Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :D:D::D:D:D:D:D:

king atti king attiii king attiiiiiiiiiii

yetenekli ayaklar Fatih hocayı ipten aldı umarım birşeyleri görmüştür ve bu galibiyet seyirciye takıma oldugu gibi onada şok etkisi yaratır yoksa hermaç böyle mucize işlerle dönmez

Tribündeyken maç çevirdik. :)

Terim'in ertelenmis cezasi vardi, bir daha ayni sey olursa cezasi uygulanacakti ve üstüne 1-2 mac daha gibi birseyler okumustum.

Simdi ceza mi alir hoca?

Hoca bırak artık inatı

bazı oyuncuların bu takımda yeri yok anla artık bunu

Fatih hocam ilk yarıdaki oyunu çok iyi irdelemeli ki, yapacaktır. İmparator Terim seslerini özlemiştim.. :ayatollah:

Hala hem defans hem de ofans olarak organizasyon sıkıntısı çekiyoruz.

tribündeyken maç çevirmişiz. geyiğe gel.

değişiklikleri tulun yaptı herhalde.

Takımın leş halini ne zaman farketedeceksin hocam merak ediyorum cidden. Bazıları da pusuda bekliyormuş meğer, Fatih Hoca hata yapsa da Fatih Terim İstifa ! yazsak diye, ne meraklıymışız insanları harcamaya.

ağlaaamaa fener aaaağlaamaaa

Tribündeyken maç çevirmiş olmamız ilginç bir olay oldu, o yüzden bahsettim ondan.

Değişikliklerle kazanmadık, oyuncuların isteğiyle kazandık. Terim'e rağmen.

O senin görüşün. Schalke maçında Sneijder'in çıkıp yrine Amrabat'ın girmesini sen bana bir açıklasana. ?? Söyleyeceğin her sebeple komik duruma düşecek kişi bizzat sen olursun. Buyur Cevap?

Sen ciddi misin?

Yahu adam kac aydir oynamadi haberin var mi? Hoca'da dedi gun gectikce daha iyi olacak, eksikleri var diye.

Maci hatirla, adamlar hep kacirdi. Hoca'nin da hatasi var o macta. Sol tarafta Sneijder ile basladi..

BUGUN bu hatasini duzeltti ve solda Amrabat, 10'da Sneijder ile basladi..

Salak mi hoca ?Yani Sneijder gibi bir oyuncun var..

Daha hala hazir degil benden solemesi :asd:

Topic çadır tiyatrosuna dönmüş...

Sen ciddi misin?

Yahu adam kac aydir oynamadi haberin var mi? Hoca'da dedi gun gectikce daha iyi olacak, eksikleri var diye.

Maci hatirla, adamlar hep kacirdi. Hoca'nin da hatasi var o macta. Sol tarafta Sneijder ile basladi..

BUGUN bu hatasini duzeltti ve solda Amrabat, 10'da Sneijder ile basladi..

Salak mi hoca ?Yani Sneijder gibi bir oyuncun var..

Daha hala hazir degil benden solemesi :asd:

Daha hazır değilse neden akhisar maçında 80 dk kaldı sahada? ve Drogba oyuna girdikten sonra Sneijderle uyumu çok iyi iken neden alındı? Evet mikrofon sende :D

Ayrıca Benim bildiğim maç eksiği olan adam her maç sahada kalma dakikasını üstüne koya koya gider. Geriye doğru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt