Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek kanat oyuncusunu çıkarıp takımı hiç bir şey yapamayan bir hale getirmenin neresi doğru? Sabri Bruma girene kadar ne yaptığımız belli değildi.

Amrabat ne yaptı Allah aşkına 2 top kaptırdıki sağ kanatta 1.yarı sonlarına doğru amatör topçu yapmaz..tribünü delirtti adam

bence tam tersi kendi sahandan yeniksin puan alman lazım forvetler gününde değil taze kan gerekliydi kimse kusura bakmasın burak bugün hatta burak dorgba ikilisi karşı karşıya 5 pozisyonu harcadılar gidin maçı izleyin ben izledim özellikle burak kafası italyada kalmış çok belli

Yav şu adamı savunacaksınız diye iyice saçmalamanın suyunu çıkarıyorsunuz ha. Burak kötüyse çıkar o zaman oyundan tutan mı var, ne diye 90+5'e kadar oyunda tutuyosun ?

Hocanın genel huyu budur zaten. Bir noktaya kadar iyi gider, o noktadan sonra illa ki cıvıtır.

Eray

Eboue-Chedjou-Semih-Balta

----------Melo---------

Sabri-------------Bruma

Umut-Drogba-Burak

mantıklı bir tarafı yok şu kadronun. İlla ki ileriye oyuncu alacağım diyorsan stoperlerden birini çıkartır Melo'ya yardımcı olacak birini alırsın. Melo'ya da önde basma görevi verdiğinden onu geçen her top çok büyük tehlike yarattı.

destekleyecek birşey yazayım, antalyaspor maçını kazanmak için dizilişimizi bu kadar değiştirmemiz ne kadar acı değil mi?

Tamam işte Burak'ı çıkartsaydı o zaman, ne diye forveti üçleyip ardından da ısrarla Burak'ı çıkartmadı ve ortasahayı boşalttı? Onu çıkartıp Yekta'yı falan alsa çok daha net ataklar yapabilirdik. Sadece top şişirebildik orta sahasız oynadığımızdan.

çok net ataklar yaptık renktaş zaten beceriksizlik had safhadaydı bugun sadece...

2 top kaybı haricinde başka hatası yok. Topla kat edebilen tek oyuncuydu ilk yarı geliştirdiğimiz çoğu atakta topu Amrabat taşıdı zaten.

bir olumlu hareket yapıyor başka bir şey yok Bruma girince gördük top nasıl taşınıyor Sabri bile daha net ortalar yaptı bugun...

Hocanın başarısı yada kalitesine birşey denmiyor zaten, sadece net bir karar vermesini bekliyoruz. Kalıyorum yada gidiyorum desin yeter.

Kararsızlık her geçen gün bize zarar verir.

Hoca ne karar verirse versin bizim imparatormuzdur ama bir an önce bir karar versin.

bir olumlu hareket yapıyor başka bir şey yok Bruma girince gördük top nasıl taşınıyor Sabri bile daha net ortalar yaptı bugun...

Şu kullandığı 6 kornerin hiç birini isabetli kullanamayan Sabri'mi? Zaten problem Bruma'nın neden maça başlamadığı veya Amrabat çıkıyorsa neden Bruma Sabri girmedi Umut giriyor? Mantıksız

İzninizle,

Bu kadro planlamasını ve bazı hatalı oyuncu seçimlerini yaptığını düşündüğüm Fatih Terim'i bu konularda eleştiriyorum.

Not:Son 2 sezonda bizi şampiyon yaptığını çeyrek final oynattığını biliyorum.

Şu kullandığı 6 kornerin hiç birini isabetli kullanamayan Sabri'mi? Zaten problem Bruma'nın neden maça başlamadığı veya Amrabat çıkıyorsa neden Bruma Sabri girmedi Umut giriyor? Mantıksız

golün ortasını yapan ve drogbanın net kaçırdığı kafa topunun ortasını yapan sanki sabri girene kadar korneler müthişti yav sabriyi savunacağım aklıma gelmezdi

golün ortasını yapan ve drogbanın net kaçırdığı kafa topunun ortasını yapan sanki sabri girene kadar korneler müthişti yav sabriyi savunacağım aklıma gelmezdi

Konuyu nereye getirdin. Konu Umut'un oyuna girmesiydi ki buda son derece yanlış. Girecek biri varsa o Sabri veya Bruma'ydı. Bu kadar basit.

Ayni anda seytana ve Allah'a kulluk edilemez.

Hoca biran evel karar vermeli. Hele bir de AB olayi gecmezse, ucu zararli bir bicimde Galatasaray'a dokunacak bu isin. Soz konusu Galatasaraysa, milli takim falan zerre kadar umurumda degil. Hicbir kendine Galatasarayliyim diyenin de olmamali.

hoca açık ve net milli takımla devam edecek sezon sonuna kadar taraftarı oyalamaya çalışıyor. çıkıpta ben 4 maç sonra milli takımı bırakacağım diyemedi eveledi geveledi saçma sapan konuştu. olan bize olacak hem bizi hem milli takımı sezon sonuna kadar idare edip sezon sonu milli takıma yol alacak bizde kaçan şampiyonluğa üzülmekle kalacağız. bıraksın bu oyunları hala başkana laf sokuyor bu takım 10 gündür hocasız sen gidip sana 10 maç ceza veren kuyuna kazan tüpçünün takımıyla uğraşıyorsun. tükürdüğünü yaladın hoca en geç devre arası gitmesi gerekiyor. yok öyle asılolan GALATASARAY deyipte taraftarı uyutmak.

Yeter, imzalıyorsan imzala. İmzalamıyorsan şu an bırak takımı git. Ego savaşları yüzünden yokuş aşağı gidiyoruz. Usandık artık.

Yonetime kiziyor 1er sene sozlesme ile gidiyorduk 30 40 sene boyle devam ederdik diyor. Ciddiyim en yakin zamanda yollari ayirmak gerek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2003 yılına bir yolculuk yapmak istiyorsun hocam sen galiba aklını başına al seviyoruz sayıyoruz diye bu ne laubalik takımın rezil top oynuyor sen saçma sapan konuşuyon imparator dedik yanlışmı ettik

Şimdi Fatih Terim benim Galatasaray'a bağlılığım sözleşmelerle değildir diyor. Benim için Galatasaray seçilebilecek bir şey değildir diyor, beni Galatasaray bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam diyor. Ben bunların doğru olduğuna inanıyorum ama sözleşmeyi imzalamadığı her gün bu takım ve taraftar daha da kötüye gidecek. Bu konunun Fatih Terim'in Galatasaray sevgisiyle bir ilgisi yok, tamamen takımın ve camianın rahatlaması için imzalaması gerekiyor sözleşmeyi. Bunu nasıl anlamıyor gerçekten şaşırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt