Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocanın sakin olup ceza almaması lazım. Zaten en ufak harekette ceza vermeye çalışıyorlar.

Onun yerine sahaya çıkıp çatır çatır oynayan bir takım yaratsın. En güzel cevap bu olacaktır.

Hoca ısrarından vazgeç artık

Sneijder denilen adam 10 numara forvet arkası

Gidip sol açık oynattın 45 dk dayanabildin çıkardın,bugünde selçukla orta sahada oynattın arkalarına melo koydun yine verim alamadın

Burak fb bjk de kanat oynadığından şutlanıp Ts de forvet oynarken kral oldu,bu adamı kanata attın etkisini bitirdin

amrabat 433 ün sol ucunda oynamış hayatı boyunca gidip 4 lü orta sahanın kanatına koyup zerre verim alamadın

takıntılarından vazgeç

sen yapsana bi kadro su anki kadro ile o dediklerin yapilmaz hocada biliyodur neyin ne oldugunu kanatlar les cift forvet oyna arkasina sneijder delik desik etsinler kanatlardan

oyuna müdahelen yok tamam anladik, bu dizilis de ne yahu ?

bence değişiklikleri Fatih hoca yapmadı daha önce hiç amrabat-rieara değişikliği yapmamıştır ve hoca umutu sokardı diye düşünüyorum.

:005:

Ben Eboue'yi de isterdim şahsen. Ancak asıl olarak demek istediğim şu; sahada oyun anlamında olumlu şeyler yapamadık. Bu durum oldukça düşündürücü.

Bu maç için Eboue'yi istemeye kimsenin hakkı yok. Hasan Şaş'a sus işareti yaptı adam, kovulmadığına dua etsin. Beklesin biraz kenarda, ben ne yaptım diye düşünsün. Bugün oyuncuların top oynamaya niyeti yoktu, pikniğe gelmişler.

Oynadığımız futbol gözlerimi yaşarttı, İstifa.

Bu maç için Eboue'yi istemeye kimsenin hakkı yok. Hasan Şaş'a sus işareti yaptı adam, kovulmadığına dua etsin. Beklesin biraz kenarda, ben ne yaptım diye düşünsün. Bugün oyuncuların top oynamaya niyeti yoktu, pikniğe gelmişler.

Haftalardır kimsenin oynamaya niyeti yok, anca Ordu maçı gibi geriye düşeceğiz, hırs yapacaklar. Bu takımdan her zaman hırs bekleyemezsin. Sistem oturtman lazım, top şişirmen değil.

2 değişiklik yaptık galiba sadece. 2. değişiklik te 70 teydi. Hata yaptı Fatih Terim.

biri hatirlatsin hasana alt tarafi bi asistan oldugunu hakeme oyunculara trip yapmayi biraksin

Yekta nerede? Bu takımda Amrabat, Riera, Gökhan şans buluyorsa, Yekta' nın suçu ne? 1 yanlış futbolcu bile dünya yıldızlarını silebilir. Bu diziliş ne hocam?

İş olsun diye 3. oyuncu değişikliğini yap bari,sabote etse bu kadar edebilirdi.

Haftalardır kimsenin oynamaya niyeti yok, anca Ordu maçı gibi geriye düşeceğiz, hırs yapacaklar. Bu takımdan her zaman hırs bekleyemezsin. Sistem oturtman lazım, top şişirmen değil.

En azından k.çlarını kaldırıp koşmalarını bekleyebiliriz :)

Bu akşam ben izlerken utandım resmen. Top önünden geçiyor adamların, trene bakar gibi bakıyorlar. Muslera olmasa skandal bir sonuç çıkabilirdi. 1 puan aldık, Eskişehir için üzüldüm açıkçası.

pres yapan yok top çalan yok hava mücadelesini kazanan yok umut kenarda aydın oyuna giriyor komedi yahu yakışmıyor teknik heyete bu saçma sapan hatalar

4-4-2 oynuyorduk hani maçta :D

4 1 4 1 oynadık keşke 4 4 2 oynasaydık en azından schalke maçındaki gibi drogba burak performansı alırdık.bugün hem burakı hem sneijder i bitirdi.

sen yapsana bi kadro su anki kadro ile o dediklerin yapilmaz hocada biliyodur neyin ne oldugunu kanatlar les cift forvet oyna arkasina sneijder delik desik etsinler kanatlardan

eğer drogba burak sneijder oynayacak ve bu isimlerden verim alacaksak oynayacağımız tek sistem 4 3 1 2

Drogba Burak

Sneijder

Melo Selçuk Hamit

Riera Zan Semih Eboue

Muslera​

Sezon başından beri bir şey oynuyoruz ama ne oynuyoruz hala anlamadım. Teknik taktik adına hiçbir şey yok.

En azından k.çlarını kaldırıp koşmalarını bekleyebiliriz :)

Bu akşam ben izlerken utandım resmen. Top önünden geçiyor adamların, trene bakar gibi bakıyorlar. Muslera olmasa skandal bir sonuç çıkabilirdi. 1 puan aldık, Eskişehir için üzüldüm açıkçası.

Hala oyuncuları eleştiriyorsun ama hocaya laf yok. :) Takımda sistem olsa bi defa oyuncular düşünmeye gerek bile duymadan o sistemin gereğini yaparlar. Bi şarkı ezberlediğinde her defasında aklında şarkıya odaklanarak söylemezsin, bi işi yaparken ağzın otomatikman söyler... Veya klavyeyle yazı yazarken... Ellerin otomatikman o tuşlara basarak kelimeleri oluşturur. Takım sistemi de böyle bişey. Oyuncular her maç kafası kopmuş tavuk gibi oraya buraya koşarlarsa, ne yaptıklarını bilmezlerse kötü oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt