Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.918
- 5.078
- 2.493
Orhan Baba"nın Severek Ayrılalım şarkısı şu anki durumu çok iyi özetliyor bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim ben Galatasaray'ı bırakmam, beni göndermeye çalışırlarsa da direnirim diyor. Buradaki çok bilmişler zaten bizi bırakacaktı diye senaryolar üretiyor.
Bravo beyler aynen devam, acaba bu sözleşme niye daha önce önerilmedi diye hiç düşünmeyin şimdi imzalamıyor diye Terim'i günah keçisi ilan edin.
Başkan gönderebiliyorsa göndersin bakalım hocayı. Kendisi de çok iyi biliyor, öyle veya böyle Fatih Terim kulüpten gittiği zaman Galatasaray da olağanüstü kongreye gidecek.
Terim çoktan kaçmış gitmiş. Buradaki saflar bizi bırakmaz diye kendilerini avutuyor.
Çıkıp diyecek ki milli takımı mayısa kadar çalıştıracam sonra kim gelirse gelsin Galatasarayda kalacağım..
Çok mu zor bunu demek. Ben Fatih Terim olsam bunu hiç çekinmeden söylerim. Acaba Fatih hocaya göre fazla mı Galatasaraylıyım daha mı az milliyetçiyim. Anlayamadım..
4 maçlık izin verilmiş kendisine, ne mayısı ?
Terim'e oynanan oyunları görmeyen senin gibilere saf denir. Hatta daha da farklı kelimeler söylenebilir ama forum kuralları müsaade etmiyor.
Hoca haksız, zira herkese laf verdi, bizi ellerine oyuncak etti.
Çıkıp net gereğini yapacaktı. Camiada kendine epey bir muhalif yarattı bu duruşuyla.
Kötü gidiş sürerse, bİrgün daha ağır bir tepki görecek, ondan sonra da hiç geri manevra şansı kalmayacak.
iPad - Tapatalk
Madem saf değilsin, hocamıza ne oyunlar oynanmış olduğunu görebiliyorsun, anlat da biz de öğrenelim...Hoca haklıymış diyelim.
Buyur anlat.
aynen öyle fatih terim adaletin olduğu yerde vardır
1-Fatih Terim'e sezon başında neden sözleşme teklif edilmedi?
2-Madem hocanın Galatasaray'a aidiyetine güvenilmiyor, alelacele sözleşme imzalatılmaya
çalışılıyor, bunun için neden milli takım koz olarak kullanılıyor?
3-Başkan elemanım dediği Terim'den bilgi istemek yerine neden medya aracılığyla sürekli taleplerini dile getiriyor?
4-Bütün bunlar başkanın aslında Terim'den kurtulmak istediğini, ama bunu açıktan
yapmaya cesaret edemediği için hocayı suçlu gibi gösterip bir taşla iki kuş vurma çabasında
olduğunu göstermez mi?
buyur cevapla saf.
Hakaret etmeye çalıştığının farkındayım merak etme. Yine de cevaplayayım.
Yani sen başkanın hocaya oyun oynadığını düşünüyorsun. Komik bir yaklaşım bence. Başarılı bir teknik adama neden oyun oynasın ki ? Sence takımın kötülüğünü mü istiyor başkan ?
1- Sezonu görmeden neden sözleşme uzatsınki ? Böyle bir kural mı var ?
2- Milli takım konusu olmadan önce hocaya güveniliyordu. Kaçmaya kalkacağı başkan dahil kimsenin aklına gelmemişti.
3- Başkan önce TFF ile Terim arasında yapılan sözleşmeyi görmek istediğini söyledi. Göstermediler. Bu durumda Terim in sözleşmeyi klübüne göstermesi gerekirdi. Ama sustu sadece...Böylece anladıkki Terim klübünün hoşlanmayacağı maddelere imza atmış. Bunları Galatasaray ın bilmesini istemiyor.
4- Bu soruna en baştaki paragrafta cevap vermiştim. Başkanın Terimden kurtulmak istemesi için aralarında şahsi bir anlaşmazlık olması gerekir sadece. Ama başkan böyle basit sorunları yönetebilecek çapta biri. Kendi meselesi yüzünden klübe zarar vermez.
Hakaret etmeye çalıştığım falan yok senin ilk mesajda kullandığın tabiri iade ediyorum o kadar.
Sezonu görmeden sözleşme uzatmak diye bir kural yok, yok da 2014'te sözleşmesi biten, enkaz devralıp 2 yıldır seni şampiyon yapmış, avrupa'da çeyrek finale taşımış teknik direktöre güvendiğini başka nasıl ifade edeceksin? Öyle araya başka takımlar girdikten sonra hocanın Galatasaraylılığını sınar gibi sözleşme teklif edersen bunun altında da artniyet aranır.
Üstteki maddelere eklemeyi unutmuşum bundan önce de Albayrak ve Dürüst'ü kurumsallaşma adına yollaması var. Terim'e en yakın 2 isim yani. Hocaya bir başka mesaj...
Birbirimizi kandırmaya gerek yok, başkanın Fatih Terim'le arasının iyi olmadığını görüyoruz, eğer sorunları olmasaydı sezon başında hocanın hak ettiği sözleşmeyi teklif eder bütün dedikoducuların ağzını kapatırdı. Ama yapmadı. Şimdi de doğal olarak niyeti sorgulanıyor.
Fotoğraf net, bir şekilde size servis edildiği yönde görmeye çalışmazsanız, Terim nefretinizi biraz arka plana itmeyi başarırsanız siz de göreceksiniz.
Hala ısrarla oyunlar çevirenin Fatih Terim olduğunu iddia ediyorsan da diyecek çok fazla bir şey yok. Taraftar da camia da hocanın nasıl bir Galatasaraylı olduğunu iyi biliyor. Olur da takımdan ayrılmaya zorlanırsa sezon sonu olağanüstü kongreyi de hep birlikte takip ederiz.