Kendisi niye reddemedi en başından? Madem sözleşme uzatmaya çok hevesli niye şimdiyi bekledi? Taraftarın önüne hocayı atmak için işte, niye olacak? Tek akıllı kendisi ya.
Başkana soruyorlar hocayla görüştün mü diye? Henüz görüşmedim diyor. Görüşebilecek adamları zaten yönetim kurulundan attın. Ne hikmetse de hocaya en yakın isimler gitti hep. Bugün başkan dışında çıkıp bu kulübün hakkını savunabilecek kim kaldı yönetimde? Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak. Hepsini gönderdi tek adam olma sevdasına.
Hani tüpçü için ya bu kural değişir ya da değiştirmeyenler değişir demişti. Ne oldu o lafa?
Bu kulübün efsanesinin artından binbir dolap çevir, eleman bile de, ne kadar yakın yönetici varsa kulüpten uzaklaştır. Sonra da suç hocadaymış. Yersen...
Terim çıkıp, benim için sözleşme önemli değil beni istedikleri sürece ben burda kalırım dedikten sonra Aysal'ın 1 sene sözleşme teklif etmesimi anormal yoksa kimin için geldiği ve onları saymadığını söyleyen Terim'in ilk fırsatta teklif ettikleri milli takıma balıklama atlaması mı anormal acaba?
Aysal! tamam belki 1 yıllık sözleşme sunması hataydı ama sonuçta Terim bu efsane birisi. 2 kuruş fazla alacak diye takımın mefaatini düşünmeden gideceğini kimse düşünmezdi herhalde. Hiç tanımadığın kaliteli bir adam getirirsin başa onun için sözleşme önemlidir ama Terim için önemli olmamalı. Bence bu 1 yıllık sözleşme meselesi ortaya atılan bir yem ve maalesef çoğumuz inanmışız buna. Kılıf arıyorlar işte anlamıyormusun.
Adnan Öztürk çok konuşuyordu, esip gürlüyordu da ne oldu, kulübe muhalefetlikten başka ne yaptı? Ali dürüst kalmalıydı bence orda hatası var. Albayrak'ı çok sevmeme rağmen ondan farklı şekillerde hala yararlanıbilir ama yönetimde olmasa da olurdu.
Eleman sözünde takılacak birşey yok adam değişik bir tip bunun arkasına sığınıp, medyanın gazına gelerek
temcit pilavı gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlamak da çok saçma.
Ben şimdiye kadar yapılan yanlışları tartışmıyorum, hem Aysal hemde Terim çok yanlış yaptılar ama onlar geçti, geriye dönüp bakmak bize zarar verir.
Şu an önümüze bakmalıyız. Terim'in önünde 2 seçenek var;
1) Kendince yanlış olduğunu düşündüğü, 2 senedir yapılanları düşünerek HAYIR cevabı vermek,
2) Terim'i Terim yapan Galatasaray'ı kişilerden üstün tutuyorsa EVET demesi.
Olay bu kadar besit, kesin bir karar versinler. MÜmkünse basın önünde.