Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu cok iyi oldu 4 mac dan bisey olmaz gitsin yönetsin umarim baskan da hemen sözlesmesini uzatir hocanin

2 kez ekstra mesai yapacak hoca, artık uzatmanın bir manası yok. Umarım haklı sebepleri vardır teklifi kabul ederken, bize söyleyecek laf düşmüyor şu saatten sonra. Umarım bir aksilik olmadan şu sürecin içinden lig şampiyonu olarak çıkarız.

Allah yardımcısı olsun...

Bu ortamda krizi başka türlü yönetmenin getirdiği başka sorunlar olurdu, şimdi bence ideal çözüm oldu.

Terim Milli Takımı yüzüstü bırakmamış ve Galatasaray krizden güçlenerek çıkmış oldu.

Bu 4-5 aylık süreçte araya nifak tohumları ekilmek istenebilir, lakin Galatasaray taraftarı, her koşulda hocasına destek çıkarak buna izin vermeyecektir.

iPad - Tapatalk

Terim'e hak vermek lazım, şayet olmaz deseydi vatan haini ilan edilirdi. Başkanla beraber ortak nokta bulundu.

Hak falan verdim ama bukadar Gülmeyecektin be '' baba '' .

Metin Oktayın Ruhuna Yakışmadı . Olmadı . OLMADI ! .

Bırakın bu biat kültürünü. Alın size Fatih Terim. Yıldırım Demirören ve yönetimiyle Türk futbolunun geleceğini inşa edeceklermiş. Umarım sadece milli takımla yoluna devam edersin hoca. Evet başarılı bir hoca falan ama Galatasaray'ın da değerleri vardır. Paragözlük veya başbakana biat iki nedenden biri yaptırdı bu tercihi Fatih Terim'e. Milli mesele falan hikaye.

Umarım bi sihirli değnek dokunusu yapıp bizi şaşırtır yoksa .Efsane de degil İmparatorda degil . BABA da degil .

Diyecek bişey bulamıyorum . 2 saat önce savunuyodum burda seni be hoca. tamam her şey bitmedi ha bitmezde kulubun unutulmayacak bi simasısın fakat olmadı . bilmiyorum boğazım düğümlendi .

Yazık cidden.

Milli dava,bayrak falan dedi ki hiç samimi değil.Yakışmadı,olmadı be hoca.

Acaba world cupa gidersek terim ne yapar sozlesme uzatır mı milli takimda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt