Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

2-1den sonra hakem hatalarıyla takım ne motive oldu.Umarım o isteği,arkadaşlığı her maç görürüz

hamit ve amrabati at hocam..

yekta ve engin'i monte et su takima..

TADINDAN YENMEZ !

Devre arasında istifa diyenler umarım biraz utanıyordur artık. Tebrikler hocam :yenieek:

Hocam vazgeç şu Hamit ısrarından yada 4-4-2 ' den. İkisi aynı anda olmuyor.

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bi istifa etsene bisey denicez.

fatih-terim_16162.jpg

Emre krizinden sonra Hamit'te de ısrar etmez umarım.. Hamit biraz kulübede kalsın :yenieek:

devre arası yazanlara bak şimdi yazanlara bak gerçekten garipsiniz hocaya layık olmaya çalışın biraz

adamın dibi biraz destek olun!!! medya ne yapmaya calısıyor suanda bakıyorumda hepsi 3 mac erteleme vardı de şimdi alsa 5 mac olmaması gerek birde idam olsa onu verecekler herhalde çünkü imparatorun sahadaki varlıgı yeter

kızıyorsak hep sevgimizdendir sevgimizden.

Burağın golden sonraki sevinci herşeyin göstergesi..

Bu takımın Ruhu sensin hocam.

Taraftarlığın bu ise diyecek bir şey yok. Takımı şampiyon yapmış, ikinci senesinde 6 puan önde ŞL son 16'sında. Hoca istifa diyenler dalga geçilmeyi sonuna kadar hak ediyor. Kimse kırılmasın, gücenmesin. Kimsenin hocamıza bu derece sallamaya hakkı yok. Gereken cevabı aldılar, bir süre huzur verirler umarım.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Taraftarlığın bu ise diyecek bir şey yok. Takımı şampiyon yapmış, ikinci senesinde 6 puan önde ŞL son 16'sında. Hoca istifa diyenler dalga geçilmeyi sonuna kadar hak ediyor. Kimse kırılmasın, gücenmesin. Kimsenin hocamıza bu derece sallamaya hakkı yok. Gereken cevabı aldılar, bir süre huzur verirler umarım.

Ya bak eger mantikli olsan gel tartisalim , ben neden elestirdigimi soyleyeyim.

Ne yani galatasaray haftaya kaybedince yada schalkeye elenince ben sana al kapak al aaa mi yazayım 5 yasinda cocuklar gibi.

Ya bak eger mantikli olsan gel tartisalim , ben neden elestirdigimi soyleyeyim.

Ne yani galatasaray haftaya kaybedince yada schalkeye elenince ben sana al kapak al aaa mi yazayım 5 yasinda cocuklar gibi.

Sen mantıklı olsan ben tartışırım. Hoca istifa diyen adamla ne tartışayım? Şu durumda hoca istifa dediysen söylenenlere de katlanacaksın.

Bir süredir ben de çok eleştiriyorum kendisini çünkü hayli formsuz. Ancak bu aralar sahip çıkma zamanı. Ertelemesinin bitmesine kısa bir süre kaldı, saçma sapan sebeplerle ceza aldırılmaya çalışılmasına iyi niyetle bakmak mümkün değil.

Zaten başını yemek için bekleyen bir medya ve TFF varken, taraftar olarak çanak tutmamak lazım.

Eleştirilen saha içi eleştiride kalması bir süre için elzem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt