Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B_1452ea463bc1692c46e57aebbe34d0fd.jpg

Leo güney yok mu başlığı up yapalım da adam Imparatora sallasin biraz..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Hocam kusura bakma da takım planlaman kötü. Geçen yıl 6+0+4 kararı alınmış, elinde 9 yabancı var hala yabancı kanat aldıracaksın, Amrabat'ı 8.6m euroyu ısrarla verdiren sensin hocam. Şimdi yine açık istiyosun.

1.Peki aldın açığı Drogba Sneijder Muslera Chedjou Melo Eboue kimi keseceksin hocam? Bak 8.6m verip aldırdığın Amrabat'ı saymadaım daha...

2.Hakan Balta sakatlansa ve 6 yabancı kuralı alınacak açığa bile yer bulunamazken Balta'nın yokluğunda sol bek n'olcak hocam?

3.Hocam kaliteli yerli diye yırtınırken Arda'ya 24m vermeyi gözden geçirirken, yedek Amrabat, Kazım, Yiğit gibi adamlar aldıracağına beşiktaş'ta çok iyi başlayan GÖKHAN TÖRE'yi nasıl kaptırıyosun Beşiktaş'a Amrabat'tan kötü mü Töre? Kerim Frei'yi de bitiremedik zaten.

4. Yerli stoperde Gökhan-Semih dışında alternatif yokken ve 6+0+4 kesinleşmişken Ş.Ligi hariç kadro yüzü göremeyecek DANY'i kadroda tutup AYKUT DEMİR'i Trabzon'a kaptırmanın planı ne acaba?

Amrabat- Dany gibi yedek(tribün) yabancıları yerine Gökhan Töre ve Aykut Demir alınabilirdi. Hala açık istiyosun ne sistem de ne planlamada yer açacak değişiklilk de yapmadın hayırlısı bakalım...

Töre Beşiktaş'lı olduğu için gitti bir de forma şansı bulabileceği için. Geçen sene de Olcay gitmişti. Aykut zaten kötü bir oyuncu.

hocaya kadro yapılanması için transfer için sallayanların tamamına yakını fm oynamıyorsa ve futbolu fm kadar basit görebilen zihinleri yoksa bende birşey bilmiyorum.

Son iki maçtaki kaybedilen 4 puanın tek sorumlusu sensin hoca. Hele bu maçtaki yaptığının açıklaması yok. Koca 45 dk heba oldu. Selçuk'u sağ açık oynatmak ne demek?

Futbola doyuyoruz hocam, emegine saglik. Bu futbolu milli takima da tasimani umuyorum.

İmparator sözünü ancak sıradan insanlara geçirebiliyorsun değil mi, Drogba'ya gıkın çıkmıyor adamına göre muamele ediyorsan adil değilsindir tıpkı Ali Şen gibi. Diş geçiremediğine söz yok, başkası olsa ezersin... Zayıfa yuklenip, güçlüye göz yumuyorsan imparatorsun işte sadece...

Bu takıma 3 yılda 5 tane (Riera, Amrabat, Yiğit, Hamit, Erman) kanat oyuncusu alındı, belki unuttuğum da vardır. Bu adamların hepsi sen istedin diye alındı. Amrabat Amrabat diye diye gezdin 3 ay boyunca. Bu adamlardan 1 tanesi bile tutmadıysa bunun sorumlusu yönetim mi sen misin? Selçuk'u sağa atıp aklınca yönetime mesaj vermek ne?

Bu takıma 3 yılda 5 tane (Riera, Amrabat, Yiğit, Hamit, Erman) kanat oyuncusu alındı, belki unuttuğum da vardır. Bu adamların hepsi sen istedin diye alındı. Amrabat Amrabat diye diye gezdin 3 ay boyunca. Bu adamlardan 1 tanesi bile tutmadıysa bunun sorumlusu yönetim mi sen misin? Selçuk'u sağa atıp aklınca yönetime mesaj vermek ne?

futboludan anlamıyor ki transferin kendisine bırakılmaması lazım eksik bölgeyi söylesin yeter

Tabi sanada hak verelim dimi hocam

Ülke menfaatleri söz konusu bugun ne Bizi düşüncen yarın kadro yollancak

Chedjou ile başlaması gerekirdi

Oyunu geriden kuran olmadığı için

Melo ve Selçuk ileriye yeterince destek vermedi

Ayrıca 2 forvet sevdasından vazgeçmeli

Maç bitince o neşeli yüz ifadesini görünce zaten söylenecek söz kalmadı. Ne kadar ciddiye aldığı belli oluyor her halinden.

Drogba'ya gerekli ayarı vermesini bekliyorum şahsen, müthiş sinirlendim gece gece.

Hoca heyecanını kaybetmiş gibi görünüyor LigTV'deki röportajda. Umarım kendini toparlar. Senin formsuzluğun hepimizi etkiler.

İmparator sözünü ancak sıradan insanlara geçirebiliyorsun değil mi, Drogba'ya gıkın çıkmıyor adamına göre muamele ediyorsan adil değilsindir tıpkı Ali Şen gibi. Diş geçiremediğine söz yok, başkası olsa ezersin... Zayıfa yuklenip, güçlüye göz yumuyorsan imparatorsun işte sadece...

kısmen katılıyorum ama siz de şunu anlayın, idare etmek diye bir şey vardır.

mesela kalli var takımın başında geçen haftadan sonra drogba yı kadro dışı bıraktı ne derdin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt