Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece 4 maç olacak milli takımın başında de mi...sezon sonu sözleşme imzalar bizle zaten.kızacak bişey yok artık..milli takıma 4 maçta galibiyet aldıracak da tek adam

B_1445598672d97c4f729de2f7bbd025b6.jpg

Şampiyon olduğumuzda kupayı verirken oyuncunun ellerine atıp giden,Fenerbahçemiz diyebilen,şikeyi aklamak Feneri düşürmemek için '3-4 sene Avrupaya hiç bir takım gitmesede olur' diyebilen,4.yıldızı taktırmamak için 6+0+4 kararıyla adeta önümüzü tıkamaya çalışan Demirören ile aynı masaya oturan Fatih Hoca benim için bitmiştir!! 2 senedir Fatih terimin TFF'ye söylediği sözleri hatırlıyorum ve bugün yaptığı işle adeta kendiyle söyledikleriyle çeliştiğini görüyorum.Birde 'milli hizmet' diyerek yaptığı yanlışı aklamaya çalışıyor,sadece yazık!! Galatasaray taraftarının TFF'ye karşı duruşuna Fatih Terim ihanet etmiştir!!

Ne düşünüyorsun şimdi Refik?

Ne diyem aga bi taraftar olarak konuşmak istemiyorum ama yapılan saçmalığın daniskası. Galatasaray'ın ilk tökezlemesinde bunlar başına kakılacak ve bundan gene en çok zarar gören biz olacağız. Bunu görmemek için kör olmak lazım, Demirören'in ise milli takım umrunda falan değil tek düşündüğü kocaman kaba eti.

hocanın suratı asıktı ara ara gulse de ıstemeye ıstemeye kabul etmıs..nasıl ve kım tarafından kabul ettırıldıgını de ıyı bılıyoruz..napalım boyle bı ulkeyız..en yakın zamanda bu durumdan kurtulmak umıdıyle hayırlı olsun hocam...

Spor Bakanı filan olur ilerleyen yıllarda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Vallahi Milli Takim umrumda degildi son zamanlar, cünkü hepimizi cok üzmüs, biktirmisti artik. Ve bir cogumuz buna karsiydik. Ama ne yalan söyleyim, Hocamizi orda görünce ayri bir gurur yasamadim degil. Acayip duygulandim. Artik Milli Takim maclarinda heyecan duyacagiz yine. Ben simdiden iki hafta sonrasi merakla bekliyorum. Federasyon her ne kadar yalnis olsada, o bayragin altinda Hocamizi görmek bizi gururlandirmalidir arkadaslar. Bu ülkenin gelmis gecmis en büyük hocasi o. Imparatorumuz. Gururumuz. Herseyimiz. En zor zamaninda, en kötü sartlar altinda görevden kacmadigi icin, gururluyum. her ne olursa olsun, Vatanimiz ve Galatasarayimiz icin canini verebilecek biri o. Inanin su an Demirören falan umrumda degil. Ben iyi ki kabul etmis diyorum. InsAllah bizi Brezilya'ya tasir. Evet belki bir mucize, belki imkansiz ama Fatih Terimin oldugu yerde her zaman umut vardir ve imkansiz yoktur. Son bir defa Milli Takim ile Brezilyada boy göstersin. Bunu onun icin cok istiyorum. Fazlasiyla hak ediyor bunu. Cok haksizliklar gördü. Yeri geldi haksiz yere maasi tartisildi, yeri geldi taktik bilgisi yok dendi. O yüzden Brezilyada güzel bir veda ile ugurlansin Milli Takimimizdan. Ondan sonra Galatasarayimiz ile kirilacak yeni rekorlar ve yasanacak bir Avrupa Sampiyonlugu var hala sirada. Seni birdaha böyle görünce anladimki Hocam, iyi ki Galatasaryliyim ve iyi ki sen bizim Imparatorumuzsun. Sen bizi cok sevindirdin, yüzümüzü güldürdün. ALLAH'ta daima seni güldürsün. Kimsenin yapamaz dedigini yap, götür su takimi Brezilya'ya. Biraz karamsar olmayi birakin, destek olun ve hocamiz ile gurur duyun. Biz arkandayiz hocam!! Kimde var böyle Hoca, böyle büyük bir karakter. Tarih bunlarin hepsini yazacak. Ve tarih onu BÜYÜK GALATASARAYLI FATIH TERIM diye yazacak!!!

Abartilacak bir durum yok ortada,hayirli olsun.

Hoca'nin da dedigi gibi Allah calisanin yolunu acik eder.

Vallahi Milli Takim umrumda degildi son zamanlar, cünkü hepimizi cok üzmüs, biktirmisti artik. Ve bir cogumuz buna karsiydik. Ama ne yalan söyleyim, Hocamizi orda görünce ayri bir gurur yasamadim degil. Acayip duygulandim. Artik Milli Takim maclarinda heyecan duyacagiz yine. Ben simdiden iki hafta sonrasi merakla bekliyorum. Federasyon her ne kadar yalnis olsada, o bayragin altinda Hocamizi görmek bizi gururlandirmalidir arkadaslar. Bu ülkenin gelmis gecmis en büyük hocasi o. Imparatorumuz. Gururumuz. Herseyimiz. En zor zamaninda, en kötü sartlar altinda görevden kacmadigi icin, gururluyum. her ne olursa olsun, Vatanimiz ve Galatasarayimiz icin canini verebilecek biri o. Inanin su an Demirören falan umrumda degil. Ben iyi ki kabul etmis diyorum. InsAllah bizi Brezilya'ya tasir. Evet belki bir mucize, belki imkansiz ama Fatih Terimin oldugu yerde her zaman umut vardir ve imkansiz yoktur. Son bir defa Milli Takim ile Brezilyada boy göstersin. Bunu onun icin cok istiyorum. Fazlasiyla hak ediyor bunu. Cok haksizliklar gördü. Yeri geldi haksiz yere maasi tartisildi, yeri geldi taktik bilgisi yok dendi. O yüzden Brezilyada güzel bir veda ile ugurlansin Milli Takimimizdan. Ondan sonra Galatasarayimiz ile kirilacak yeni rekorlar ve yasanacak bir Avrupa Sampiyonlugu var hala sirada. Seni birdaha böyle görünce anladimki Hocam, iyi ki Galatasaryliyim ve iyi ki sen bizim Imparatorumuzsun. Sen bizi cok sevindirdin, yüzümüzü güldürdün. ALLAH'ta daima seni güldürsün. Kimsenin yapamaz dedigini yap, götür su takimi Brezilya'ya. Biraz karamsar olmayi birakin, destek olun ve hocamiz ile gurur duyun. Biz arkandayiz hocam!! Kimde var böyle Hoca, böyle büyük bir karakter. Tarih bunlarin hepsini yazacak. Ve tarih onu BÜYÜK GALATASARAYLI FATIH TERIM diye yazacak!!!

Helal olsun renkdaşım.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1377208349011.webp
    uploadfromtaptalk1377208349011.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt