Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bizdeki sorunlari cözemeyip TFF'nin teklifini kabul etmesi büyük bir sacmalikti. Medya da simdiden vurmaya basladi bile. 1-2 hafta sonra bir secim yapmak zorunda kalabilir, ya Galatasaray ya da Milli takim seklinde. Bunun böyle yürümeyecegi belliydi zaten, bosu bosuna kendi ayagimiza sIktik yine.

benin anlamadigim şu 4-3-1-2 gibi hücum sisteminde oynayip nasil maçta kontrollü oyun oynuyoruz. saçma degilmi. bu sistemde kontrollü oyunu zor oynarsin. bu sistemde oynuyorsan hücumu düşünücen. madem kontrollü oyun oynayacan orta sahayi 5 le. bana kanat yok demesinler. hücum sisteminde oynayip kontrollü oyun oynamak bana daha saçma geliyor. öne geçiyoruz topu rakibe veriyoruz. gelin bize gol atin diye davetiye çikariyoruz. en sonunda oldu. 1 tane kanat oyuncuu alinsin artik. teknik ve hizli olanindan. birde maçta madem drogbayi çikariyorsun buragi kaçiracaksin arkadaş. madem böyle bişey yapmiyorsun. burak çiksin drogba kalsin en azindan önde top tutar. enginin yedeklerden bile girmemesi saçma geliyor bana. oyuncu degişikliklerinde bir anormallik var.

takım 4-3-1-2 oynayamıyor burak-sneijder-drogba aynı anda oynasın diye bu düzene geçildi ama olmuyor.bence burak'tan vazgeçip 4-4-1-1 oynamalıyız.

bunu en başından beri söylüyoruz.hatta bu dizilişe geçebilmemiz adına burak satılmalı dedik,vay senmisin bunu diyen?afaroz ettiler resmen.eğer burak satılmazsa mecbur 4-4-2 oynayacak.çünkü elinde drogba var (ki kesmen imkansız) artı burak.burakı kestiği anda huzursuzluk baş gösterir.herkes sallamaya başlar hocaya.yok bu dizlişle oynayacağım diyorsan da o zaman Selçuk yada sneijderden birini keseceksin.2+2=4.yoksa ileride forveti çiftlediğin anda geride aynı anda Selçuk ve sneijder olmaz.bunun sıkıntısını çok çektik geçen sene.ve maalesef bu yılda aynen devam ediyor.bakın emirates kupası ve süper kupa maçına.4-5-1 oynadık fener ilk korneri 110. dakika da kullandı.pozisyon vermedik.keza emirates kupasında ki ikinci yarılarda aynı şekilde.ya buraktan vazgeçilip satılacak ve 4-5-1 oynayacağız yada burak kalacaksa Selçuk yada sneijder yedekte oturacak.başka alternatif maalesef yok.

ayrıca lig maçlarında bir maç chedju bir maçta eboue kesilerek mutlaka sol kanatta amrabat kullanılmalı.adam hazırlık maçlarında gösterdi ki patlama yapacak bu sene.bence daha fazla küstürülmeden bu dizilişe geçmemiz şart.

benin anlamadigim şu 4-3-1-2 gibi hücum sisteminde oynayip nasil maçta kontrollü oyun oynuyoruz. saçma degilmi. bu sistemde kontrollü oyunu zor oynarsin. bu sistemde oynuyorsan hücumu düşünücen. madem kontrollü oyun oynayacan orta sahayi 5 le. bana kanat yok demesinler. hücum sisteminde oynayip kontrollü oyun oynamak bana daha saçma geliyor. öne geçiyoruz topu rakibe veriyoruz. gelin bize gol atin diye davetiye çikariyoruz. en sonunda oldu. 1 tane kanat oyuncuu alinsin artik. teknik ve hizli olanindan. birde maçta madem drogbayi çikariyorsun buragi kaçiracaksin arkadaş. madem böyle bişey yapmiyorsun. burak çiksin drogba kalsin en azindan önde top tutar. enginin yedeklerden bile girmemesi saçma geliyor bana. oyuncu degişikliklerinde bir anormallik var.

maalesef bizim tv den gördüğümüzü yardımcılarımız saha kenarından göremiyor.madem bu kadar saçma değişiklikler yapacaksın ne diye o zaman yardımcı hoca oldun arkadaş.tam bir rezaletti oyuncu değişiklikleri.

Bizim belirli bir oyun felsefemiz yok ki zaten, sadece bazı oyuncular aman kırılmasın aman üzülmesin diye kağıt üzerinde sahaya çıkarılan bir kadro var. Ondan sonra da saldım çayıra mevlam kayıra taktiği işte. Anca 1-2 oyuncu yıldızlaşacak ki, birşeyler yapabilelim. Yoksa dediğin gibi normalde 4-3-1-2 oynayan takımın ileride ablukaya alması lazım rakibi. Ama biz pozisyona bile giremiyoruz neredeyse. Hatta çoğu maç şut bile zor atıyoruz. Hep aynı senaryo; 1-0 öne geçebilirsen anında rölantiye al. Kim olursa olsun. Fener'e karşı da aynı Akhisar'a karşı da aynı. Bu takımın felsefesi hep bu. Tam sene başında 4-2-3-1'e dönmüştük biraz derlenip toparlanıyoruz diyorduk ki; yine başladı torpiller. Bize de sinir krizi nöbetleri kaldı yine.

Bizim belirli bir oyun felsefemiz yok ki zaten, sadece bazı oyuncular aman kırılmasın aman üzülmesin diye kağıt üzerinde sahaya çıkarılan bir kadro var. Ondan sonra da saldım çayıra mevlam kayıra taktiği işte. Anca 1-2 oyuncu yıldızlaşacak ki, birşeyler yapabilelim. Yoksa dediğin gibi normalde 4-3-1-2 oynayan takımın ileride ablukaya alması lazım rakibi. Ama biz pozisyona bile giremiyoruz neredeyse. Hatta çoğu maç şut bile zor atıyoruz. Hep aynı senaryo; 1-0 öne geçebilirsen anında rölantiye al. Kim olursa olsun. Fener'e karşı da aynı Akhisar'a karşı da aynı. Bu takımın felsefesi hep bu. Tam sene başında 4-2-3-1'e dönmüştük biraz derlenip toparlanıyoruz diyorduk ki; yine başladı torpiller. Bize de sinir krizi nöbetleri kaldı yine.

tek forvette etkili oynayabiliyoruz işte tam randimanli olmasada birileri küsecek diye niye vazgeçiliyor onu çözemiyorum. bir kanatta engin bir kanatta teknik hizli bir kanat alinsin ben bekte bazi maçlarda sabriye razi olurum. drogbada 40 maç oynamaz zaten. emirates cup ta yaptik işte bunu. bursaya mancester united gibi davrandik resmen.

tek forvette etkili oynayabiliyoruz işte tam randimanli olmasada birileri küsecek diye niye vazgeçiliyor onu çözemiyorum. bir kanatta engin bir kanatta teknik hizli bir kanat alinsin ben bekte bazi maçlarda sabriye razi olurum. drogbada 40 maç oynamaz zaten. emirates cup ta yaptik işte bunu. bursaya mancester united gibi davrandik resmen.

Abi aklın yolu bir ya, şu takıma alt tarafı 1 tane doğru düzgün kanat oyuncusu alacaksın ve tek forvete döneceksin, bunu görmek niye bu kadar zor? Yani şu ligde iyi kötü bazı maçlarda Sabri de idare eder, yeri gelir Ceyhun bile idare eder. Sen ileride organize olamadıktan sonra Bursa da sana Manchester olur, hatta Antep bile son 15 dakika sana Barcelona olur.

bu değişiklikler adam olun mesajıydı. dorgbanın son maçlar artan egoistçe hareketleri selçuk un yine son maçlar artan vurdumduymaz anlamsız şutları.

bu maçta puan kaybettirmiş olabilir ama ilerleyen haftalar yararını göreceksiniz. drogba ve selçukta takım olgusunu sekteye uğratacak yanlış hareketler var. düzelmeleri umuduyla.

Hacı ben sana kafayı taktım. Tamam fatih hocayı eleştirebirsin. Ama her konuda fatih hocayla ilgili şeyler yazman burdaki herkesi rahatsız ediyor sus artık

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Salla Tomate hacı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Haha şurda yazılanlar her sezon aynı. Sezon sonu bir yerlere kaçışıyorlar sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt