Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
Transferlerle Tulun ilgileniyor zaten.
son dakika Hocaya soruyorlar fikir alıyorlar ama planlamayı Hoca yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferlerle Tulun ilgileniyor zaten.
Drogba
Erman Sneijder Amrabat
Selçuk Melo
arkayı istediğin gibi diz bi dene bakalım.
Bence de Amrabat'ı sağ kanatta bir denemek lazım. Solda topu çekip sağına alana kadar çok zaman kaybediyor. Sağ çizgide paralel giderek hızını daha iyi kullanabilir belki.
iyi korner kullananları da körelttik.Sneijder eskiden böyle mi korner kullanırdı.
onlarında tek bildiği ön direkten gg77 topu aşırtsın başkası tamamlasın ama bizde bu bile yok orası ayrı.![]()
Drogba'ya gerekli ayarı vermesini bekliyorum şahsen, müthiş sinirlendim gece gece.
Fatih Terim. İyi Hocadır benim gözümde. En azından Türkiye nin en iyi 3 hocasından biridir. Fatih Terim. Mustafa Denizli ve Şenol Güneş... Birde bunlara Ertuğrul sağlamı eklerim.
10 numara karakter 5 yıldız bir hocadır. Ki onun yaptıgını kimse kolay kolay yapamaz. Süper ligde bir Anadolu takımını şampiyon yapmak UEFA yı almakdan daha zordur benim gözümde. Ama tartışma çıkmaması için bu konuyu geçelim.
Fatih Terim ismini duydugumda akla gelen ve söyleyebileceğim ilk şey Çok şanslı bir hoca oldugudur. Bu da kötü birşey değil kimse beni taşlamasın.Ama gerçekde bu.
UEFA kupasını ve 4 yıl üst üste şampiyonlugu kazandıgımızda Fatih Hocanın Arkasında Faruk Süren gibi bir Başkan , Sıkı bir yönetim.
Elindede Hagi gibi bir Futbol dahisi vardı.
Herkes bütün payı Fatih hocaya çıkardı Faruk süren unutuldu . Ama başarıdaki en büyük pay Faruk sürenin ve Haginindir benim gözümde bu fikrim o yıllardan beri değişmedi.
Ama bu tabiki Fatih hocanın kötü hoca oldugu manasına gelmiyor.
Ama bu UEFA kupası ve 4 yıl üst üste şampiyonluk Fatih Terimi aşırı değiştirdi.
İnanılmaz bir ego, herşeyi ben bilirim edaları ve her zaman şapkadan tavsan çıkarma çabaları....
Fatih Hoca Hagi ve Faruk Süren faktörünü unuttu. Hagiyi de Popescuyuda fatih terim istediği için alınmamış Faruk süren almış hocada peki demişdir.Tıpkı scneijder olayı gibi.
Özhan Canaydın toprağı bol olsun. fatih terimi başa geçirdiğinde Fatih hocanında isteği ile tüm futbol yetkilerini ona bırakdı.
Transferler saha içi dılı hep ondaydı.
Sonuç ? Tarihin en kötü GS ından biri , üstüne onlarca oyuncu alınıp gönderilmesi ve bir ton borç yükü.
Fatih Terimin Arkasında sağlam bir yönetim olmadan herşey ona bırakıldıgında olanlar buydu.karizması büyük yara aldı.
Daha sonra Milli takımların başına geçdi. Buradada başarısız olsa artık sorgulanmaya başlayacak kimse imparator falan demeyecekdi belkide.
Ama dedim ya çok ama çok şanslı bir adam.
Çek kaleci Cech in elleriyle hediye ettiği golden sonra şans bir kez daha yüzüne gülmeye başladı.
Dk 90 lar fatih hocayı ipten aldı.
ve tekrar imparator denmeye başladı.....
Fatih hoca 3. kez GS ın başına geldiğinde yine Arkasında çok kuvvetli ve güçlü bir başkan vardı.
Ve yine çok şanslı ki Ezeli rakipleri Kaos içinde yüzüyordu.
Beşiktaş ve Fenerin Kaos içinde yüzdüğü bir ortamda GS ın şampiyon olması çokda şaşılacak bir şey mi ?
Şampiyonlar ligi maçlarındada yine şanslıydık.
bragada aydının önüne düşen top.
Schalkede musleranın 90 dk kalesinde devleşmesi bizi buralara getirdi...
Fatih Terim iyi hoca. hemde çok şanslı hoca.
Ama maalesef Egosu Tavan yapmış bir hoca.Bu Ego bazen bize çok zarar veriyor.
İnşallah bu şansı devam eder Ve bu senede şampiyon oluruz.
Fenerbahçenin Bitik perişan halde oldugu ve böylesine kaliteli bir kadroya sahip oldugumuz bir sezonda(Ne kadar eksiklerde olsa Türkiyenin açık ara en iyi kadrosu )Şampiyon olamazsak tek suçluyu Fatih Hocada bulurum .
Kimsede kusura bakmasın.
Son 2 yılda GS ın şampiyon olmasını ben başarı olarak görmüyorum.
Fenerbahçe ve Beşiktaşın olmadıgı bir ligde şampiyon olamamak asıl ayıpdır hemde bu kadroyla.
Bu senede fenerbahçe perişan halde.
Bir tek Beşiktaşda kıpırdanma var . Ama onunda kadrosu bizimle boy ölçüşemez.
Yani bu sene açık ara şampiyon olmalıyız ama bakalım neler olacak.
Fatih Terim. İyi Hocadır benim gözümde. En azından Türkiye nin en iyi 3 hocasından biridir. Fatih Terim. Mustafa Denizli ve Şenol Güneş... Birde bunlara Ertuğrul sağlamı eklerim.
10 numara karakter 5 yıldız bir hocadır. Ki onun yaptıgını kimse kolay kolay yapamaz. Süper ligde bir Anadolu takımını şampiyon yapmak UEFA yı almakdan daha zordur benim gözümde. Ama tartışma çıkmaması için bu konuyu geçelim.
Fatih Terim ismini duydugumda akla gelen ve söyleyebileceğim ilk şey Çok şanslı bir hoca oldugudur. Bu da kötü birşey değil kimse beni taşlamasın.Ama gerçekde bu.
UEFA kupasını ve 4 yıl üst üste şampiyonlugu kazandıgımızda Fatih Hocanın Arkasında Faruk Süren gibi bir Başkan , Sıkı bir yönetim.
Elindede Hagi gibi bir Futbol dahisi vardı.
Herkes bütün payı Fatih hocaya çıkardı Faruk süren unutuldu . Ama başarıdaki en büyük pay Faruk sürenin ve Haginindir benim gözümde bu fikrim o yıllardan beri değişmedi.
Ama bu tabiki Fatih hocanın kötü hoca oldugu manasına gelmiyor.
Ama bu UEFA kupası ve 4 yıl üst üste şampiyonluk Fatih Terimi aşırı değiştirdi.
İnanılmaz bir ego, herşeyi ben bilirim edaları ve her zaman şapkadan tavsan çıkarma çabaları....
Fatih Hoca Hagi ve Faruk Süren faktörünü unuttu. Hagiyi de Popescuyuda fatih terim istediği için alınmamış Faruk süren almış hocada peki demişdir.Tıpkı scneijder olayı gibi.
Özhan Canaydın toprağı bol olsun. fatih terimi başa geçirdiğinde Fatih hocanında isteği ile tüm futbol yetkilerini ona bırakdı.
Transferler saha içi dılı hep ondaydı.
Sonuç ? Tarihin en kötü GS ından biri , üstüne onlarca oyuncu alınıp gönderilmesi ve bir ton borç yükü.
Fatih Terimin Arkasında sağlam bir yönetim olmadan herşey ona bırakıldıgında olanlar buydu.karizması büyük yara aldı.
Daha sonra Milli takımların başına geçdi. Buradada başarısız olsa artık sorgulanmaya başlayacak kimse imparator falan demeyecekdi belkide.
Ama dedim ya çok ama çok şanslı bir adam.
Çek kaleci Cech in elleriyle hediye ettiği golden sonra şans bir kez daha yüzüne gülmeye başladı.
Dk 90 lar fatih hocayı ipten aldı.
ve tekrar imparator denmeye başladı.....
Fatih hoca 3. kez GS ın başına geldiğinde yine Arkasında çok kuvvetli ve güçlü bir başkan vardı.
Ve yine çok şanslı ki Ezeli rakipleri Kaos içinde yüzüyordu.
Beşiktaş ve Fenerin Kaos içinde yüzdüğü bir ortamda GS ın şampiyon olması çokda şaşılacak bir şey mi ?
Şampiyonlar ligi maçlarındada yine şanslıydık.
bragada aydının önüne düşen top.
Schalkede musleranın 90 dk kalesinde devleşmesi bizi buralara getirdi...
Fatih Terim iyi hoca. hemde çok şanslı hoca.
Ama maalesef Egosu Tavan yapmış bir hoca.Bu Ego bazen bize çok zarar veriyor.
İnşallah bu şansı devam eder Ve bu senede şampiyon oluruz.
Fenerbahçenin Bitik perişan halde oldugu ve böylesine kaliteli bir kadroya sahip oldugumuz bir sezonda(Ne kadar eksiklerde olsa Türkiyenin açık ara en iyi kadrosu )Şampiyon olamazsak tek suçluyu Fatih Hocada bulurum .
Kimsede kusura bakmasın.
Son 2 yılda GS ın şampiyon olmasını ben başarı olarak görmüyorum.
Fenerbahçe ve Beşiktaşın olmadıgı bir ligde şampiyon olamamak asıl ayıpdır hemde bu kadroyla.
Bu senede fenerbahçe perişan halde.
Bir tek Beşiktaşda kıpırdanma var . Ama onunda kadrosu bizimle boy ölçüşemez.
Yani bu sene açık ara şampiyon olmalıyız ama bakalım neler olacak.
yok braga maçında aydın ın önune top dusmuste yok schalke macında muslera kurtarmıs ta basarı değilmişte.esas mesele uefa kupası değil anadolu takımı sampiyon yapmakmısta ulan artık iyice saçmaldılar ya kıçlarını yırtıyorlar bağcıyı dövmek için. ulan ağzınızı ayıra ayra bi tarafınızın sulandığı hocalarıda gördük yenık durumda olduğumuzda adamlar savunma oyuncusu alıyorlardı forvet cıkartıp.hepsi ceplerini tazmınatlarla doldurup defoldular gittiler.
mk tamam lıge kötü başladı eleştir 2 haftadır takım kötü oynuyor öldüresiye eleştir ama nedir bu gerzek gerzek konusmalar tarihteki basarıları bile küçümsiyecek noktaya geliyorsunuz anlamıyorum inanamıyorum bukadar bokunu cıkardınız artık. sonra kulak çınlatınca 5 ay myc alırız.
tip tip zıpçıktılar geliyor geliyor bişeyler yumurtluyor gidiyor sureklı.mk kendi sözde tuttuğu takımın adını bile yazmaya üşenir utanamsa 6s yazacak bebe, feneri bjk yı destansı bi şekilde yazar yok kaos içindelermıste yok bılmem ne. yapmasaydınız mk şike de kaosa düşmeseydınız sonra ukala ukala yorumlar.
Aksam Aksam neyin kafasını çekdiysen söyle aynısından bende alayım belli iyi uçurmus seni.
Adam gibi konus sabah sabah ağzımı bozdurma zıpçıkdı mıpçıkdı...
Geçmişdeki başarıların arkasında sadece Fatih terim olmadıgını vurguladık.yanlış mı söylediklerimiz ?
Senin mantıgınlada yönetimlerin önemi yok getir fatih hocayı bitsin herşey.
Fatih terim o enkaz GS ı yalnız başına almadı.
Ünal Aysal başkanla beraber aldı.
Madem işin sırrı yönetimde değilde fatih hocada niye Adnan polat gel kurtar bizi dediğinde gelmedi takımın başına ?
Herşeyi bir kişiye bağlamayı insanları putlaşdırmayı ne çok seviosunuz.
Fatih terim geldiği sene fenerbahçe 3 temmuz sürecinden ağır darbe yedi.
Beşiktas desen ortalarda yokdu.
Böyle bir kadroyla bırakda şampiyon olsun GS ....
Elinde eksikleri olsada Türkiye liginden 3 gömlek üstün bir kadro var bırakda Şampiyon olsun...
adam akıllı sen konusacaksın önce adam olacaksın.adam gıbı uzumunu yıyıp bağcıya saldırmıyacaksın
adnan polat gel adnan sezginle çalış dedi oda kibarca geri çevirdi, direk reddetmedı adnan sezginle çalışmam baskan dedi. adam akıllı bi teklıfle gidilmedi bile kendisine. alay eder gıbı bırde teklıfı adnan sezgınle yolladılar evine ıste bu yuzden kabul etmedi.
3.dönem teklıfı kabul ettiğinde ortada ne 3 temmuz ne de baska bısey vardı. kabul ettıkten neredeyse 3 hafta sonra 3 temmuzunuz ortaya çıktı.kaldıki bır enkaz devraldı geldiğinde muslera geldiğinde elleri kucuk diye ağlıyordunuz,elmander çöptü sizlere göre,melo bidon ödüllüydü,ujfa yaşlı bitik kapı önune konmustu mantığınızca bu adamlarla şampiyon yaptı takımı.kaosta dediğiniz takımların oturmus kadrolarına rağmen (fener şike ilede olsa şampiyondu daha iyi bir kadroya oturmus bir kadroya sahipti
bjk desen kaoslu halı ağzınızı ayırıp q7 <3 dediğiniz adamlardan kurulu bı oncekı yılın kupa ve lıg sampiyonuydu. tüm bunların ustune pllay off sacmalığı da eklendi tüm bunlara rağmen sampiyon oldu. ve sen hala kaos dıysun sans dyosun basarı değil dyorsun
putlastırma falan demıssın bu laflara sığınırsınız bu ısımlerı koruyanlar cıkınca . yok onun sayesınde sampiyon yaptı yok bunun sayesınde sanslı oldu dıye zırvalar sacmalrsınız ama bu adamada hakkını vermessınız.
sansmıs yeteneklı oyuncularmıs. takımnın o dönemlerde yaptığı mucadelenın hakkını verın saygı duy önce.
şampiyonlar lıgınde top bosta kalmıs aydın vurmus,schalke macını muslera almıs. ya art niyetlısın ya bu saatte ayık olamayan kişi sensin
edit. yönetim hakkı ayrı bı konuda tartısılır. yönetimde kendı ıcınde ılk dönem kım gercekten cok çalısmıs gercekten ekıp olarak bısıler yapmıs bu sene göreceğiz. Ali Dürüst ve nekadar sevmesemde Albayarak ın rolü bu yıl ortaya çıkacak başkandan önce bu adamlarında hakkı verılmelı başkanın elınde sıhırlı değnek yoktu tek basına ne transfer yaptı ne de takıma sahıp cıktı
Heil Terim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adnan sezgin yüzünden çalışmamışmış adnan sezgini sevmediğinden . Hocam külahıma anlat .
Bülent Tuluna da bayılıyor zaten fatih terim .
O varken niye çalışmam demedi o zaman =?
3 sene 1 kare fotoğraf gördünmü Bületn tulun terim yanyana baska yanlarında kimse yokken ?
Sağır sultan biliyor bülent tulun la birbirlerinden neredeyse nefret derecesinde hoşlanmadıklarını.
O zaman neden kabul etti görevi ?
Senin yüzünden Fatih Terim düşmanı gibi duruma düşdüm şuan...
Ben Fatih Terim düşmanı değilim.
Piyasadaki en yi 3-4 teknik direktörden de biri oldugunu söyledim.
Ama aynı zamanda çok şanslı oldugunu da söyledim.
Egosunun zaman zaman takıma zarar verdiğini de.
Bunların ispatı ortada...
Ayrıca Arkasında başarılı bir yönetim elinde kalite bir kadro olmayıp herşey kendisine bırakıldıgında takımı ne hale düşürdüğünü de biliyoruz.
o yüzden Herşeyi Fatih hocaya yamamak yanlış.
Başarılı olunca oooooooooooooo Fatih hoca büyüksün harikasın İmparatorsun.
Takım kötü gidince şerefsiz tüpçü kötü yönetim transfer yapmadı yönetim şöle yönetim böle yönetim...
Bırakın bu işleri....