Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de Amrabat'ı sağ kanatta bir denemek lazım. Solda topu çekip sağına alana kadar çok zaman kaybediyor. Sağ çizgide paralel giderek hızını daha iyi kullanabilir belki.

"Olmaz, kanatta ters ayaklı kanat oyuncusu kullanayım ki herkes benim futbol dehası olduğumu düşünsün."

Galibiyet, beraberlik ya da mağlubiyet lig içerisinde her zaman olacaktır; her maçı kazanacağız ya da ligi domine edeceğiz diye bir şey yok en nihayetinde. Benim takıldığım ve üzüldüğüm nokta, hala daha takımın ne oynadığı konusunda net bir fikir sahibi olmamak. Açıkçası 3 sezondur takımın başında olan bir antrenör takımının daha net; gözle görülür farklılıkta bir oyun yapısı olması lazım.

Bakıyoruz; stabil, üçüncü bir alternatifi olmayan, efektiflikten oldukça uzak bir takımız. Ne kanat orginazasyonlarımız ŞL seviyesinde, ne göbekten etkili gelebiliyoruz, ne de takım savunmamız güven veriyor.

Takımın üstüste yaptığı pas sayısı en fazla 10'dur; ki o da yana ve geriye paslardan oluşuyor. Açıkçası bu durumun yalnızca futbolcu veya diğer etkenlere bağlı olduğunu düşünmüyorum. Bariz bir teknik ekip yetersizliği olduğu açık seçik ortada.

Hocanın kişisel olarak çoğu zaman arkasında durmaya çalışırım, bu ayrı bir konu ama kendisinin takımları hiç bir zaman takım orginazasyonu anlamında belirli bir seviyeye ulaşamadı. Şimdi bu eleştiri belki bu puan kaybından sonra irrite edici gözükebilir ama şu durumdaki Bursa ve Eskişehir takımlarından alınan 2 puanı düşündükçe hayıflanmamak elde değil.

Benim kişisel beklentim, skor avantajını ele aldıktan sonra saldıran; rakiplerine net şekilde bu ligin favorisi olduğunu hissettirecek bir ekip olduğumuzu göstermek.

Bursa ve Eskişehir maçlarından sonra alınan 2 puan için arada derede kalıyorsak, ortada ciddi sorun var demektir. Bu transferle ya da yapılanmayla düzelecek bir sorun değil. Hocanın taktik antrenmanlarına önem vermesi, takımın içerisinde kimin ne rolü olduğunu belirlemesinden geçiyor.

Her maç Drogba'nın zorlama şutlarına ne takım arkadaşları, ne taraftarlar katlanma lüksüne sahip değil. Yeri geldiğinde o bir frikik bile altın değerinde öneme sahip oluyor. Önemsiz gibi gözükse de, bu tip küçük detaylar şampiyonu belirliyor.

Ayrıca umarım milli takım uğruna, şu maçları aramak zorunda kalmayız. Galatasaray taraftarı kimsenin kuklası değil; bir noktadan sonra eyvAllah denmesi gerekiyorsa denmeli.

Ne Ünal Aysal, ne Fatih hoca, ne Tulun içindekileri saklamadan bir bir ortaya döküp yol haritasını çizmeli. Acaba şimdi ne olacak diye, kırk tane senaryo kurdurup taraftarın ne keyfini kaçırmaya, ne ödediği parayı burnundan getirmeye kimsenin hakkı yok.

Eyyorlamam bu kadar...

iyi korner kullananları da körelttik.Sneijder eskiden böyle mi korner kullanırdı.

valla hocam ben daha agir/acik yazmasini bilirdim am burda dogrulari söyleyenleri fenerlisin diye damgaliyorlar.1996-2000 arasindaki basarinin kaymagini yedi hoca senelerden beri.Tabi sonra balon patladi.2011-12 sezonunda o serefsiz fenerin sike mevzulari olmasaydi yine hocanin patlama ihtimali yüksekti.

Hocayi hoca yapan Hakan ve hagi gibi adamlar her zaman gelmez.

Yıldız diye kimse her maç oynamak zorunda değil hocam. Çok tepki gelir falan deme, gerekirse hepsini tribüne yolla birkaç hafta. Herkes bir aklını başına alsın.

Hocanın milli takım teklifini kabul etmemesi lazımdı.Zaten milli takımın gruplardan çıkma ihtimali yok.Geleceğini düşündü ve Ünal Aysalla yaşadığı sorunlardan dolayı kabul etti.Bundan takımımızın zarar göreceğini düşünüyorum.Bu ihtimal bile Galatasaraya ihanettir.Mehmet Demirkolun dediği gibi kaos futbolu oynuyoruz.Fatih hocanın sistemi yok.Oyunculara bağırıp çağırıp gaza getirerek oynatıyor.Bize daha iyi bir hoca ve bir sol bek,iki kanat oyuncusu lazım.Yabancı sınırlaması varken bunlar zor tabi.

Fatih Terim. İyi Hocadır benim gözümde. En azından Türkiye nin en iyi 3 hocasından biridir. Fatih Terim. Mustafa Denizli ve Şenol Güneş... Birde bunlara Ertuğrul sağlamı eklerim.

10 numara karakter 5 yıldız bir hocadır. Ki onun yaptıgını kimse kolay kolay yapamaz. Süper ligde bir Anadolu takımını şampiyon yapmak UEFA yı almakdan daha zordur benim gözümde. Ama tartışma çıkmaması için bu konuyu geçelim.

Fatih Terim ismini duydugumda akla gelen ve söyleyebileceğim ilk şey Çok şanslı bir hoca oldugudur. Bu da kötü birşey değil kimse beni taşlamasın.Ama gerçekde bu.

UEFA kupasını ve 4 yıl üst üste şampiyonlugu kazandıgımızda Fatih Hocanın Arkasında Faruk Süren gibi bir Başkan , Sıkı bir yönetim.

Elindede Hagi gibi bir Futbol dahisi vardı.

Herkes bütün payı Fatih hocaya çıkardı Faruk süren unutuldu . Ama başarıdaki en büyük pay Faruk sürenin ve Haginindir benim gözümde bu fikrim o yıllardan beri değişmedi.

Ama bu tabiki Fatih hocanın kötü hoca oldugu manasına gelmiyor.

Ama bu UEFA kupası ve 4 yıl üst üste şampiyonluk Fatih Terimi aşırı değiştirdi.

İnanılmaz bir ego, herşeyi ben bilirim edaları ve her zaman şapkadan tavsan çıkarma çabaları....

Fatih Hoca Hagi ve Faruk Süren faktörünü unuttu. Hagiyi de Popescuyuda fatih terim istediği için alınmamış Faruk süren almış hocada peki demişdir.Tıpkı scneijder olayı gibi.

Özhan Canaydın toprağı bol olsun. fatih terimi başa geçirdiğinde Fatih hocanında isteği ile tüm futbol yetkilerini ona bırakdı.

Transferler saha içi dılı hep ondaydı.

Sonuç ? Tarihin en kötü GS ından biri , üstüne onlarca oyuncu alınıp gönderilmesi ve bir ton borç yükü.

Fatih Terimin Arkasında sağlam bir yönetim olmadan herşey ona bırakıldıgında olanlar buydu.karizması büyük yara aldı.

Daha sonra Milli takımların başına geçdi. Buradada başarısız olsa artık sorgulanmaya başlayacak kimse imparator falan demeyecekdi belkide.

Ama dedim ya çok ama çok şanslı bir adam.

Çek kaleci Cech in elleriyle hediye ettiği golden sonra şans bir kez daha yüzüne gülmeye başladı.

Dk 90 lar fatih hocayı ipten aldı.

ve tekrar imparator denmeye başladı.....

Fatih hoca 3. kez GS ın başına geldiğinde yine Arkasında çok kuvvetli ve güçlü bir başkan vardı.

Ve yine çok şanslı ki Ezeli rakipleri Kaos içinde yüzüyordu.

Beşiktaş ve Fenerin Kaos içinde yüzdüğü bir ortamda GS ın şampiyon olması çokda şaşılacak bir şey mi ?

Şampiyonlar ligi maçlarındada yine şanslıydık.

bragada aydının önüne düşen top.

Schalkede musleranın 90 dk kalesinde devleşmesi bizi buralara getirdi...

Fatih Terim iyi hoca. hemde çok şanslı hoca.

Ama maalesef Egosu Tavan yapmış bir hoca.Bu Ego bazen bize çok zarar veriyor.

İnşallah bu şansı devam eder Ve bu senede şampiyon oluruz.

Fenerbahçenin Bitik perişan halde oldugu ve böylesine kaliteli bir kadroya sahip oldugumuz bir sezonda(Ne kadar eksiklerde olsa Türkiyenin açık ara en iyi kadrosu )Şampiyon olamazsak tek suçluyu Fatih Hocada bulurum .

Kimsede kusura bakmasın.

Son 2 yılda GS ın şampiyon olmasını ben başarı olarak görmüyorum.

Fenerbahçe ve Beşiktaşın olmadıgı bir ligde şampiyon olamamak asıl ayıpdır hemde bu kadroyla.

Bu senede fenerbahçe perişan halde.

Bir tek Beşiktaşda kıpırdanma var . Ama onunda kadrosu bizimle boy ölçüşemez.

Yani bu sene açık ara şampiyon olmalıyız ama bakalım neler olacak.

Fatih Terim. İyi Hocadır benim gözümde. En azından Türkiye nin en iyi 3 hocasından biridir. Fatih Terim. Mustafa Denizli ve Şenol Güneş... Birde bunlara Ertuğrul sağlamı eklerim.

10 numara karakter 5 yıldız bir hocadır. Ki onun yaptıgını kimse kolay kolay yapamaz. Süper ligde bir Anadolu takımını şampiyon yapmak UEFA yı almakdan daha zordur benim gözümde. Ama tartışma çıkmaması için bu konuyu geçelim.

Fatih Terim ismini duydugumda akla gelen ve söyleyebileceğim ilk şey Çok şanslı bir hoca oldugudur. Bu da kötü birşey değil kimse beni taşlamasın.Ama gerçekde bu.

UEFA kupasını ve 4 yıl üst üste şampiyonlugu kazandıgımızda Fatih Hocanın Arkasında Faruk Süren gibi bir Başkan , Sıkı bir yönetim.

Herkes bütün payı Fatih hocaya çıkardı Faruk süren unutuldu . Ama başarıdaki en büyük pay Faruk sürenin ve Haginindir benim gözümde bu fikrim o yıllardan beri değişmedi.

İnanılmaz bir ego, herşeyi ben bilirim edaları ve her zaman şapkadan tavsan çıkarma çabaları....

Fatih Hoca Hagi ve Faruk Süren faktörünü unuttu. Hagiyi de Popescuyuda fatih terim istediği için alınmamış Faruk süren almış hocada peki demişdir.Tıpkı scneijder olayı gibi.

Özhan Canaydın toprağı bol olsun. fatih terimi başa geçirdiğinde Fatih hocanında isteği ile tüm futbol yetkilerini ona bırakdı.

Sonuç ? Tarihin en kötü GS ından biri , üstüne onlarca oyuncu alınıp gönderilmesi ve bir ton borç yükü.

Fatih Terimin Arkasında sağlam bir yönetim olmadan herşey ona bırakıldıgında olanlar buydu.karizması büyük yara aldı.

Daha sonra Milli takımların başına geçdi. Buradada başarısız olsa artık sorgulanmaya başlayacak kimse imparator falan demeyecekdi belkide.

Çek kaleci Cech in elleriyle hediye ettiği golden sonra şans bir kez daha yüzüne gülmeye başladı.

Fatih hoca 3. kez GS ın başına geldiğinde yine Arkasında çok kuvvetli ve güçlü bir başkan vardı.

Beşiktaş ve Fenerin Kaos içinde yüzdüğü bir ortamda GS ın şampiyon olması çokda şaşılacak bir şey mi ?

Fenerbahçenin Bitik perişan halde oldugu ve böylesine kaliteli bir kadroya sahip oldugumuz bir sezonda(Ne kadar eksiklerde olsa Türkiyenin açık ara en iyi kadrosu )Şampiyon olamazsak tek suçluyu Fatih Hocada bulurum .

Kimsede kusura bakmasın.

Fenerbahçe ve Beşiktaşın olmadıgı bir ligde şampiyon olamamak asıl ayıpdır hemde bu kadroyla.

:005:

Kimsede kusura bakmasın.

hocanın ağzına ssıçmıssın hala bıde cumle aralarında polıtık bı seklde ıyı hoca gerceğini fılan değiştirmiyor dıyorsun.

oyle bısey yazmssınkı basarısızlklarda tek suclu hoca, basarılarda baskanlar futbolcular ve rakıpler ile alakalı en buyuk pay onların

8. bir takımı veya 95 te bitmiş bir takımı aldığına ilk milli takım hocası olduğunda son torba bir takımla avrupa kupasına gittiğine değinmemissin bile.

hersey tesaduf tum basarı baskalarının. komıksınız ya. fenerlı mantığı gıbı bişeyı ıstemıyorsanız ya şikedir ya tesadüf.

sizin gibiler artık tepki çekmiyor bile mide bulandırıyor.

Başarılı olupta şanslı olmayan mı var? Elbet bu işin şans tarafı da var. Yer zaman önemli, orada o anda bulunmakta önemli. Bence de iyi top oynamıyoruz. Hoca umarım 2. yarıdaki oyunu artık iyice etüd etmiştir. Zaten kendi istediğinin de tek forvetli sistem olduğunu düşünüyorum. Öncelikle kanat transferleri bir gelsin, ondan sonra artık duruma göre elbet herkes bir şey söyler. Veya gerekenler yapılır. Ego konusuna gelince, egonun tavan yapmışı elbet bazı kesimleri rahatsız edici bulabilir. Ama herkeste 4/4'lük değil sonuçta. Umarım artık iyi futbol görmeye başlarız.

yok braga maçında aydın ın önune top dusmuste yok schalke macında muslera kurtarmıs ta basarı değilmişte.esas mesele uefa kupası değil anadolu takımı sampiyon yapmakmısta ulan artık iyice saçmaldılar ya kıçlarını yırtıyorlar bağcıyı dövmek için. ulan ağzınızı ayıra ayra bi tarafınızın sulandığı hocalarıda gördük yenık durumda olduğumuzda adamlar savunma oyuncusu alıyorlardı forvet cıkartıp.hepsi ceplerini tazmınatlarla doldurup defoldular gittiler.

mk tamam lıge kötü başladı eleştir 2 haftadır takım kötü oynuyor öldüresiye eleştir ama nedir bu gerzek gerzek konusmalar tarihteki basarıları bile küçümsiyecek noktaya geliyorsunuz anlamıyorum inanamıyorum bukadar bokunu cıkardınız artık. sonra kulak çınlatınca 5 ay myc alırız.

tip tip zıpçıktılar geliyor geliyor bişeyler yumurtluyor gidiyor sureklı.mk kendi sözde tuttuğu takımın adını bile yazmaya üşenir utanamsa 6s yazacak bebe, feneri bjk yı destansı bi şekilde yazar yok kaos içindelermıste yok bılmem ne. yapmasaydınız mk şike de kaosa düşmeseydınız sonra ukala ukala yorumlar.

yok braga maçında aydın ın önune top dusmuste yok schalke macında muslera kurtarmıs ta basarı değilmişte.esas mesele uefa kupası değil anadolu takımı sampiyon yapmakmısta ulan artık iyice saçmaldılar ya kıçlarını yırtıyorlar bağcıyı dövmek için. ulan ağzınızı ayıra ayra bi tarafınızın sulandığı hocalarıda gördük yenık durumda olduğumuzda adamlar savunma oyuncusu alıyorlardı forvet cıkartıp.hepsi ceplerini tazmınatlarla doldurup defoldular gittiler.

mk tamam lıge kötü başladı eleştir 2 haftadır takım kötü oynuyor öldüresiye eleştir ama nedir bu gerzek gerzek konusmalar tarihteki basarıları bile küçümsiyecek noktaya geliyorsunuz anlamıyorum inanamıyorum bukadar bokunu cıkardınız artık. sonra kulak çınlatınca 5 ay myc alırız.

tip tip zıpçıktılar geliyor geliyor bişeyler yumurtluyor gidiyor sureklı.mk kendi sözde tuttuğu takımın adını bile yazmaya üşenir utanamsa 6s yazacak bebe, feneri bjk yı destansı bi şekilde yazar yok kaos içindelermıste yok bılmem ne. yapmasaydınız mk şike de kaosa düşmeseydınız sonra ukala ukala yorumlar.

Aksam Aksam neyin kafasını çekdiysen söyle aynısından bende alayım belli iyi uçurmus seni.

Adam gibi konus sabah sabah ağzımı bozdurma zıpçıkdı mıpçıkdı...

Geçmişdeki başarıların arkasında sadece Fatih terim olmadıgını vurguladık.yanlış mı söylediklerimiz ?

Senin mantıgınlada yönetimlerin önemi yok getir fatih hocayı bitsin herşey.

Fatih terim o enkaz GS ı yalnız başına almadı.

Ünal Aysal başkanla beraber aldı.

Madem işin sırrı yönetimde değilde fatih hocada niye Adnan polat gel kurtar bizi dediğinde gelmedi takımın başına ?

Herşeyi bir kişiye bağlamayı insanları putlaşdırmayı ne çok seviosunuz.

Fatih terim geldiği sene fenerbahçe 3 temmuz sürecinden ağır darbe yedi.

Beşiktas desen ortalarda yokdu.

Böyle bir kadroyla bırakda şampiyon olsun GS ....

Elinde eksikleri olsada Türkiye liginden 3 gömlek üstün bir kadro var bırakda Şampiyon olsun...

Aksam Aksam neyin kafasını çekdiysen söyle aynısından bende alayım belli iyi uçurmus seni.

Adam gibi konus sabah sabah ağzımı bozdurma zıpçıkdı mıpçıkdı...

Geçmişdeki başarıların arkasında sadece Fatih terim olmadıgını vurguladık.yanlış mı söylediklerimiz ?

Senin mantıgınlada yönetimlerin önemi yok getir fatih hocayı bitsin herşey.

Fatih terim o enkaz GS ı yalnız başına almadı.

Ünal Aysal başkanla beraber aldı.

Madem işin sırrı yönetimde değilde fatih hocada niye Adnan polat gel kurtar bizi dediğinde gelmedi takımın başına ?

Herşeyi bir kişiye bağlamayı insanları putlaşdırmayı ne çok seviosunuz.

Fatih terim geldiği sene fenerbahçe 3 temmuz sürecinden ağır darbe yedi.

Beşiktas desen ortalarda yokdu.

Böyle bir kadroyla bırakda şampiyon olsun GS ....

Elinde eksikleri olsada Türkiye liginden 3 gömlek üstün bir kadro var bırakda Şampiyon olsun...

adam akıllı sen konusacaksın önce adam olacaksın.adam gıbı uzumunu yıyıp bağcıya saldırmıyacaksın

adnan polat gel adnan sezginle çalış dedi oda kibarca geri çevirdi, direk reddetmedı adnan sezginle çalışmam baskan dedi. adam akıllı bi teklıfle gidilmedi bile kendisine. alay eder gıbı bırde teklıfı adnan sezgınle yolladılar evine ıste bu yuzden kabul etmedi.

3.dönem teklıfı kabul ettiğinde ortada ne 3 temmuz ne de baska bısey vardı. kabul ettıkten neredeyse 3 hafta sonra 3 temmuzunuz ortaya çıktı.kaldıki bır enkaz devraldı geldiğinde muslera geldiğinde elleri kucuk diye ağlıyordunuz,elmander çöptü sizlere göre,melo bidon ödüllüydü,ujfa yaşlı bitik kapı önune konmustu mantığınızca bu adamlarla şampiyon yaptı takımı.kaosta dediğiniz takımların oturmus kadrolarına rağmen (fener şike ilede olsa şampiyondu daha iyi bir kadroya oturmus bir kadroya sahipti

bjk desen kaoslu halı ağzınızı ayırıp q7 <3 dediğiniz adamlardan kurulu bı oncekı yılın kupa ve lıg sampiyonuydu. tüm bunların ustune pllay off sacmalığı da eklendi tüm bunlara rağmen sampiyon oldu. ve sen hala kaos dıysun sans dyosun basarı değil dyorsun

putlastırma falan demıssın bu laflara sığınırsınız bu ısımlerı koruyanlar cıkınca . yok onun sayesınde sampiyon yaptı yok bunun sayesınde sanslı oldu dıye zırvalar sacmalrsınız ama bu adamada hakkını vermessınız.

sansmıs yeteneklı oyuncularmıs. takımnın o dönemlerde yaptığı mucadelenın hakkını verın saygı duy önce.

şampiyonlar lıgınde top bosta kalmıs aydın vurmus,schalke macını muslera almıs. ya art niyetlısın ya bu saatte ayık olamayan kişi sensin

edit. yönetim hakkı ayrı bı konuda tartısılır. yönetimde kendı ıcınde ılk dönem kım gercekten cok çalısmıs gercekten ekıp olarak bısıler yapmıs bu sene göreceğiz. Ali Dürüst ve nekadar sevmesemde Albayarak ın rolü bu yıl ortaya çıkacak başkandan önce bu adamlarında hakkı verılmelı başkanın elınde sıhırlı değnek yoktu tek basına ne transfer yaptı ne de takıma sahıp cıktı

B_f17ab5d6043eba36abc93b063d1ad5cd.jpg

B_968aa4016cfe99bd5e2bee0188588d5a.jpg

B_4c94bb05ed15d119e9d73e0e10f5bfac.jpg

B_c2cd8296683845a1f2ba9be89ebbb16e.jpg

adam akıllı sen konusacaksın önce adam olacaksın.adam gıbı uzumunu yıyıp bağcıya saldırmıyacaksın

adnan polat gel adnan sezginle çalış dedi oda kibarca geri çevirdi, direk reddetmedı adnan sezginle çalışmam baskan dedi. adam akıllı bi teklıfle gidilmedi bile kendisine. alay eder gıbı bırde teklıfı adnan sezgınle yolladılar evine ıste bu yuzden kabul etmedi.

3.dönem teklıfı kabul ettiğinde ortada ne 3 temmuz ne de baska bısey vardı. kabul ettıkten neredeyse 3 hafta sonra 3 temmuzunuz ortaya çıktı.kaldıki bır enkaz devraldı geldiğinde muslera geldiğinde elleri kucuk diye ağlıyordunuz,elmander çöptü sizlere göre,melo bidon ödüllüydü,ujfa yaşlı bitik kapı önune konmustu mantığınızca bu adamlarla şampiyon yaptı takımı.kaosta dediğiniz takımların oturmus kadrolarına rağmen (fener şike ilede olsa şampiyondu daha iyi bir kadroya oturmus bir kadroya sahipti

bjk desen kaoslu halı ağzınızı ayırıp q7 <3 dediğiniz adamlardan kurulu bı oncekı yılın kupa ve lıg sampiyonuydu. tüm bunların ustune pllay off sacmalığı da eklendi tüm bunlara rağmen sampiyon oldu. ve sen hala kaos dıysun sans dyosun basarı değil dyorsun

putlastırma falan demıssın bu laflara sığınırsınız bu ısımlerı koruyanlar cıkınca . yok onun sayesınde sampiyon yaptı yok bunun sayesınde sanslı oldu dıye zırvalar sacmalrsınız ama bu adamada hakkını vermessınız.

sansmıs yeteneklı oyuncularmıs. takımnın o dönemlerde yaptığı mucadelenın hakkını verın saygı duy önce.

şampiyonlar lıgınde top bosta kalmıs aydın vurmus,schalke macını muslera almıs. ya art niyetlısın ya bu saatte ayık olamayan kişi sensin

edit. yönetim hakkı ayrı bı konuda tartısılır. yönetimde kendı ıcınde ılk dönem kım gercekten cok çalısmıs gercekten ekıp olarak bısıler yapmıs bu sene göreceğiz. Ali Dürüst ve nekadar sevmesemde Albayarak ın rolü bu yıl ortaya çıkacak başkandan önce bu adamlarında hakkı verılmelı başkanın elınde sıhırlı değnek yoktu tek basına ne transfer yaptı ne de takıma sahıp cıktı

Heil Terim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adnan sezgin yüzünden çalışmamışmış adnan sezgini sevmediğinden . Hocam külahıma anlat .

Bülent Tuluna da bayılıyor zaten fatih terim .

O varken niye çalışmam demedi o zaman =?

3 sene 1 kare fotoğraf gördünmü Bületn tulun terim yanyana baska yanlarında kimse yokken ?

Sağır sultan biliyor bülent tulun la birbirlerinden neredeyse nefret derecesinde hoşlanmadıklarını.

O zaman neden kabul etti görevi ?

Senin yüzünden Fatih Terim düşmanı gibi duruma düşdüm şuan...

Ben Fatih Terim düşmanı değilim.

Piyasadaki en yi 3-4 teknik direktörden de biri oldugunu söyledim.

Ama aynı zamanda çok şanslı oldugunu da söyledim.

Egosunun zaman zaman takıma zarar verdiğini de.

Bunların ispatı ortada...

Ayrıca Arkasında başarılı bir yönetim elinde kalite bir kadro olmayıp herşey kendisine bırakıldıgında takımı ne hale düşürdüğünü de biliyoruz.

o yüzden Herşeyi Fatih hocaya yamamak yanlış.

Başarılı olunca oooooooooooooo Fatih hoca büyüksün harikasın İmparatorsun.

Takım kötü gidince şerefsiz tüpçü kötü yönetim transfer yapmadı yönetim şöle yönetim böle yönetim...

Bırakın bu işleri....

Heil Terim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adnan sezgin yüzünden çalışmamışmış adnan sezgini sevmediğinden . Hocam külahıma anlat .

Bülent Tuluna da bayılıyor zaten fatih terim .

O varken niye çalışmam demedi o zaman =?

3 sene 1 kare fotoğraf gördünmü Bületn tulun terim yanyana baska yanlarında kimse yokken ?

Sağır sultan biliyor bülent tulun la birbirlerinden neredeyse nefret derecesinde hoşlanmadıklarını.

O zaman neden kabul etti görevi ?

Senin yüzünden Fatih Terim düşmanı gibi duruma düşdüm şuan...

Ben Fatih Terim düşmanı değilim.

Piyasadaki en yi 3-4 teknik direktörden de biri oldugunu söyledim.

Ama aynı zamanda çok şanslı oldugunu da söyledim.

Egosunun zaman zaman takıma zarar verdiğini de.

Bunların ispatı ortada...

Ayrıca Arkasında başarılı bir yönetim elinde kalite bir kadro olmayıp herşey kendisine bırakıldıgında takımı ne hale düşürdüğünü de biliyoruz.

o yüzden Herşeyi Fatih hocaya yamamak yanlış.

Başarılı olunca oooooooooooooo Fatih hoca büyüksün harikasın İmparatorsun.

Takım kötü gidince şerefsiz tüpçü kötü yönetim transfer yapmadı yönetim şöle yönetim böle yönetim...

Bırakın bu işleri....

Bülent Tulun'a bayılmıyor tabili görevine geldikten ımzayı attıktan sonra bülent tulun baskanın danısmanı oalrak geldi.şuanki başkan bire bir kendisi gitti konustu anlastı bulo falan yoktu ortalıkta yanı futbol takımıyla falan alakası hiçalakası yoktu hoca ımza attıktan sonra danısman olarak ortaya cktı kendısı.B.T florya ya yerlesecek gıbı oldu hoca kovdu gitmem dedi hoca istifa ediyor haberleri çıktı ve apar topar B.T yı stad da bir yere aldılar. yani külahına selam söyle bişey anlatmama gerek yok selamı alınca o anlar.

kaldı ki B.T ile çalışmıyor kendisi B.T yi florya ya bile koymuyor B.T nin adam gibi bir statüsü bile yok

adnan sezgin var diye gelmedi miş miş de miş miş diyip ayşecik tribine girmişsin ya bak şimdi aysecik; hoca oldum olası kendi mevkisi üstünde başkandan başkası olsun istemez o dönemde adnan polat adnan sezgini hocanın istemediği bir şekilde çalısma tekfii etti Adnan Polatta sırf baskıdan dolayı o teklifi etti tarftar ve içeride pek çok kişi hocayı istiyordu Adnan Polatta hocanın reddedecceği bir teklifle Sezgini yolladı. Ozamanlar burada olsaydın o teklifi zaten hocanın reddedeciği yorumlarını okurdun.

özhan canaydın dönemine atıfta bulunmaya çalışmıssın o döneme girersek çıkamayız tartışılacak pek çok sey var staddan,Uçaktan bi türlü inmeyen Pires lere, seçim için getirilip seçim için göderilmsine kadar çok sey tartısılır.zaten savunduğunuz zevkle arkanızı yasladığınız bı o dönem var o dönemınde ılk yılı senın bjk nın 100. yılında şaibeli bir şekilde 2. olduk ( bkz: aziz yıldırım bizi şampiyon yaptı) diğer yılda da staddı ımkansızlıktı hocanın kendısıne fazla guvenmesydı heba oldu. neyse

benım tepkı gösterdiğim olay Fatih Terim'in onca başarısını şansa bala göte bağlaman. tıpkı ihsan kalkavan baskanının Galatasaray uefa kupasını feto nun dualarıyla aldı dediği gibi zırvalıyorsun bugunku oynattığı futbolu elestirirsin yerden yere vurursun sonuna kadar haklısın ama sen bu adamın butun anadoluyu mılım mılım gezıp olusuturduğu genc milliler ıle kazandığı sampıyonluğu,yine bu oyuncularla son torbadakı mıllı takımı futbol tarihinde bır ılk gerceklestırerk avrupa sampiyonasına götürmesini Galatasaray da ki başrılarını Milli takımdaki başarılarını bunların hepsini görmezden gelip bala göte yorarsan seni Fatih Terim düşmanı değil Galatasaray düşmanı gibi bile gösteririm.

Bu tabiki ekip işi Başkanından hocasına futbolcusuna masörüne kadar. Ancak sırf birilerini kötülüycem diye de tarihteki başarıları anadolu takımının şampiyon olmasına, Geçen yılki Cl başarısını aydın beyın bos kaleye gol atmasına,Uefa kupasını sadece Hagi'ye bağlarsan indirgersen o iş olmaz.Sen hepsinin hakkını ver bu adam gelince bala göte sansa sunu yaptı bunu yaptı de.

Allah korusun hoca giderse Adnan Öztürk süz, Ali Dürüst süz, Albayrak sız başganımızıda görücez. bakalım ona sallamanız kac hafta surecek

Bence bizim asil sorunumuz ilk öncelille Yabanci Sinirlamasi, ve ardindan Sneijder, Drogba ve Burak'i bir kadroya sigdirabilecegimiz sistemin sadece 4312 olmasi.

Gelecek sezon Drogba futbolu biraktiktan sonra

4231'e gecip. ona göre transfer yapilacaktir diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt