Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
rakiplerin lige odaklandigi bir sezonda , CL yetmezmis gibi bir de milli takim cikti basimiza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kararla insan kendisi hakkinda fikirleri düsünceleri nerelere cekebiliyor.
Umarim takimi engellemez bu gereksiz karari ve sene sonu devam etsede etmesede Ünal Aysal teknik direktör degisikligine gider.
Basarili olur olmayiz ayri bir durum.
Fatih Terim`den hic beklenmeyecek hareketler.
Hoca basligindayiz, Candan Ercetin ilgi alanimda degil. Zira hic öyle bir habere denk gelmedim.
Ayrica niye yazmiyorsun abi yaz gitsin, yazmak icin burdayiz.![]()
o zaman diyorum ki Fatih hoca ne yapmışta seneye gönderilsin,yerine başka hoca gelsin diyorsun (bu arada varsayalım ki hoca gönderildi yerine kim gelecek onu da söylersen.tabi vereceğimiz ücreti de yazarsan memnun olurum.hocanın kaç katına gelecek ve göndermek istediğimizde kaç milyon € tazminat ödeyeceğiz)
Tazminat ödemeye gerek yok. Sözlesmesi 1er yillik yanilmiyorsam.
Illa ki hoca bulunur, koskoca Galatasaray`i sampiyon yapabilecek tek isim Fatih Terim degil.
o zaman diyorum ki Fatih hoca ne yapmışta seneye gönderilsin,yerine başka hoca gelsin diyorsun (bu arada varsayalım ki hoca gönderildi yerine kim gelecek onu da söylersen.tabi vereceğimiz ücreti de yazarsan memnun olurum.hocanın kaç katına gelecek ve göndermek istediğimizde kaç milyon € tazminat ödeyeceğiz)
En büyük Galatasaraylı imparator Terim tazminatmı isteyecek bizden yani ? Hiç sanmam.
Milli takıma giderek kendini böyle düşürmeyecekti Galatasarayı kafasında bitirmiş oyuncular kafasına göre davranıyor taktığı yok sistem yok hiçbirşey yok tffye itibar etmiyorum deyip teklifini para için kabul etmekde ayrı bir yanlış kesinlikle olmadı yani kesinlikle gönderilmeli daha genö otoriter ve yabancı bır hocayla devam etmeliyiz.
Milli takıma giderek kendini böyle düşürmeyecekti Galatasarayı kafasında bitirmiş oyuncular kafasına göre davranıyor taktığı yok sistem yok hiçbirşey yok tffye itibar etmiyorum deyip teklifini para için kabul etmekde ayrı bir yanlış kesinlikle olmadı yani kesinlikle gönderilmeli daha genö otoriter ve yabancı bır hocayla devam etmeliyiz.
Hiç düşündüğün gibi değil bence,TSL'nin en zor iki deplasmanına çıktık çok normal o sonuçlar
yazdığımı yanlış anlıyorsunuz hoca değil tazminat isteyecek olan.yerine gelecek olan hocayı göndermek istediğimizde kaç milyon € cuk ödeyeceğiz ondan bahsediyorum.zamanında şikecilerin aragonese kargalarında del bosque ye ödedikleri cinsten yani.
Ben sonuçtan bahsetmiyorum takımdaki sistemsizliğe disiplinsizliğe değiniyorum ve Fatih Terim Galatasaraya büyük yanlış yapmıştır 2 takım çalıştırırken kimse aklını %100 birine veremez .
Nasıl yani, kovulursa tazminat ister diye asla başka bir hoca gelmesin mi diyorsun ?