Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Antalya maciydi sanirim, Burak tek forvet cikmisti.. cok iyi bir oyun sergilemistik...

Sonra hoca sebepsiz yere yeniden cift forvete döndü.

Drogba burak ikilisinden birini kesemediği için çift deniyor. En büyük hatayıda burada yapıyor zaten. Ne yaparsan yap takım eksik kalıyor. Ben burağın sağda veya solda oynayacağını düşünenlerden birisiydim fakat gördüm ki oynayamıyor. birini kesmesi lazım. Umarım yapar bunu yoksa şampiyonluk gidicidir.

Ben de bazen öyle düşünüyorum ama kimi kesecek ki? Bence şu an Drogba kesilir, Burak kesilmez. Zaten BUrak kanat gibi oynuyor. Mesele bence oyuncu tercihlerinden çok oyun yapısında. Yani takıma 3 pas yapmadan öbür kaleye Allah ne verdiyse şişirin mi diyor anlamadım ki?

Dün Muslera dışında neredeyse hiç kimse maçı ciddiye almadı.

En büyük sorun buydu bence.

Drogba burak ikilisinden birini kesemediği için çift deniyor. En büyük hatayıda burada yapıyor zaten. Ne yaparsan yap takım eksik kalıyor. Ben burağın sağda veya solda oynayacağını düşünenlerden birisiydim fakat gördüm ki oynayamıyor. birini kesmesi lazım. Umarım yapar bunu yoksa şampiyonluk gidicidir.

100% katiliyorum sana.

Hem sampiyonluk hem CL turu gider eger cift forvet inadindan vazgecmez ise.

Mantıksız konuşmuşsun yine. Forumu kapatalım o zaman burada yapılan hiç bi yorum bi cacığa yaramıyo.

Bana göre de sen mantıksız konuşmuşsun. Forumun amacı bir maç imparator, grande, on yıl başımızda kal; sonraki maç taktikten anlamıyorsun istifa et demekse kapatın gitsin. Forumu sen açtıysan kapatabilirsin, orası sana kalmış.

Acaba hoca 10 gün sonra schalke maçı var zorlamayın,sakatlanmayın zaten zor deplasman beraberlikte iyidir demiş olabilir mi?Yoksa nasıl bu kadar rezil oynadığımızı düşünmek istemiyorum.Umarım böyle birşeydir.

Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir bence.Burak takımını biraz olsun düşünüyorsa 45 dakika yedek kalmayı hazmedebilmeli.Drogba da aynı şekilde.Dönüşümlü oynar ikisi.

30 defa anlattık sebebini ama FT'yi koruyayım derken anlayamadın tabi, normal karşılıyorum.

Klavyeyle yazı yazarken düşünmeden yazıyosun değil mi? Çünkü çözdün her şeyi, neyin nerede olduğu belli. Kafanda. Ama bilgisayarı ilk aldığındaki heyecan veya bi arkadaşınla "kim daha hızlı yazar" gibi bi heyecan yok değil mi? Aha takım da işte böyle. Sistem oturtmazsan isteksiz oynadıklarında seyircilere işkence olur. Barça her maça çok mu istekli çıkıyo sanıyosun? Veya Dortmund, Shaktar, ManU falan... Hayır, ama sistem belli, kimin nerde duracağı, ne yapacağı belli. Dün Riera girdi 5-2-1-2 oynadık yahu :o

Hocanın benim korumama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Evet, düşünmeden yazıyorum. Kelimeler doğaçlama geliyor. Böyle ergenler gibi heyecan mı var falan diyeceksen benimle polemiğe girme. Düzgünce görüşlerini ifade edemiyor musun? Bir daha hakaret edersen cevabını misliyle alırsın. Kimsin sen beni düşünmeden yazmakla itham ediyorsun?

İsteksiz çıktığı maçta Barça da yeniliyor, Dortmund da.

Böyle provakatör gibi efelik taslama burada.

Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir bence.Burak takımını biraz olsun düşünüyorsa 45 dakika yedek kalmayı hazmedebilmeli.Drogba da aynı şekilde.Dönüşümlü oynar ikisi.

Dün maçın 35.dakikasıydı sanırım. Hamit ve umut ısınmaya gitti. Artık devre arasında ne olduysa ikiside tercih edilmedi. Çok saçma iki oyuncu değişikliği yapıldı. Dün ben kötü dediğimiz hamiti bile aradım. ileride top tutan adam yoktu :D

Dün maçın 35.dakikasıydı sanırım. Hamit ve umut ısınmaya gitti. Artık devre arasında ne olduysa ikiside tercih edilmedi. Çok saçma iki oyuncu değişikliği yapıldı. Dün ben kötü dediğimiz hamiti bile aradım. ileride top tutan adam yoktu :D

Umut girse karambole falan atabilirdik belki 1 tane.

Ha bence atsak da değişen bir şey olmazdı,Es-Es biraz daha bastırıp bizim rezil defansa atardı 1 tane.

Bana göre de sen mantıksız konuşmuşsun. Forumun amacı bir maç imparator, grande, on yıl başımızda kal; sonraki maç taktikten anlamıyorsun istifa et demekse kapatın gitsin. Forumu sen açtıysan kapatabilirsin, orası sana kalmış.

Bir kesim Terim'i eleştirebiliyorken, diğer kesim her pahasına sahip çıkıyor. Yani burada hiç kimse, bir gün öyle bir gün böyle yorum yapmıyor. Burada sizin karmaşa olarak tanımladığınız, farklı fikirlerin yansımasından ibaret. Burasıda herkesin düşüncelerini dile getirebildiği bir forum. Sizin çok değer verdiğiniz birinin eleştilmesine katılmıyorsanız, karşı tez sunarsınız olur biter.

burakın cıkıp hamitin girmesi lazımdı,ortasahayı toparlamak için.ama aynen bursa maçında olduğu gibi rakibi seyrettik 2.yarı

Hocanın benim korumama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Evet, düşünmeden yazıyorum. Kelimeler doğaçlama geliyor. Böyle ergenler gibi heyecan mı var falan diyeceksen benimle polemiğe girme. Düzgünce görüşlerini ifade edemiyor musun? Bir daha hakaret edersen cevabını misliyle alırsın. Kimsin sen beni düşünmeden yazmakla itham ediyorsun?

İsteksiz çıktığı maçta Barça da yeniliyor, Dortmund da.

Böyle provakatör gibi efelik taslama burada.

Freni patlamış araba gibisin. Biraz sakin ol ve olaylara objektif bakmayı öğren. Ne zaman görsem buradasın sen birader. bu başlık altında Fatih Terime atılan her olumsuz mesaja verdiğin bir cevap var. geçmiş sayfalara bakabilirsin. Olumlu mesaj atanlarında mesajlarını beğeniyorsun. Ayıptır yaptığın. Konu Fatih Terim olunca çok dar bir pencereden bakıyorsun herşeye. Dün Fatih Terim olması gereken yerde değildi. Kimin hatası bu? Kim yapmaması gereken bir şey yaptı ? Hemde böyle kritik haftalarda. Geçen sezonda aynısını yapmamışmıydı bu adam? Drogba - Burak ikilisinden birini kesemeyen benmiyim? Takımın Ne oynadığını nasıl oynadığını sen çözebildin mi? Sabriyle aydının bu takımda ne işi var? Şablon hala neden oturmadı? Oturmamasına rağmen hala inatla bu dizilişte devam eden kim? Ben mi veya sen mi basın mensuplarına onu çekme bunu çek dedim? Savunduğunuz adamın yanlışlarınıda eleştirin. Ben senin hocayı eleştirdiğini hiçbir zaman görmedim 2 yıldır forumdayım. Ne zaman baksam birilerinin olumsuz yorumlarına karşılık verirken görüyorum seni. 3.450 mesaj yazmışsın sanırım bunun 3000'i bu başlık altında yazıldı.. Kimse Galatasaraydan daha büyük değildir. Hata yapan hatasını düzeltecek. Düzeltmiyorsa gider. Bu kadar basit. Motivasyonu iyi değilmiş,hocayla çok uğraşıyorlarmış. Geçeceksiniz bu bahaneleri. Burası anadolu kulübü değil. Kimsenin babasının çiftliğide değil. Olumlu şeylerine okey kabulüm. Fakat olumsuz şeylerinide eleştiririm.

burakın cıkıp hamitin girmesi lazımdı,ortasahayı toparlamak için.ama aynen bursa maçında olduğu gibi rakibi seyrettik 2.yarı

Aynen en doğru tercih bu olurdu. Fakat kesemediler bir türlü abi.

Freni patlamış araba gibisin. Biraz sakin ol ve olaylara objektif bakmayı öğren. Ne zaman görsem buradasın sen birader. bu başlık altında Fatih Terime atılan her olumsuz mesaja verdiğin bir cevap var. geçmiş sayfalara bakabilirsin. Olumlu mesaj atanlarında mesajlarını beğeniyorsun. Ayıptır yaptığın. Konu Fatih Terim olunca çok dar bir pencereden bakıyorsun herşeye. Dün Fatih Terim olması gereken yerde değildi. Kimin hatası bu? Kim yapmaması gereken bir şey yaptı ? Hemde böyle kritik haftalarda. Geçen sezonda aynısını yapmamışmıydı bu adam? Drogba - Burak ikilisinden birini kesemeyen benmiyim? Takımın Ne oynadığını nasıl oynadığını sen çözebildin mi? Sabriyle aydının bu takımda ne işi var? Şablon hala neden oturmadı? Oturmamasına rağmen hala inatla bu dizilişte devam eden kim? Ben mi veya sen mi basın mensuplarına onu çekme bunu çek dedim? Savunduğunuz adamın yanlışlarınıda eleştirin. Ben senin hocayı eleştirdiğini hiçbir zaman görmedim 2 yıldır forumdayım. Ne zaman baksam birilerinin olumsuz yorumlarına karşılık verirken görüyorum seni. 3.450 mesaj yazmışsın sanırım bunun 3000'i bu başlık altında yazıldı.. Kimse Galatasaraydan daha büyük değildir. Hata yapan hatasını düzeltecek. Düzeltmiyorsa gider. Bu kadar basit. Motivasyonu iyi değilmiş,hocayla çok uğraşıyorlarmış. Geçeceksiniz bu bahaneleri. Burası anadolu kulübü değil. Kimsenin babasının çiftliğide değil. Olumlu şeylerine okey kabulüm. Fakat olumsuz şeylerinide eleştiririm.

Aynısını yazmayı ben düşünüyordum.%100 katılıyorum Melih kardeşim eline sağlık..Arkadaş iyi niyetli bir arkadaşımız ama dediğin gibi Hoca'nın eleştirilmesini kabullenemiyor demek ki.

defalarca biz burada hamitin faydalı bir oyuncu olduğunu sadece biraz şansızlık yaşadığını,ilerde topu tutan bir oyuncunun yapması gerekenleri yaptığını söylerken bazıları hamiti acımadan eleştirip hamitin kariyeri sorguluyorlardı.bu hamitin ne artısı varda,ne kadar kredisi varda bu takımda oynamaya devam ediyor diyorlardı.ama bakıyorum da dün akşamki maçtan sonra herkes neden hamit değilde aydın girdi demeye başlamış.sizler değilmiydiniz ki hamite verilen şans aydına neden verilmiyor diyen.ne oldu,ne değişti de şimdi herkes hamitin girmesi gerektiğini söyler oldu.eminim dün akşam aydın yerine hamit girseydi ve maç bu şekilde bitseydi yine hamite giydireceksiniz.artık skorlar üzerinden yorum yapmayı bırakında takımın oynamış olduğu oyun üzerinden yorum yapın.haftaya hamit çıkar gençlerbirliği maçında 2 gol bir asistle oynar o zaman da takımda hamiten iyisi olmaz.dün akşamdan sonra ben buna inanıyorum artık.

değişiklik konusunda hocayı eleştirenlere gelince.bilmiyorum farkındamısınız ama o değişiklikleri yapan fatih hoca değil ümit hocaydı.hoca ceza aldığı için en ufak bir şekilde duruma müdahalede bulunamıyor.bunuda göz önünde bulundurursanız yorum yaparken daha sağlıklı yorumlar yapmış olursunuz.

bir başka konu ise meğer ne kadar çok seveni(!) varmış fatih hocanın ya.bir beraberlikte bakıyorum da herkes giydirmeye başlamış.arkadaş maç öncesi istediğiniz kadroya yakın bir kadro çıkmadı mı?burada hocaya giydirenlerin kadrolarını da gördük maçtan önce.çok yakın bir kadro sahaya sürmüş hoca.ne oldu peki?ne memnun etmedi sizi? muslerayı saymazsak 10 tane adam sahada gezindi.1 değil 2 değil 3 değil.alayı birbirinden kötüydü.ne yapacak hoca.kafanıza yakın bir takım çıkarıyor ve maalesef o oyuncular sahada geziniyor.ama kalkıp dün akşam o kadro 3 tane sallasaydı o zaman neler yazardınız değil mi?biz kaç kere söylemedik mi bu kadro ile çıkarsan dağıtırsın,işte olması gereken bu kadro diye.kimse kusura bakmasın ama skor odaklı yorum yapanların ben futbol görüşünü en ufak bir şekilde ciddiye almam.önce skor odaklı yorumları bırakın ondan sonra futbol konuşun.:mad:

Geçen sene kısıtlı kadro ile şampiyon olan takımın ilk 11'i

Muslera

Eboue Semih Ujfalusi Hakan balta

Engin baytar Selçuk Melo Riera

Necati Elmander

Şu yazdığım 11 mesela gecen sene kadıköyde şampiyonluk maçına çıkan 11. Bu kadronun üzerine 50 trilyonluk takviye yapıldı ve oynanan acizce futbol ortada ,kısıtlı kadro ile aslanlar gibi futbol oynayan takım nasıl bir senede bu hale geldi:SS::SS::SS::SS:

Geçen sene kısıtlı kadro ile şampiyon olan takımın ilk 11'i

Muslera

Eboue Semih Ujfalusi Hakan balta

Engin baytar Selçuk Melo Riera

Necati Elmander

Şu yazdığım 11 mesela gecen sene kadıköyde şampiyonluk maçına çıkan 11. Bu kadronun üzerine 50 trilyonluk takviye yapıldı ve oynanan acizce futbol ortada ,kısıtlı kadro ile aslanlar gibi futbol oynayan takım nasıl bir senede bu hale geldi:SS::SS::SS::SS:

hoca burda kendiyle çelişiyor.o kadro da net forvet yok.neco ve elmander ortasahaya destek veren adamlar.özellik olarak da ortasaha oynayabilirler.yani o zaman ortasahamz hep kalabalıktı.şimdi ortasahada melo ve selçuk var sadece

ayrıca tüm bu yazdıklarımdan sonra başka arkadaşları fatih terimci olmakla suçlayanlara peşinen kendim söylüyorum evet arkadaş FATİH TERİM'ciyim.kim ne derse desin.total futbol,zart futbol,zurt futbol deyip gelen hocalarıda gördük.80 lik feldkamplar,skibbeler,reijkardlar daha adını hatırlayamadığım kaç tane hoca.

bu arkadaşlar bu şekilde bizleri suçlayanlar acaba söyleyebilirler mi geçen sene o kadar berbat durumda olan bir takımı hangi hoca alıpta ilk senesinde şampiyon yapabilirdi.hangi hoca o takımın küllerinden doğmasını sağlayabilirdi.gerets döneminde ilk yıl şampiyon oldu ikinci sene zor bitirdik ligi.geçen sene şampiyon olan takım bu yıl hala daha lider,şampiyonluğun en büyük adayı ve avrupada yoluna devam ediyor.tüm bunlar size yetmiyorsa o zaman ne istediklerinizi de söylerseniz en azından ne beklediğinizi bizde anlamış oluruz.gördüğünüz gibi biz kendi isteklerimizi gayet net ifade ediyoruz.aynısını da sizden bekliyoruz.

Aynen dostum benimde anlatmak istediğim bu teşhisin doğru,Drogbaya kıyamıyoruz ee Burak'ın performans ortada yedeğe cekilemez,Wesley desen bu adamı yedekte otursun diye almadın ilk 11 de oturmalı oldumu sana 3 ofansif oyuncu birde şimdi Amrabat beyefendi oynamaya başladı oldumu 4 ofans her maç,gecen sene kalabalık basan ortah saha tek başına Selçuk'un başına kaldı ve geçe nsene savunmanı toparlayan Urfada bu sene olmayınca bu kötü futbol doğdu:b5::b5::b5::b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt