Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
sinirliyken attığı mesajları alıntılama arkadaşım.git özür mesajlarıma bak.
Sen ne konuştuğunu bılmıyorsun yarın sınirlenınce esine çocuğuna babanada mı ne konuştuğu bılmeyecksın
sergen efendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinirliyken attığı mesajları alıntılama arkadaşım.git özür mesajlarıma bak.
Sen ne konuştuğunu bılmıyorsun yarın sınirlenınce esine çocuğuna babanada mı ne konuştuğu bılmeyecksın
sergen efendi.
haha : )
bence komik değil.
evet değil,yeter gerçekten
tamam be alınma. hemende küsün![]()
fatih terime yazdığım çoğu mesajı saçmalayarak yazdım...
Ne düşünüyorsun şimdi Refik?
Vallahi Milli Takim umrumda degildi son zamanlar, cünkü hepimizi cok üzmüs, biktirmisti artik. Ve bir cogumuz buna karsiydik. Ama ne yalan söyleyim, Hocamizi orda görünce ayri bir gurur yasamadim degil. Acayip duygulandim. Artik Milli Takim maclarinda heyecan duyacagiz yine. Ben simdiden iki hafta sonrasi merakla bekliyorum. Federasyon her ne kadar yalnis olsada, o bayragin altinda Hocamizi görmek bizi gururlandirmalidir arkadaslar. Bu ülkenin gelmis gecmis en büyük hocasi o. Imparatorumuz. Gururumuz. Herseyimiz. En zor zamaninda, en kötü sartlar altinda görevden kacmadigi icin, gururluyum. her ne olursa olsun, Vatanimiz ve Galatasarayimiz icin canini verebilecek biri o. Inanin su an Demirören falan umrumda degil. Ben iyi ki kabul etmis diyorum. InsAllah bizi Brezilya'ya tasir. Evet belki bir mucize, belki imkansiz ama Fatih Terimin oldugu yerde her zaman umut vardir ve imkansiz yoktur. Son bir defa Milli Takim ile Brezilyada boy göstersin. Bunu onun icin cok istiyorum. Fazlasiyla hak ediyor bunu. Cok haksizliklar gördü. Yeri geldi haksiz yere maasi tartisildi, yeri geldi taktik bilgisi yok dendi. O yüzden Brezilyada güzel bir veda ile ugurlansin Milli Takimimizdan. Ondan sonra Galatasarayimiz ile kirilacak yeni rekorlar ve yasanacak bir Avrupa Sampiyonlugu var hala sirada. Seni birdaha böyle görünce anladimki Hocam, iyi ki Galatasaryliyim ve iyi ki sen bizim Imparatorumuzsun. Sen bizi cok sevindirdin, yüzümüzü güldürdün. ALLAH'ta daima seni güldürsün. Kimsenin yapamaz dedigini yap, götür su takimi Brezilya'ya. Biraz karamsar olmayi birakin, destek olun ve hocamiz ile gurur duyun. Biz arkandayiz hocam!! Kimde var böyle Hoca, böyle büyük bir karakter. Tarih bunlarin hepsini yazacak. Ve tarih onu BÜYÜK GALATASARAYLI FATIH TERIM diye yazacak!!!
Helal olsun renkdaşım.