Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28.301 mesajdan belli işinin gücünün olduğu işindeki en büyük hedefinde 50.000 mesaja 1 ay içinde ulaşmak heralde

mesaj sayimla aciklayamayacagin tek sey varlik sebebin olmasin utanc verici olur

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Bu takım için bana Fatih Terim'den daha iyi bi isim söylermisin geldiği taktirde Fatih hocadan daha iyi işler yapabilceğini düşündüğün biri yada şöyle sorim 2 yıl önce takımın başına geçipte Fatih Hoca'nın yaptıklarını yapabilceğine inandığın birisi varmı

3 pas yaptirabilen her hangi bir lisansli antrenor bulabilecegimize inaniyorum:)

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bu takım için bana Fatih Terim'den daha iyi bi isim söylermisin geldiği taktirde Fatih hocadan daha iyi işler yapabilceğini düşündüğün biri yada şöyle sorim 2 yıl önce takımın başına geçipte Fatih Hoca'nın yaptıklarını yapabilceğine inandığın birisi varmı

Bakın ben biri gelsin veya Fatih Terim gitsin yazmadım. Siz bu futbolu beğeniyor musunuz? Beğenmiyorsanız, Fatih Terim'in iyi futbol oynatma prensibini yapamadığını görebilirsiniz. Bu eleştirilir. Takım kötü oynuyor mu? Oynuyor. Elinde ligin gördüğü en iyi kadro var mı? Var. Florya konusunda tüm hakimiyet elinde mi? Elinde. Destek görüyor mu taraftardan? Görüyor. Peki takım başarısız bir futbol sergiliyorsa, bu sorunun kaynağı doğal olarak Fatih Terim olur. Doğrudur, aynı fikirdeyim. Bu pislik ligin dilinden başkası anlayamaz.

takimdaki hicbir futbolcunun gecen seneden iyi performans gostermemeside zaten tatli bir tesaduf bir latife olsa gerek:)

hepsi sozlesmis bu sene altimiza yapalim diye

aaaa bidakika yoksa yoksa

hayirrrrrr sacmalama olmaz oyle sey olmaz olamaz:)

3 pas yaptirabilen her hangi bir lisansli antrenor bulabilecegimize inaniyorum:)

3.kişi = ? kime sorduysam o cevap verdi mesaj sayını çoğaltmak için farklı yollar dene 3.kişi

fatih bacon seviyesinde bir mesaj sayisi temali post daha:)

mesaj sayimla aciklayamayacagin tek sey varlik sebebin olmasin utanc verici olur

34 yaşına gelmiş evden çıkmayan gerçek hayatının geri kalanını gscimbom.com sitesinde geçirmeye and içmiş ve muhtemelen işi gücüde olmayan bir insandan ibaretsin dostum.

la de get forest gump genli adam

gece gece tepemi attirma:)

fatih bacon seviyesinde bir mesaj sayisi temali post daha:)

Dahada alıntı yapmicam sana boş saçma gereksiz yer kaplayan mesajlarına önayak olmak istemiyorum bacım hadi by :lol:

Elindeki kadro Türkiyede hiçbir teknik adama nasip olmaz.Öyle kaliteli bir kadro varki avrupa bile hayranlıkla bakıyorken Fatih terim elindeki kadroyu kullanamıyor.Geçen hafta orduya az daha takılıyoduk,ondan önce akhisarı zor yendik,dün eskişehirde bir tane adam gibi pozisyonumuz yok,ard arda 3 pas yapamıyoruz yok böyle birşey..Yani ligin başından beri bütün maçları takip ettim çok güzel bir maç çıkardık denilen maç 2 den fazla değil..

Bir maçtan ders çıkarır diğer maça o hataları telafı edersin ama Fatih terimde o yok,ligin başındaki savruk,dağınık,sistemi belli olmayan,saldım çayıra misali bir futbol oynanıyor..

Futboldan anlayan nasıl rezalet bir futbol oynadığımızın az çok farkına varması lazım..Ve bu rezil futbolunda kusura bakmayın sorumlusu Fatih Terimdir.Takımı ben yönetmiyorum terim yönetiyo başarıda en büyük pay onunsa rezil futboldada birinci sorumlu Fatih terimdir..

Dünkü maçta rezil bir maçtan sonra yüzü kızardımı çok merak ediyorum..Umarım bu hatalardan ders alırız dicem ama Fatih terimin egoları yüzünden bu mümkün değil malesef..

Aydını maç kurtarıcı olarak oynuna almaktan başka maçı kurtarmak adına bişey yapamıyoruz.Efendim aydını kazanmalıyız,iyi bir yetenek vs vs vs yahu 8 senedir kazanamamışın daha nesini kazanacaksın?Yeter abi gönder gitsin,verilen paraya yazık be..

Aydın,Emre ilk 18'in içinde Engin ve Yekta kadro dışı.Fatih terim adaletli felan değil.Nasılki milli takımda Emre belezoğlu ve tuncayı gözü kapalı ilk 11 alıyodu bugunde aynı inatçılığını tekrarlıyor..

davos style kustu ah canim:)

aksam yemegi sonrasi superdi muhabbetin ufkum aciliyodu niye gidiyosun:(

İçip içip yazmayın şuraya arkadaş :)

Tüm forum 4-2-3-1 diye inliyordu. Balta hariç neredeyse tüm forumun istediği kadro çıktı. Gördüğünüz gibi rezil olduk. Bizim takımda kanat yok diye boşuna demiyoruz. Şimdi sallayacak başka nokta bulamadıklarından Aydın niye girdi konusuna dalmışlar. Aydın'ı fazla kullanmıyor diye hocaya kızan yine siz değil miydiniz sayın futbol profesörleri? O kızdığınız Telegol yorumcularından hiçbir farkınız yok.

Diyelim ayağını kaydırdınız Terim'in, sonra ne olacak? İki gün sonra yeni hocaya bu futboldan anlamıyor yeeaaa diye sallamaya başlamayacak mısınız yine? Hoca futboldan anlamıyor, bir siz çözmüşsünüz olayı. Bir susun, motorunuz soğusun artık. Bir rahat bırakın şu takımı yahu. Sezonun bitmesine 10 maç kalmış, sanki sizin demenizle bir şey mi değişecek? Sezon bitsin, değerlendirme yapılır. Neyin peşindesiniz, amacınız ne? İşiniz gücünüz Fenerliler gibi ortalığı karıştırmak.

Tüm forum 4-2-3-1 diye inliyordu. Balta hariç neredeyse tüm forumun istediği kadro çıktı. Gördüğünüz gibi rezil olduk. Bizim takımda kanat yok diye boşuna demiyoruz. Şimdi sallayacak başka nokta bulamadıklarından Aydın niye girdi konusuna dalmışlar. Aydın'ı fazla kullanmıyor diye hocaya kızan yine siz değil miydiniz sayın futbol profesörleri? O kızdığınız Telegol yorumcularından hiçbir farkınız yok.

Diyelim ayağını kaydırdınız Terim'in, sonra ne olacak? İki gün sonra yeni hocaya bu futboldan anlamıyor yeeaaa diye sallamaya başlamayacak mısınız yine? Hoca futboldan anlamıyor, bir siz çözmüşsünüz olayı. Bir susun, motorunuz soğusun artık. Bir rahat bırakın şu takımı yahu. Sezonun bitmesine 10 maç kalmış, sanki sizin demenizle bir şey mi değişecek? Sezon bitsin, değerlendirme yapılır. Neyin peşindesiniz, amacınız ne? İşiniz gücünüz Fenerliler gibi ortalığı karıştırmak.

Nokta

evet gercekten nokta eksikmis:)

umidinize hayranim

her mac bi oncekinden daha sefil oynayan bir takim izleyen sadece biziz demekki:)

gidin baltaya verin veristirin kendi konusunda

sonra buraya gelip en buyuk terim yazin:)

aynen devam

bi adamda gecen seneki kadar oynuyor olsa bizde futbolculara sallariz rahat olun:)

Çok kötüsün bu sene çok kötü.

Balta, sabri tarzı miladı dolmuş adamlarda ısrar etmen senin sonunu hazırlayacak.

Hele o maç sırasındaki ibretlik değişiklikler yok mu? Akılalır gibi değil.

Oynanan rezalet futbola ve taktiksel anlamda yapılan felaketlere hiç girmiyorum.

Değişiklikleri Fatih hoca yapmadı ki. Ümit davala yaptı. Yersen :asd:

Biri bana Drogba Sneijder ve Burak lı diziliş yazsın şuraya ve iki kalitesiz* bek ile kanatları koruyabileceğimiz olsun. 4-3-1-2 diyene sadece gülmem bunu hatırlatayım.

Terim iyi olmasa bile burada söylenenlerin hepsini uyguladı.

Ama her maç sonunda aynı adamlar eleştirecek bir şey buldu. Bende dünkü dizilişi istiyordum ama gördüm ki rezil durumdayız.

Allah sonumuzu hayır eylesin BERBATIZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt