Ömer Yasin
Parçalı Üye
- 9 Ocak 2012
- 2.639
- 0
- 856
Artık gitme vakti cidden geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir galibiyet sonrası istifa güzel gider hocam.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
maalesef bizim tv den gördüğümüzü yardımcılarımız saha kenarından göremiyor.madem bu kadar saçma değişiklikler yapacaksın ne diye o zaman yardımcı hoca oldun arkadaş.tam bir rezaletti oyuncu değişiklikleri.
Sen gerçekten değişiklikleri yardımcıların yaptığını mı sanıyorsun ?![]()
Fatih hocanın yanında mıydın? Anlamıyorum bu kadar bilmiş havasında konuşanları, evet ben de yardımcıların yaptığını düşünüyorum. Hayır öyle olmasa bile kendinizi bu şekilde bazı şeylere inandırıp hocayı da yolluyorsunuz, Drogba'yı da emekli ediyorsunuz, Burak'ı da satıyorsunuz.
Yok artık istifa mesajları görüyorum 2. haftadan, komik. Ha bir de nankörlüğün bu kadar.
Drogba'yı Fatih hocanın oyundan aldığını falan sanıyorlar bir de. (Hoca tribünde) Milli takıma para için gittiğini söyleyen var. (Para almayacak.)
Antulaşıyoruz diyince kızıyorsunuz.![]()
Hepimiz biraz kirginiz da, bazilari gercekten cok nankör. 5 sene yerlerde sürünmüs bir takimi 2 kere arka arkaya sampiyon yapti.
Bazilarina basari batti sanirim. 2 kere sampiyon olmus, 2 kere Süper kupayi almis, CL´de ilk senesinde ceyrek final oynamis.
Ayip ediyorsunuz. Yok istifa et hoca, yok artik gitme zamani hocam. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz ya?
Fatih Terim istedigi sürece Galatasaray´da kalacak bir Galatasaraylidir, ayrica basarilidir da.
Size en büyük sevincleri bu adam yasatti, hala yasatmaya devam ediyor. Onun sayesinde hava atiyorsunuz saga sola bugün.
Nankör olmayin, Galatasarayli gibi davranin
Sen kimsin sen nesin çözemedim seni. Kuş diyecem hakaret olur Galatasarayli diyecem burdaki insanlara ayıp olur. Her konuda imparatora sallamaktan vazgeç. Egonu mu tatmin ediyorsun provokatör.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Fatih Terim adamdır.
İmparatordur.
Burdaki herkesden daha iyi Galatasaraylıdır.
Ergen yorumları antu zihniyetini bırakın.
Sonra diyorlar ki bizde niye ferguson yok koskoca imparator kendi taraftarı tarafından böyle eleştirilirse nasıl olsun.