Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim adamdır.

İmparatordur.

Burdaki herkesden daha iyi Galatasaraylıdır.

Ergen yorumları antu zihniyetini bırakın.

Sonra diyorlar ki bizde niye ferguson yok koskoca imparator kendi taraftarı tarafından böyle eleştirilirse nasıl olsun.

Güzel bir galibiyet sonrası istifa güzel gider hocam.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Güzel bir galibiyet sonrası istifa güzel gider hocam.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sen kimsin sen nesin çözemedim seni. Kuş diyecem hakaret olur Galatasarayli diyecem burdaki insanlara ayıp olur. Her konuda imparatora sallamaktan vazgeç. Egonu mu tatmin ediyorsun provokatör.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Hepimiz biraz kirginiz da, bazilari gercekten cok nankör. 5 sene yerlerde sürünmüs bir takimi 2 kere arka arkaya sampiyon yapti.

Bazilarina basari batti sanirim. 2 kere sampiyon olmus, 2 kere Süper kupayi almis, CL´de ilk senesinde ceyrek final oynamis.

Ayip ediyorsunuz. Yok istifa et hoca, yok artik gitme zamani hocam. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz ya?

Fatih Terim istedigi sürece Galatasaray´da kalacak bir Galatasaraylidir, ayrica basarilidir da.

Size en büyük sevincleri bu adam yasatti, hala yasatmaya devam ediyor. Onun sayesinde hava atiyorsunuz saga sola bugün.

Nankör olmayin, Galatasarayli gibi davranin

Sen gerçekten değişiklikleri yardımcıların yaptığını mı sanıyorsun ? :)

Fatih hocanın yanında mıydın? Anlamıyorum bu kadar bilmiş havasında konuşanları, evet ben de yardımcıların yaptığını düşünüyorum. Hayır öyle olmasa bile kendinizi bu şekilde bazı şeylere inandırıp hocayı da yolluyorsunuz, Drogba'yı da emekli ediyorsunuz, Burak'ı da satıyorsunuz.

Fatih hocanın yanında mıydın? Anlamıyorum bu kadar bilmiş havasında konuşanları, evet ben de yardımcıların yaptığını düşünüyorum. Hayır öyle olmasa bile kendinizi bu şekilde bazı şeylere inandırıp hocayı da yolluyorsunuz, Drogba'yı da emekli ediyorsunuz, Burak'ı da satıyorsunuz.

Benim kimseyi yolladığım yok... Sadece Terim in olduğu yerde başkasının sözü olmaz. Bundan eminim.

Bi berabere kaldık diye medya nasıl saldırıyor galatasaraya.Hoca galatasarayı bu akbabalara sen yem ettin.zarar vermezsin umarım daha fazla.

Yok artık istifa mesajları görüyorum 2. haftadan, komik. Ha bir de nankörlüğün bu kadar.

Drogba'yı Fatih hocanın oyundan aldığını falan sanıyorlar bir de. (Hoca tribünde) Milli takıma para için gittiğini söyleyen var. (Para almayacak.)

Antulaşıyoruz diyince kızıyorsunuz. :(

Drogba'yı Fatih hocanın oyundan aldığını falan sanıyorlar bir de. (Hoca tribünde) Milli takıma para için gittiğini söyleyen var. (Para almayacak.)

Antulaşıyoruz diyince kızıyorsunuz. :(

olur mu her şeyin müsebbibi hoca.Milli takımın bu kadar berbat olması,hakemlerin her sene rezil rüsva maçlar yönetmesi,TFF nin bu kadar iğrenç bir kurum olması,Galatasarayın bu kadar borcunun olması,doların bu kadar fırlaması,benzinin 5 liraya dayanması,gezi eylemleri,mısırda ki darbe,suriyede ki katliam ..... aklınıza ne geliyorsa sorumlusu fatih hoca.hoca bir bıraksa her şey gene eskisi gibi olacak,buralara hep dutluğa dönecek

ya şu halimize gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum.ancak bildiğim tek bir şey var sinirden deli oluyorum.söyleyecek çok şey var aslında ama ben sadece tek bir şey söyleyebiliyorum bu nankörlere YAZIKLAR OLSUN.

Hepimiz biraz kirginiz da, bazilari gercekten cok nankör. 5 sene yerlerde sürünmüs bir takimi 2 kere arka arkaya sampiyon yapti.

Bazilarina basari batti sanirim. 2 kere sampiyon olmus, 2 kere Süper kupayi almis, CL´de ilk senesinde ceyrek final oynamis.

Ayip ediyorsunuz. Yok istifa et hoca, yok artik gitme zamani hocam. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz ya?

Fatih Terim istedigi sürece Galatasaray´da kalacak bir Galatasaraylidir, ayrica basarilidir da.

Size en büyük sevincleri bu adam yasatti, hala yasatmaya devam ediyor. Onun sayesinde hava atiyorsunuz saga sola bugün.

Nankör olmayin, Galatasarayli gibi davranin

söylüyoruz ama dinleyen kim?bizim taraftarımız balık hafızalı.her şeyi unutuyorlar.hoca geldiğinde Galatasarayın 5 sene üst süte şampiyonluğu var,mükemmel oynuyor avrupada real 4,barçaya 5 atıyormuşuz gibi bir hava estiriyorlar.açık konuşayım bu durumda da ortaya iki sonuçtan biri çıkıyor (mantıktaki 3. halin imkansızlığı durumu).ya biz aptalız yada diğerleri.bu net.

Sen kimsin sen nesin çözemedim seni. Kuş diyecem hakaret olur Galatasarayli diyecem burdaki insanlara ayıp olur. Her konuda imparatora sallamaktan vazgeç. Egonu mu tatmin ediyorsun provokatör.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ben nasıl biri olduğunu sana söyleyeyim.evinden çıkmayan,asosyal,dışarda başkalarının ciddiye almadığı (bırak ciddiye almadığını dinlemediği) birisi.o da bu eksikliğini burada bu tarz şeyler yazarak gideriyor işte.hastalıklı bir ruh.bence eleştirmek yerine arkadaşa yardımcı olmalıyız.sonuçta hasta bir insanın üstüne gitmek değil yapmamız gereken ona yardım etmek.

Fatih Terim adamdır.

İmparatordur.

Burdaki herkesden daha iyi Galatasaraylıdır.

Ergen yorumları antu zihniyetini bırakın.

Sonra diyorlar ki bizde niye ferguson yok koskoca imparator kendi taraftarı tarafından böyle eleştirilirse nasıl olsun.

bizim fergusona ihtiyacımız da yok.çünkü bizim İMPARATORUMUZ var.

Fatih hoca bas bas bağırıyor, çıkıp röportaj veriyor ben ne söylediysem, ne zamana kadar dediysem o, bu takımı bırakmayacağım diyor, hâlâ basında çıkan 4 yıl imza attı haberlerine yok efendim doğruysa yazıklar olsun, hoca bunu yapmayacaktı da hoca ayıp etti de bizi sattı da falan da filan da. Bu kadar fırsatçılık olmaz ayıptır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt