Objektif derken kime göre, neye göre objektif? Kim belirliyor bunun ölçüsünü? Ben her zaman bu başlıktaysam, beni takip ettiğine göre sen de buradasın demek oluyor. İsteyen herkes istediğine cevap verir, istediği mesajı da beğenir. Buna karışabileceğini düşünüyorsan o senin problemin. Benim mesajlarımın istatistiğini çıkarmaya çalışmışsın ama ben basketbol, voleybol konularına da mesaj yazıyorum. Oralarda seni pek göremedim. Demek ki istatistik konularında pek iyi değilsin.
Takımın bu aralar iyi oynamadığını ben de defalarca söyledim zaten. Hocayı körü körüne savunduğum falan yok yani. Burada kadro kurup, o kurduğu kadro sahada bir şey yapamayınca hemen başka yerden vurmaya çalışanların tutumlarını yüzlerine vuruyorum. Hamit niye oynar diyen adamlar, bu maçtan sonra Hamit nasıl girmez oyuna demedi mi? Yalansa yalan de. 4-2-3-1 dediler, 4-2-3-1 çıktık. Maçtan sonra bu konuda ses yok. Aydın niye girdiye dönmedi mi olay? Burada bazı arkadaşlarla hocanın istediği oyuncular yerine biraz fantaziye kaçıldığını söyledik. Drogba, Sneijder gelmiş laf ediyorlar denilmedi mi? Şimdi Drogba-Burak-Sneijder bir arada olmuyor. Biri yedek kalsın denilmiyor mu? Ben bunları söyleyince konu hemen başka taraflara çekilip geçiştiriliyor. Çünkü verecekleri bir cevap yok.
Onu çekme bunu çek demiş. Eee? Bu basın mensuplarına az bile değil mi yaptıkları? Diğer başlıklarda tesislere bile sokulmasın bu adamlar, ağızlarının payı verilsin denmiyor mu?
Kimse Galatasaray'dan büyük değildir lafı tamamen hamaset edebiyatıdır. Ali Sami Yen, Metin Oktay, Fatih Terim gibi adamlar Galatasaray'ı Galatasaray yapan adamlardır. Bu adamlar olmasa bugün bu kulüp bu kadar büyük olmazdı. Bu lafın arkasına saklanıp onu asalım, bunu keselim demek nasıl bir zihniyet?