- 4 Ağustos 2009
- 91.322
- 73.009
- 5.358
Bjk yenerse ne yapicaz bakalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: Milli takıma yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Yemediğim dayak kalmadıFatih Terim: Milli takıma yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Yemediğim dayak kalmadı....
en büyük dayagi ne ahmet cakardan ne ondan bundan yedin be hocam. en büyük burda dolasan Taraftar profilinde dolasan taraftardan yedin ve yigiyorsun maalsef !!!
bugün yaptigi aciklamardan sonra hocaya halen salayanlar varsa art niyet ararim acikcasi.
Allah banada böyle bir cereme versin arkadaşın dediği gibi. 1 milyonu götürüyor herif
yapacaktır az kaldı
rm maçı futbol mucizesi olmadığı takdirde puan almamız zor bu oyunla, bjk vasat takım olsada gaza gelmiş durumdalar + bu haftada gördük hakemler talimat almış
Bos konusma.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
milli takım için selçuğu geberene kadar sahada tutmasa belkide bugün kazanırdık. o selçukta muhtemelen hoca fatihterim değil başkası olsa devre arası çıkardı. aynısını 3 sene önce arda yaptı milli maç için sakat sakat 45 dakika oynadı sonrasında bir daha galatasaraya faydası olmadı. tamam milli takım önemli ama sana paranı veren yeri düşünmek öncelikli görevindir. tüm profesyonel futbolcular ve antrenörler böyle düşünür.
25 yıllık bir hocanın, takımı mağlup durumdayken orta sahayı eksilterek forvet alması akıl almaz bir durum.
25 yıllık bir hocanın, takımı mağlup durumdayken orta sahayı eksilterek forvet alması akıl almaz bir durum.
doğru bir karardı
Eray
Eboue-Chedjou-Semih-Balta
----------Melo---------
Sabri-------------Bruma
Umut-Drogba-Burak
mantıklı bir tarafı yok şu kadronun. İlla ki ileriye oyuncu alacağım diyorsan stoperlerden birini çıkartır Melo'ya yardımcı olacak birini alırsın. Melo'ya da önde basma görevi verdiğinden onu geçen her top çok büyük tehlike yarattı.
bence tam tersi kendi sahandan yeniksin puan alman lazım forvetler gününde değil taze kan gerekliydi kimse kusura bakmasın burak bugün hatta burak dorgba ikilisi karşı karşıya 5 pozisyonu harcadılar gidin maçı izleyin ben izledim özellikle burak kafası italyada kalmış çok belli25 yıllık bir hocanın, takımı mağlup durumdayken orta sahayı eksilterek forvet alması akıl almaz bir durum.
doğru bir karardı
bence tam tersi kendi sahandan yeniksin puan alman lazım forvetler gününde değil taze kan gerekliydi kimse kusura bakmasın burak bugün hatta burak dorgba ikilisi karşı karşıya 5 pozisyonu harcadılar gidin maçı izleyin ben izledim özellikle burak kafası italyada kalmış çok belli
bence tam tersi kendi sahandan yeniksin puan alman lazım forvetler gününde değil taze kan gerekliydi kimse kusura bakmasın burak bugün hatta burak dorgba ikilisi karşı karşıya 5 pozisyonu harcadılar gidin maçı izleyin ben izledim özellikle burak kafası italyada kalmış çok belli
gerideyken 3 forvete dönebilir tercihtir bence doğrudur...stoper çıkartılması doğru değil 2.yarı başında sonlara doğru olabilirdi....ayrıca bu kadroya mac sonuna doğru döndü...orada risk aldı biraz golüde bulduk dahada atabilirdik çok pozisyon vardı ama Burak çok kötüyü bugun