Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla imzayı attı attı atmadı elde ne var ne yok ekim sonunda havluyu atarız,at imzayı herkes rahatlasın,kafamız rahatlasın...

Var ama abartıldığı kadar değil.

Ayni fikirdeyiz.Benim bugüm yazdigim yaziyi oku,düsüncelerini merak ediyorum yazdiklarim ile ilgili.

Ya bu Basbakan istedi diye terim gitti palavralarini atanlara bir sorum olacak,basbakan denen cok bilmise ragmen Galatasaray stadini verdimi besiktas denen zibidilere?Fikret orman denen mahluk spor bakani ve tayfasindan aldigi destege ragmen alabildimi stadimizi?Demek birileri kuyruk salladi ki ,yoksa adamlar o yüzü bulmasa sormazlardi!!!!Galatasarayin gücünü göremeyen taraftara aciyorum,demek biz istemedikten sonra,zorla hic bir sey yaptiramiyorlar 108senelik serefli camiamiza.

Fatih Terim Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam dedi. Yönetim de sözleşme yenilemeyi önerdi. Hala neden sıkıntı var diyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Varsa bildiğiniz net bir şey söyleyin. Öbür türlü Fatih Terim'e ve yönetime yalancı, fırıldak vs. demiş oluyorsunuz ki bunu asla hak etmiyorlar.

Yarın idman öncesi basın açıklaması yapmalı,bekliyoruz...

Fatih Terim Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam dedi. Yönetim de sözleşme yenilemeyi önerdi. Hala neden sıkıntı var diyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Varsa bildiğiniz net bir şey söyleyin. Öbür türlü Fatih Terim'e ve yönetime yalancı, fırıldak vs. demiş oluyorsunuz ki bunu asla hak etmiyorlar.

Karmaşa var. Yoksa ben Terim'e ve yönetime güveniyorum.

ft yaptigi hatayi masumlastirmaya calisan arkadaslar var aramizda.

imzalamak için neden bu kadar bekliyo düşünüyo bu bile kötü bizim için ortada Galatasaray varsa Fatih terim düşünmemeli 4maç bile bizim için yükken hala milli takıma devam etme yoluna giderse ligi domine etmiş mükemmel takımımız gerileme dönemine gider herşey Terimle başlar sağduyulu biçimde bizim sesimize kulak vermesi lazım olası milli takımı seçmesi mlli takımda başarsızı olduğuında gitmesi ve bi daha Galatasaraya gelememesi anlamına gelir çünkü Galatasarayı yüzüstü bırakmıştır ve bunu yapmaz bu hoca adım kadar eminim

Milli Takımın Brezilyaya gitmesi demek Fatih Terimin milli takımı çalıştırmaya devam etmesi demek . Dünya kupası yaz ayında yapılacak Fatih Terim de kulüp yerine milli takımı seçer . Yani brezilyaya gidersek seneye bir başka hocayla çalışacağız demek .

Milli Takımın Brezilyaya gitmesi demek Fatih Terimin milli takımı çalıştırmaya devam etmesi demek . Dünya kupası yaz ayında yapılacak Fatih Terim de kulüp yerine milli takımı seçer . Yani brezilyaya gidersek seneye bir başka hocayla çalışacağız demek .

konuyla alakasız belki ama avatarınızda niye yunan bayrağı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt