Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
hoca imzayı at yoksa biz de S.O.S vereceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat sana güzel Gökhan King![]()
Mayıs ayı sıkıntılı beyler. O kadar söylüyorum.
Kingi bilememde benden en fazla king kong olurBekarlik sultanliktir:cool:
Sözleşme vs.. Sıkıntı var Yçnetim ve FT arasında maalesef. Bu bir gerçek.
Sence bu kadar abartildigi kadar siyasi baski var mi ft üzerinde?Fazla siyasete girmeden yazarmisin düsünceni.
Var ama abartıldığı kadar değil.
Fatih Terim Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam dedi. Yönetim de sözleşme yenilemeyi önerdi. Hala neden sıkıntı var diyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Varsa bildiğiniz net bir şey söyleyin. Öbür türlü Fatih Terim'e ve yönetime yalancı, fırıldak vs. demiş oluyorsunuz ki bunu asla hak etmiyorlar.
Fatih Terim Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam dedi. Yönetim de sözleşme yenilemeyi önerdi. Hala neden sıkıntı var diyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Varsa bildiğiniz net bir şey söyleyin. Öbür türlü Fatih Terim'e ve yönetime yalancı, fırıldak vs. demiş oluyorsunuz ki bunu asla hak etmiyorlar.
Milli Takımın Brezilyaya gitmesi demek Fatih Terimin milli takımı çalıştırmaya devam etmesi demek . Dünya kupası yaz ayında yapılacak Fatih Terim de kulüp yerine milli takımı seçer . Yani brezilyaya gidersek seneye bir başka hocayla çalışacağız demek .