Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba Baskan neden ariyor, Fatih Hoca yi yollamaya, ve bu ona en güzel olay olmustur, cünkü öyle kovsa, Taraftar kizar filan...

Nasıl olduğu fark etmez. Şu aşamada hocayı gönderebilecek bir yönetim yok. Diyelim gönderdi, o stadı başlarına yıkarlar. Hoca diyelim iki sezon üst üste şampiyon olamadı. O zaman bir şekilde gönderebilirler. Şu durumda imkanı yok.

Yahu ben de diyorim ki madem bu kadar kolay bunu demek, hocaya konu hiç gelmeden başkan niye biz üç kupadayız bu sezon hocamızı bırakamayız diyemiyor? Başkan bunu diyemiyor, hoca da diyemedi diye suçlu yani? Bu ülkede başbakanı reddeden adamın burnu beladan kurtulmaz. Milyar dolarlık şirketlere neler yapıyorlar, siz neden bahsediyorsunuz?

Başkan diyemez çünkü büyük bir ihtimalle, hocanın sözleşmesinde " aynı zamanda milli takımı da çalıştıramaz " diye bir madde yoktur...Aralarında neler konuşulmuştur bilmiyoruz tabi ama doğal olarak başkanda istemez konsantrasyonunun bozulmasını. Tüm mesaisini takımına vermesini ister.

Aydın ve Aykut'un geri dönmesine nasıl müsaade edersin hocam? Hiç yakışmadı bu.

@nkucukk 36 sn

Şu anda devam eden Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısında Fatih Terim'in sözleşmesi 2014-2015 yılına kadar uzatıldı

Hayırlı olsun.

Yılın transferi hocanın sözleşmesinin uzatılmasıdır.

Başkana helal olsun dedikoducuları ezip geçti.

BTPesl0CcAA0HPy.jpg

2 yıl boyunca kudurun durun

Cl'yi almadan gitme hocam allah askına, baska kimse o kupayı aldıramaz bize. Allah'ına kurban

Bu arada 2015-2016 değil, 2016-2017 sezonu sonuna kadar sözleşmesi uzatıldı. Zaten 1 senelik sözleşmesi vardı. Yani Ünal Aysal'ın görev süresi boyunca kalıyor demek oluyor. Ha elbet ortada ciddi bir başarısızlık olursa falan zaten oturulur ve konuşulur. Orası ayrı konular. Medya maymunlarına şu sözleşmeyi sokmak lazımdı. Yoksa susmayacaklardı.

Yeni sözleşme konsantrasyonunu arttıracaktır hocanın ve takımın.Hayırlı olsun

Ben Galatasaray'ı yaşıyorum.Galatasarayla yaşıyorum.Aslolan Galatasaraydır.

İmparator Fatih Terim

Tapatalk Lumia 920

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt