Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakiplerin lige odaklandigi bir sezonda , CL yetmezmis gibi bir de milli takim cikti basimiza

BTLT1pzCMAEbAU7.jpg:large

Fatih Terim, A Milli Takım ile çıktığı ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bir kararla insan kendisi hakkinda fikirleri düsünceleri nerelere cekebiliyor.

Umarim takimi engellemez bu gereksiz karari ve sene sonu devam etsede etmesede Ünal Aysal teknik direktör degisikligine gider.

Basarili olur olmayiz ayri bir durum.

Fatih Terim`den hic beklenmeyecek hareketler.

Bir kararla insan kendisi hakkinda fikirleri düsünceleri nerelere cekebiliyor.

Umarim takimi engellemez bu gereksiz karari ve sene sonu devam etsede etmesede Ünal Aysal teknik direktör degisikligine gider.

Basarili olur olmayiz ayri bir durum.

Fatih Terim`den hic beklenmeyecek hareketler.

ya yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum.öyle bir bahsediyorsunuz ki hoca sanki Galatasaraya küfür etmiş.hocanın hakkında konuşacağınıza önce yönetimde ki candan erçetinin sağda solda hocanın arkasından sallamalarını gündeme getirin.zorla bunları yazdırıyorsunuz ya.

Hoca basligindayiz, Candan Ercetin ilgi alanimda degil. Zira hic öyle bir habere denk gelmedim.

Ayrica niye yazmiyorsun abi yaz gitsin, yazmak icin burdayiz. :)

Hoca basligindayiz, Candan Ercetin ilgi alanimda degil. Zira hic öyle bir habere denk gelmedim.

Ayrica niye yazmiyorsun abi yaz gitsin, yazmak icin burdayiz. :)

o zaman diyorum ki Fatih hoca ne yapmışta seneye gönderilsin,yerine başka hoca gelsin diyorsun (bu arada varsayalım ki hoca gönderildi yerine kim gelecek onu da söylersen.tabi vereceğimiz ücreti de yazarsan memnun olurum.hocanın kaç katına gelecek ve göndermek istediğimizde kaç milyon € tazminat ödeyeceğiz)

o zaman diyorum ki Fatih hoca ne yapmışta seneye gönderilsin,yerine başka hoca gelsin diyorsun (bu arada varsayalım ki hoca gönderildi yerine kim gelecek onu da söylersen.tabi vereceğimiz ücreti de yazarsan memnun olurum.hocanın kaç katına gelecek ve göndermek istediğimizde kaç milyon € tazminat ödeyeceğiz)

Tazminat ödemeye gerek yok. Sözlesmesi 1er yillik yanilmiyorsam.

Illa ki hoca bulunur, koskoca Galatasaray`i sampiyon yapabilecek tek isim Fatih Terim degil.

Tazminat ödemeye gerek yok. Sözlesmesi 1er yillik yanilmiyorsam.

Illa ki hoca bulunur, koskoca Galatasaray`i sampiyon yapabilecek tek isim Fatih Terim degil.

hocaya tazminat ödemekten bahsetmiyorum zaten.ki kendisinin bu zamana kadar Galatasarayadan tazminat aldığı görülmemiştir.yerine gelecek olan hocaya kaç para tazminat ödenecek göndermeye kalktığımızda.

bu arada hocamı yok demekle olmuyor maalesef.geçmiştede de böyle deniyordu ne oldu.skibbe geldi,100 yaşında ki kalli geldi ve en son gelen reijkarda da bir şey yapamayınca yine efsane oyuncumuz hagi ye kaldık.gerçi doğru söylüyorsun hocanın yerine gelen tutmazsa nasıl olsa hagi var değil mi onu çağırınca nasılsa geliyor.

En büyük Galatasaraylı imparator Terim tazminatmı isteyecek bizden yani ? Hiç sanmam.

Terim bir efsanedir ishal ağızlara salya olamaz , sevdası da kavgası da Galatasaray'dır..

terim.jpg

En büyük Galatasaraylı imparator Terim tazminatmı isteyecek bizden yani ? Hiç sanmam.

yazdığımı yanlış anlıyorsunuz hoca değil tazminat isteyecek olan.yerine gelecek olan hocayı göndermek istediğimizde kaç milyon € cuk ödeyeceğiz ondan bahsediyorum.zamanında şikecilerin aragonese kargalarında del bosque ye ödedikleri cinsten yani.

Milli takıma giderek kendini böyle düşürmeyecekti Galatasarayı kafasında bitirmiş oyuncular kafasına göre davranıyor taktığı yok sistem yok hiçbirşey yok tffye itibar etmiyorum deyip teklifini para için kabul etmekde ayrı bir yanlış kesinlikle olmadı yani kesinlikle gönderilmeli daha genö otoriter ve yabancı bır hocayla devam etmeliyiz.

Milli takıma giderek kendini böyle düşürmeyecekti Galatasarayı kafasında bitirmiş oyuncular kafasına göre davranıyor taktığı yok sistem yok hiçbirşey yok tffye itibar etmiyorum deyip teklifini para için kabul etmekde ayrı bir yanlış kesinlikle olmadı yani kesinlikle gönderilmeli daha genö otoriter ve yabancı bır hocayla devam etmeliyiz.

Hiç düşündüğün gibi değil bence,TSL'nin en zor iki deplasmanına çıktık çok normal o sonuçlar

ya yapmayın bunu yapmayın.nerede var hocanın para aldığı.tüpçü kendisi söylemedi mi hocanın para almayacağını.neden bu şekilde hocaya vurmaya çalışıyorsunuz,neden dürüst olup sevmiyoruz ve bu işte bahanesi oldu demiyorsunuz da yalana başvuruyorsunuz.

Hiç düşündüğün gibi değil bence,TSL'nin en zor iki deplasmanına çıktık çok normal o sonuçlar

Ben sonuçtan bahsetmiyorum takımdaki sistemsizliğe disiplinsizliğe değiniyorum ve Fatih Terim Galatasaraya büyük yanlış yapmıştır 2 takım çalıştırırken kimse aklını %100 birine veremez .

yazdığımı yanlış anlıyorsunuz hoca değil tazminat isteyecek olan.yerine gelecek olan hocayı göndermek istediğimizde kaç milyon € cuk ödeyeceğiz ondan bahsediyorum.zamanında şikecilerin aragonese kargalarında del bosque ye ödedikleri cinsten yani.

Nasıl yani, kovulursa tazminat ister diye asla başka bir hoca gelmesin mi diyorsun ?

Ben sonuçtan bahsetmiyorum takımdaki sistemsizliğe disiplinsizliğe değiniyorum ve Fatih Terim Galatasaraya büyük yanlış yapmıştır 2 takım çalıştırırken kimse aklını %100 birine veremez .

Takımda herhangi bir sıkıntı yok ilerleyen haftalarda göreceğiz dediğini

Nasıl yani, kovulursa tazminat ister diye asla başka bir hoca gelmesin mi diyorsun ?

ben olayı anlatamıyorum.sen bana daha hoca adı bile söyleyemiyorsun.önce ondan bahsedelim.ve tabi ki bunu da düşünmek zorundayım.reijkard zamanında bile resmen florya çiftlikti.reijkard der herkes barçayı çalıştırmış.ama adamların umurunda olmuyor.aldıkları paraya bakıyorlar.önce isim söyle ve o isim hocanın kaç katı paraya gelecek ondan konuşalım daha sonra diğer detaylara değiniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt