Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal Bi konuda Haklıymış, Bi noktada profesyonel olcan tamam milli duygu cart curt okadar laf ettik haklıydıkda , hayır ulan gelmiyorum hainsem hainim denmeliydi belkide bunlar hiç yaşanmadan bi kulup rahatlık anında bukadar yıpratılıbalirdi.

Bırakın bu biat kültürünü. Alın size Fatih Terim. Yıldırım Demirören ve yönetimiyle Türk futbolunun geleceğini inşa edeceklermiş. Umarım sadece milli takımla yoluna devam edersin hoca. Evet başarılı bir hoca falan ama Galatasaray'ın da değerleri vardır. Paragözlük veya başbakana biat iki nedenden biri yaptırdı bu tercihi Fatih Terim'e. Milli mesele falan hikaye.

Para talep etmeyeceğini açıkladı kulüp.

Ayrıca Fatih Terim bir futbol adamıdır, yalnızca Galatasaray'ın teknik direktörü değil. Galatasaray açısından başarısızlıkla sonuçlanırsa bu olay, gereği yapılır. Ancak Terim kendine güveniyor ki iki takımı da çalıştırmayı kabul etti. Tarihte bunun örnekleri de var.

Anlıyorum, TFF'ye tepkiliyiz falan ama belki de bu saçma futbol düzeninden bizi kurtarmak için bir adım attı Fatih Terim. Başarısızlığı göze alarak hem de. Biraz bekleyip düşünmekte, olayları incelemekte fayda var.

Bırakın bu biat kültürünü. Alın size Fatih Terim. Yıldırım Demirören ve yönetimiyle Türk futbolunun geleceğini inşa edeceklermiş. Umarım sadece milli takımla yoluna devam edersin hoca. Evet başarılı bir hoca falan ama Galatasaray'ın da değerleri vardır. Paragözlük veya başbakana biat iki nedenden biri yaptırdı bu tercihi Fatih Terim'e. Milli mesele falan hikaye.

Önce oku sonra yargıla. Adam inatla para istemiyorum dedi, pası attı. E anlayın artık daaa, bu noktadan sonra...

Veysel Giley ‏@VeyselGiley 1 dk

Fatih Hoca 6 Eylül, 15 Ekim 2013 tarihleri arasında, dört maçlık bir periyot için imzayı attı. Böylesi milli bir duygu ret edilemezdi.

Herkesin içi rahat olsun, hocamıza güvenim tam. Sizlerin de öyle olsun...

Öncelikle bu işi GS ın başına kim ördüyse tebrik etmek istiyorum.

Ne yaptılar ne ettiler GS ın çalışan dişlisine çomak sokmayı başardılar.

Ünal Aysal hocayla görüşmeye izin vererek bütün topu Fatih hocaya attı

Fatih hocada yeni sözleşme önüne sunulmayınca teklifi kabul etti.

Başbakanıda kıramadı.

Adım gibi biliyorum ki GS yönetimi Fatih Hoca nın bu teklifi reddetmesini bekliyordu. Ama Hoca etmedi.

Şimdi yönetim içinde Fatih hocayı sevmeyenler çekemeyenler pusuda bekleyecekler.

Fatih Hoca bilerek ve isteyerek Kendi eline Saatli bombayı aldı.

Bu teklifi kabul etmemesi lazımdı.

Mayısda sözleşmem bitiyor o zaman konusuruz zaten DK ya katılamayacagımız belli demeliydi.

Buda Fatih hocanında Yönetime güvenmediğini gösteriyor.

Ama çok büyük yanlış yaptı.

Mayıs sonuna kadar sadece bu takımı çalısdırmalı bu takıma 20.yıldızı takmalı

sezon sonuda eğer önüne sözleşme getirmiolarsa o zaman bırakmalıydı.

Eğer öyle yapsa ve sezon sonu yeni sözleşme imzalanmasa GS yönetimi çom üyük bir risk almış ve taraftarıda karşısına almış olurdu...

Şimdi olacaklar basit.

Fatih terim geçen senede zaman zaman başarısız sonuclar aldı.

gerek şampiyonlar liginde gerekse ligde çok puan kaybettik

Ama o zaman kimse sesini çıkarmıyordu . Hocaya inanıyordu.

Ama şimdi durum farklı.

Olası kötü sonuçlarda Grupdan çıkamama ligde puan kayıplarında

Hem basın hem yönetim hem taraftar bütün suçu haklı olarak fatih hocada bulacak.

GS kusursuz bir takım değil bu sene çok maç kaybedecekdir.

Ama geçen seneki anlayışın bu sene Fatih hocaya gösterilmeyeceğini düşünüyorum.

Fatih hoca artık Mutlaka ama Mutlaka GS da başarılı olmak zorunda.

özellikle su çok zor 4 lig maçı ve şampiyonlar ligi grup maçları kaderini belirleyecek.

Bence zaferle le dolu 2 yıllık GS başarısını 3.şampiyonluk ve 4. yıldızla süslemek varken belki de sezon sonunu göremeyecek.

Ortada dönen oyunu maalesef GS ve Fatih Terim Kaybetmişdir !!!!

Nasıl fenerlilerde Azizbahçeliler var, bu Fatih Terim olayından anlaşılacağı gibi Terimsaraylılar var. Yahu bırakın kişilere biat etmeyi. Yanlış yapıyorsa yanlış deyin, o kişiye tavır alın. Aşkınız Fatih Terim'e mi sizin?

Yav duruyorum sustum diyorum maç izliyorum- bjk macı - lan

adamlar Font'a bile karıştı be.

Para talep etmeyeceğini açıkladı kulüp.

Ayrıca Fatih Terim bir futbol adamıdır, yalnızca Galatasaray'ın teknik direktörü değil. Galatasaray açısından başarısızlıkla sonuçlanırsa bu olay, gereği yapılır. Ancak Terim kendine güveniyor ki iki takımı da çalıştırmayı kabul etti. Tarihte bunun örnekleri de var.

Anlıyorum, TFF'ye tepkiliyiz falan ama belki de bu saçma futbol düzeninden bizi kurtarmak için bir adım attı Fatih Terim. Başarısızlığı göze alarak hem de. Biraz bekleyip düşünmekte, olayları incelemekte fayda var.

Yorumun diğer kısımlarına katılabilirim ancak şu kısıma asla.

Fatih Terim 2 takım birden çalıştırabilecek kadar büyük bir teknik adam olabilir ama Galatasaray hocasını her ne sebeple olursa olsun paylaşacak kadar basit hedefleri olan bir camia değildir.

Avrupa'da bunun örneği de yoktur.Biz Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkalım hatta Çeyrek Final kovalayalım diyoruz değil mi?Peki rakip dediğimiz Atletico Madrid'i,Arsenal'i,Porto'yu bir göz önüne alalım.Hangisi hocasını milli takımla paylaşıyor.Wenger'e,Mourinho'ya,Spaletti'ye,Lucescu'ya da bu teklifler geldi ama hep reddettiler/reddetmek zorunda kaldılar neden ?Bu adamlar Fatih Terim'den çok mu kötü hoca?Tabi ki hayır.Arsenal'in,Real'in,Shaktar'ın hedefleri var ve hocasını tek maçta olsa paylaşmak istemediler,istemezler de.

Fatih Terim kendisi için doğru olanı yapmış olabilir ama biz öyle yapmadık.Umarım sonuçları ağır olmaz.

Hani terimciler nerde adam Demirören in altında çalışmayı kabul etmiş resmen rezalet derhal kovulmali böyle yalakalik olamaz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yorumun diğer kısımlarına katılabilirim ancak şu kısıma asla.

Fatih Terim 2 takım birden çalıştırabilecek kadar büyük bir teknik adam olabilir ama Galatasaray hocasını her ne sebeple olursa olsun paylaşacak kadar basit hedefleri olan bir camia değildir.

Avrupa'da bunun örneği de yoktur.Biz Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkalım hatta Çeyrek Final kovalayalım diyoruz değil mi?Peki rakip dediğimiz Atletico Madrid'i,Arsenal'i,Porto'yu bir göz önüne alalım.Hangisi hocasını milli takımla paylaşıyor.Wenger'e,Mourinho'ya,Spaletti'ye,Lucescu'ya da bu teklifler geldi ama hep reddettiler/reddetmek zorunda kaldılar neden ?Bu adamlar Fatih Terim'den çok mu kötü hoca?Tabi ki hayır.Arsenal'in,Real'in,Shaktar'ın hedefleri var ve hocasını tek maçta olsa paylaşmak istemediler,istemezler de.

Fatih Terim kendisi için doğru olanı yapmış olabilir ama biz öyle yapmadık.Umarım sonuçları ağır olmaz.

4 maçlık zaten bu. Sürekli olsa haklısın ama 4 maç çok da sorun olmamalı.

4 maçlık zaten bu. Sürekli olsa haklısın ama 4 maç çok da sorun olmamalı.

Tek maç bile sorun olur ki benim midemi bulandıran açıklamalar gelmeye başladı.Daha 1.gün Bismillah:

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: "Kimseyi eleştirmek istemiyorum ancak, Süper Lig'de oynayan bir takımın teknik direktörü olan bir kişinin aynı zamanda federasyona bağlı bir takımın başına geçmesi nasıl olacak göreceğiz. Bu konuyu Galatasaray'ın bir maçını izledikten sonra konuşmak gerek. Hakemin Galatasaray'a olan tavrını görmeliyiz. Ancak Fatih Terim'in hocalığına bir şey demiyorum."

Tek maç bile sorun olur ki benim midemi bulandıran açıklamalar gelmeye başladı.Daha 1.gün Bismillah:

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: "Kimseyi eleştirmek istemiyorum ancak, Süper Lig'de oynayan bir takımın teknik direktörü olan bir kişinin aynı zamanda federasyona bağlı bir takımın başına geçmesi nasıl olacak göreceğiz. Bu konuyu Galatasaray'ın bir maçını izledikten sonra konuşmak gerek. Hakemin Galatasaray'a olan tavrını görmeliyiz. Ancak Fatih Terim'in hocalığına bir şey demiyorum."

abi adam haklı desem iyice miden bulanırmı ? Samimi söylüyorum Sarıkırmızımı geçtim başka takımdan olsam bende böyle çok rahat düşünürüm.

Hani terimciler nerde adam Demirören in altında çalışmayı kabul etmiş resmen rezalet derhal kovulmali böyle yalakalik olamaz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Fazla Sert Olmuş

Lakin ; Nekadar Aslolan Galatasaray Desemde bi idol takımın önüne geçiyodu 17 yıldır kendimi bildim bileli Onu Tanıdım Tanıyalı Galatasaray Denince Diğer ''EFSANE''leri izleyemediğim için içten içe belkide ASlolan Galatasaraydan daha öndeydi ''belki'' ...

Belkide Böyle şeyler Hayırlı

Olabilir bilmiyorum şu an tek bildiğim çok sinir bozucu bir durumun içerisindeyiz.

Ha Yeri Gelelim NEkadar Sakin Durmaya Çalıssamda RENKDASLAR cidden içi rahat eden varmı ?

ben kendi agzımla dedim 3-4 topcu begeniriz alırız işimize gelir hoca 2-3 konuş kapak olur dedim

ulan yediklerimi yuttum be.

lan o degilde simdi herkez Milli Takima girmek icin Fatih Terim icin oyniyacak bize karsi bide o extra motiveolur lar yandik lan :D

hepsi Muhammet Demir olu verir valla :D

yav ben seni ruhuma kazıdım ya olamaz abi hissettim ya mutluydun ya , içten mutluydun nasıl hocam offf nasıl .

of ulan of konuya istemeden giriyorum durduramıyorum kendimi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt