum hiç bir isim heyecanımı arttırmıyor. Sanmam ki Terim kabul etsin bu teklifi. Terim'i severim ama bu saatten sonra Galatasaray ile sağlam bir dikişi tutturabilirmi bilemiyorum.

Terim yıldız oyuncularla ikinci dönemi geçinemedi pek.Felipe örneğin biraz suskun bir karakterdi ve o krizi yönetemedi.Felipe o dönem gönderilmeseydi her şey farklı olabilirdi.Ama en kolay yolu seçmişti.

Kısacası Terim'in ikinci dönemi hatalarla doludur.

Fatih Terim'e Resmi teklif

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Teknik Direktör Frank Rijkaard ile yolları ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, eski teknik direktörlerden Fatih Terim'e resmi teklifte bulundu.

Hikmet Karaman, Hakan Şükür, Hagi isimleri geçerken sarı-kırmızılı yönetim Fatih Terim'de karar kıldı.

Tecrübeli teknik adam ile biraraya gelen sarı-kırmızılılar resmi tekliflerini iletti. Ancak tecrübeli çalıştırıcı şu an takımın başında Frank Rijkaard yer aldığı için bu öneriyi görüşmenin doğru olmayacağını söyledi.

Bu gelişme üzerine sabah saatlerinde Hollandalı teknik adam ile yolların ayrıldığını resmen açıklamayı planlayan Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in kapısını bir kez daha çalacak.

Yapılacak bu son toplantının ardından anlaşma kararının çıkması bekleniyor. Tarafların el sıkışması halinde Galatasaray'da resmen 3. ncü Fatih Terim dönemi de başlamış olacak.

Deneyimli teknik adam ilk döneminde, 1996-2000 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştırdı. 4 lig, 2 Türkiye Kupası ve 1 UEFA Kupası şampiyonluğu kazandı. 2000 yılında Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazanan ilk ve tek Türk takımı oldu. İtalya macerasının ardından 2002-2004 yılları arasında Galatasaray'a geri dönen Terim, 2004 yılında ligde ve Avrupa Kupaları'ndaki başarısız sonuçların üzerine sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmıştı.

Kaynak:Ntvspor

Cevap: Fatih Terim'e Resmi teklif

Sıkıldım artık. Devam ya da devam etmiyoruz şeklinde bir açıklama gelmeli artık.

Ben hayatimda böyle beceriksiz bir yönetim görmedim. Yaziklar olsun hepsine. Hafta sonu cok önemli bir maca cikacagiz ama hala hocamiz belli degil.

Devam edildiği şeklinde bir açıklama gelmesini umuyorum.

Fatih Terim tam yetki ile kısa vadede sportif başarı olsun olmasın takımın başında uzun yıllar kalacak şekilde gelsin Fener'den fark yiyelim umurumda olmaz. İnanıyorum Fatih Terim'e sonuna kadar.

Fatih Terim'in gelince yapacakları aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ve yazıyorum hala Terim diyebilen varsa alkışlıyorum onları!!! Kewell'ı, Neill'i hatta Baros'u göndermeye çalışır yerine 3. sınıf saçma sapan artık yaşlanmış abuk adamları tutup getirir. Tüm yerlileri gönderir deve yüküyle bonservis bedeliyle 15-20 tane yerli en seçkin kazmaları alır Anadolu kulüpleri kalkınır. Aldığı kazmaları devre arası veya olmadı en geç sezon sonu gönderir. Sezon başında gönderdiği 10 kazmanın yerine yeni kazmalar alır. İkinci Terim döneminde transfer konusunda yalama olduk resmen. Bence gelmesin bu takıma verecek hiçbirşeyi yok ne taktik-teknik-beceri anlamında, ne de disiplin anlamında çünkü Terim gelince yerli futbolcular kaldıkları yerden devam edecek. Allah Galatasaray'ı Terim'den korusun!!!

Terim'i isteyebilmek? Terim'i düşünebilmek? Ben de anlamıyorum inanın.

gelse hangimiz istemeyiz? ismi geçince bile heyecanlanıyo insan. İMPARATOR FATİH TERİM..

Hadi açıklasınlar artık, rahat edelim ya. Nedir çektiğimiz stres bu sene? Transfer Nöbeti ile başladı, Teknik Direktör nöbeti ile devam ediyor...

Fatih Terim gelirse yazıklar olsun diyorum başka birşey demek istemiyorum.

Hakan Şükür gelmesini bende istemiyorum.

Yönetim daha birkaç önce ne diyodur Krala şimdi ne yapıyorlar bu kadarda aciz olmamalıyız

Yalçın Dümer Fatih Terim

3 dakika önce

Yalcin Dürüm Face'de bunu yazdi. :D

Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

LigTv'e göre Terim kararını 12.00-13.00 gibi vericek. Bakalım ne olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt