Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtulmaya gerek yok bence yedek yok zaten takımda. formda olan oynasın. sorun yapıyorsa da göndersinler. göreve yeni başlamış td. gibi çekinmeyeceğine göre veya birilerine karşı taraflı davranıyor

Valla Hoca aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık. Bırakın ligi hazırlık maçlarında bile Burak oynamadı diye yaşananları gördük.. Bence hocanın gönlünde yatan Sneijder'siz 4-4-2 veya Burak'sız 4-4-1-1 olacaktır fakat bu geçişleri takımın psikolojik dengesini bozmadan yapabilmek hiç kolay görünmüyor.

Demirören'in hocası olarak yönetti galiba bugün maçı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

teknik adamlar da futbolun bir parcasi olduguna gore onlar da zaman zaman hata yapabilir , yeter ki E. Colak sevdasindan vazgecsin hoca

Gecen sene deplasmandaki Eskisehir macından beri hic bu kadar aramamıstık hocayı. Allah'a şükür cezası bitti. Geri döndüğünde böyle yanlış dizilen, galibiyete ihtiyacı olduğu halde bu kadar isteksiz bir takıma baştan izin vermeyecek. Bu hafta Bursa deplasmanından umutluydum fakat hocanın cezalı olduğunu unutmustum. Haftaya daha da ümitliyim Eskisehir deplasmanı için. Çünkü Grande kenarda olacak.

Gecen sene deplasmandaki Eskisehir macından beri hic bu kadar aramamıstık hocayı. Allah'a şükür cezası bitti. Geri döndüğünde böyle yanlış dizilen, galibiyete ihtiyacı olduğu halde bu kadar isteksiz bir takıma baştan izin vermeyecek. Bu hafta Bursa deplasmanından umutluydum fakat hocanın cezalı olduğunu unutmustum. Haftaya daha da ümitliyim Eskisehir deplasmanı için. Çünkü Grande kenarda olacak.

bence ümitli olma kendini tutamayan bir hocamız var

Fener maçında 4-2-31 oynadık çok mu iyyiydik sanki.

İşi gucu hocaya laf atmak olanlar var anlamıyorum neyi begenmiyosunuz

Drogba yerine Hamit çıksaydı maçı 2-0 kazanırdık.

Drogba yerine Hamit çıksaydı maçı 2-0 kazanırdık.

ah hamit...

Geçirdiği ağır sakatlıktan sonra Real'de bir daha dikiş tutturamayan Hamit Altıntop'un Galatasaray'a transferini de büyük bir memnuniyetle karşılamıştım. Gerek tecrübesiyle, gerek klasıyla, gerekse oyun mantalitesiyle Sarı-Kırmızılı takıma çok şey katacağına inanmıştım. Gelgelelim, bugün karşımızda futbolu iflas etmek üzere olan bir Hamit Altıntop var. Futbolu her geçen gün geriye giden, mavna gibi ağırlaşan, kendi ekseni etrafında dönene kadar üç rakip tarafından çevresi sarılan, adam geçemeyen, sprint atamayan, orta yapamayan, rakip kaleye şut çekemeyen çağdışı bir futbolcu izliyoruz geçen sezondan beri. Adeta Galatasaray kalesine atılmış 'altıngol' gibi! Bir futbolcu kötü oynayabilir, formdan düşebilir, hatalar yapabilir, takımını 10 kişi oynatabilir... Bütün bunlar futbolun içinde olan olağan durumlardır. Ama bir futbolcu ısrarla, inatla haftalardır kötü oynuyorsa; yaptığı hatalarla, kaptırdığı toplarla tribünlere saç baş yolduruyorsa bu olağandışı bir durumdur. Ayrıca Galatasaray'ın maliyeti en yüksek futbolcularından biri olduğunu da unutmayalım. Her şeyden önce aldığı paranın hakkını vermekle yükümlüdür. İş ahlakı bunu gerektirir. Lakin bütün bunlar sanki Hamit Altıntop'un umurunda değilmiş gibi. Öylesine gamsız, öylesine vurdumduymaz, öylesine ruhsuz! Bu kadar kötü oynarken her maç ilk 11'de sahaya çıkması da Fatih Terim'in adaletini sorgulamamıza neden oluyor ister istemez. Dün gece Burak'a yaptığı asist ise bozuk saatin günde iki kez doğruyu göstermesinden başka bir şey değildir.

Fatih Terim milli takım görevini kabul ettiğinden beri yazıyorum. Fatih Terim bu saatten sonra gerek yapılan dedikodular, gerekse kendini %100 Galatasaray'a veremeyeceğinden dolayı Galatasaray'daki görevini bırakmalıdır.

Artik sirf zararı dokunur bize

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

evimizde istedgimiz gibi cikalim, ama hele su zor deplasmanlarda lütfen su iki forvet hastaligi ni biraksin. Orta alan darma duman oluyor, zaten Hamit sneijder selcuk cok yumusak oluyor, birde labauli bir burak varsa yandik oluyor. Evinde istersen 5 forvet oyna, ama deplasman ya burak ya drogba ve 5 orta saha koy

kontralarda burakı kullanayım derken, ileride top tutacak drogbadan olduk maçta, selçukun pasını burak kontrol edebilseydi doğru hamle diyecektik hepimiz, sonuç olarak ilk haftalar ve bursa deplasmanında kaza yapmayacağızda ne zaman yapacağız, 102 puanla şampiyonluğumuz mu var sanki.

Burak yedek kalıyor AUUWWWW..

Drogba oyundan alınıyor AUWWWW..

Çift forvet oynatıyor yine AUUWWWW..

Neyse bişey demeyeceğim...

Fener maçında 4-2-31 oynadık çok mu iyyiydik sanki.

İşi gucu hocaya laf atmak olanlar var anlamıyorum neyi begenmiyosunuz

Neyi beğenmiyorsunuz diyorsun da en basiti Sneijder'den ne kadar oranda yararlanıyoruz, adam forvetle birlikte kanatları besleyecek dünyanın en iyilerinden biri, ayrıca Hamit'in sırf o bölgede adam yok diye her maç 11 çıkması ve rezalet oynaması yetmez mi? Ha bir de beklerin uyumlu olacak, sol tarafı düşün bir.

Burak yedek kalıyor AUUWWWW..

Drogba oyundan alınıyor AUWWWW..

Çift forvet oynatıyor yine AUUWWWW..

Neyse bişey demeyeceğim...

Doğru yolu bulalım.

umutbulut640sevinckayseri_b.jpg

Çare Umut Bulut.. :redface-13:

Kusura bakmasın da her türlü eleştiriyi hakediyor. Sen daha kendi takımında bişeyleri oturtamadan büyük kumar oynadın bi de milli takımı aldın. Bu kumar senin başını yiyecek büyük ihtimal. Yazık ya şu takım hala düzgün top oynamıyor ve de hala Hamit ısrarı. Diyecek bişey bulamıyorum.

Hoca ilk sezondaki o 4-4-2 ile presle rakibi boğan Galatasaray'dan sonra birşey izleyemiyoruz. Geçen sezonki şampiyonluk defoların üstünü kapattı. Drogba ve Sneijder geldikten sonraki hava ile alınmıştır o şampiyonluk top falan oynamadık ve hala oynamıyoruz. HOCA TAKIM NEDEN TOP OYNAMIYOR ?!?

Hoca ilk sezondaki o 4-4-2 ile presle rakibi boğan Galatasaray'dan sonra birşey izleyemiyoruz. Geçen sezonki şampiyonluk defoların üstünü kapattı. Drogba ve Sneijder geldikten sonraki hava ile alınmıştır o şampiyonluk top falan oynamadık ve hala oynamıyoruz. HOCA TAKIM NEDEN TOP OYNAMIYOR ?!?

İlk sezon oynadığımız evimizdeki Fenerbahçe maçındaki futbolu ben bir daha bu takımda görmedim. Muhteşem bir ilk yarı oynamıştık pres-pozisyonlar mücadele müthişti. O kadrodan daha iyi bir kadromuz var geçen sezon da öyleydi ancak evimizdeki Madrid maçının ikinci yarısı dışında aklımda kalan hiç muhteşem oynadığımız futbol yok. Biz o 3-1'lik maçtaki futbolu bir daha hiç oynayamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt