Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf bakın görün 2 takımıda çalıştırıyorum benden büyük hoca yok triplerine girmek adına Galatasarayımızı ateşe atmaktan çekinmeyen büyük imparator, şunu çok iyi anlaki sözleşmeye imza atmadığın her geçen gün taraftarın gözünde daha da küçüleceksin. burası köy takımı değil ya bu imazayı atıyorsan at yada git o şeref yoksunu, şike destekçisi ahlaksız insanların emrine gir

Ne yaptırımından bahsediyorsun anlamadım. Olayları bu noktaya getiren zaten başkanın kendisi. Göndermeye gücü yetmediği için hocanın arkasından çevirdiği fırıldıkları bu taraftar görmüyor mu zannediyor? Vakti geldiğinde bu taraftar kimin arkasında duracağını gayet iyi bilir. Herkes rahat olsun.

Başkan durup duruken hocaya sen git biraz da milli takımı mı çalıştır dedi acaba?

Hiç bu oyuncuların günahı yok yani.Sizin gibilerin yüzünden bu ülkede 2. bir Fatih Terim yetişmediği gibi, alt yapıdan da adam çıkmıyor.Sürekli eleştiri.

yerlerde sürünen bir takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan , geçen sene şl. de çeyrek final oynatan adamı sen ersun yanalmı sandında sözleşme yenilemek için bekletiyorsun.

En ufak eleştiri yok Ünal Başgana, adam olsaydı hocasına sahip çıksaydı, sizin gibi çenesi düşüklerin çenesini tutsaydı.Takımı dibine dinamit koyan adam Ünal Başgan bu kadar,

basit.Getiremedi Fransadan bir hoca, bu gidişle sizin de desteğinizle 2 aya operasyon tamam.

İnşallah getirir bi Fransız hoca da korner organizasyonları, hücum varyasyonları, sistemli futbol izleriz sonunda. Diyorsun ya ikinci bir Fatih Terim yetişmiyor, altyapıdan adam çıkmıyor diye. Eleştiri yüzünden olmaz o iş, sizin gibi "başarı gelse yeter" diye düşünenler yüzünden olur. İki senedir güzel futbol izlememişim şampiyon olduk şükür diyecekmişim. Bana da sonunda bunu söylettiniz, pes.

Iyi teknik direktor buluruz ama Unal Aysal gibi baskani zor buluruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İkinci fatih terimleri, Fatih terimin kendisi çıkardır ancak

Haaa öyle bir derdi varmı hocanın

Hiç sanmıyorum

Örnek şekil a

Hasan ve Ümit

Bunlardan Fatih terimler çıkarsa bende 10 yıllık süreçte amerikan başkanı olurum

Mesala Terim'in en büyük yanlışlarında biri, Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi ilerde kimseye faydası olmayacak 2 tane adamla çalışması. Diyorsunuz ya Terim gibi birisi daha yetişmiyor, mantar değilki bunlar pat pat çıksın. Tugay'ı alsaydı yanına onun gelişmesinde faydası olsaydı iyi olmazmıydı.En azından yeni insanlar çıkartabilirdi. Terim ceza alıyor ardından Davala ve Şaş da amatörce kendilerini attırıyor şaka gibi. Her ikiside efsanemiz olsa da bu kuübe yakışmıyorlar.

Bu seneye kadar galatarasaydaki sorunların tümü yönetimseldi

O yüzden fatih terimin hep arkasındaydık.Çok büyük yanlışlarda yapıldı hocaya.Bin defada yazmışımdır buraya

Başkanın galatasarayın büyüklüğünü kaldıramadığınıda söylemişimdir

Ancak bu yıl sorunların tümü hoca kaynaklı

Aslonan galatasaray diyeceksin, kulübünü hedef alan adamlarla aynı masaya oturacaksın(medyadaki kalemşörler)

Aslonan galatasaray diyeceksin, fenerbahçe yalakalığını douk noktasına çıkarmış TFF ile aynı çatıda buluşacaksın

Aslonan galatasaray diyeceksin, kendisine kupa vermekten kaçınan adamın ayağına kadar gidip, imzaladığı kesin değil ama emareler onu gösteriyor sözleşme imzalayacaksın

Sonrada ben birileri rahat etsin diye sözleşme imzalamam diyeceksin

Birileri dediği başkan, taraftar kendinc eahmet çakar sözde

Futbolcu yönetimine hiç girmiyorum

Milli takımın başına geçince kambur üstü gençleri milli takıma çağırıp, transfer döneminde bu gençlerden hiç birini kadrosuna katmassan, üstüne manevi evlatlarından hiç birini milli takıma çağırmassan her türlü eleştiri dayağını yersin hocam.

Yine yönetim hatasıdır , bırakın bu edebiyatları.Madem Galatasarayın başkanısın, madem Fatih Terim bu takımın bir elemanı, çıkacaksın diyeceksin ben izin vermiyorum.Avrupada ve ligde çok büyük hedeflerimiz büyük yatırımlar yaptık.Hocamızın bu sezon sonuna kadar böyle bir ek göreve bulaşmasını istemiyoruz diyecektin.

İşi sağasola çekmeyeceksin, ha bu istek hocadan mı geldi ozaman direkt uzatmadan hocam ya orası ya burası diyecektin.

Kimse çıkıpta hoca kabul etmeseydi bik bik , yapmasın.Yönetimde ki fransızlar, hocayı istmiyor.Hocada onların manevrasına karşı manevra yapıyor bu süre içinde kendiside takımda yıpranıyor.

Seni 2 sezon üst üste, türlü aleveraların döndüğü bu ligde şampiyon yapsın, birde şl de çeyrek final oynatsın sonunda Ersun Yanal ile aynı muameleyi görsün sözleşme yenilemek için bekletilsin, eee ne sandınız kendinizi siz ?

Hocada doğrusunu yapıyor, madem siz benimle oynarsınız bende sizinle oynuyorum diyor.Ulan adam bıraktım dese ertesi gün avrupada en iyi takımların başında hocalık yapar.

Yönetimi ve Başkanı eleştirmeden direkt hocaya giydiren kim olursa olsun , antuda ki adamlardan farkı yoktur.

Bahane üretmeye çalışan sensin, ne Galatasaray'ın geleneklerinden ne Fatih Terim'in saygınlığından haberin var. Utanmadan nankörce mesajlar atıyorsun, hakaretlere başvuruyorsun ondan sonra da hakaret etme diye ağlıyorsun. Kendi kendine yaz eğlen nefretini kus, gün gelir devran döner elbet.

Terbiyeni takın. Ağlayanın kim olduğunu her maç sonrası görüyoruz TV de. Galatasaray gelenekleriymiş. Aşık olduğunuz kişi öğrensin önce onları.

Hoca kaçmış tasası size mi düşmüş ?

Başkan durup duruken hocaya sen git biraz da milli takımı mı çalıştır dedi acaba?

Kendisi niye reddemedi en başından? Madem sözleşme uzatmaya çok hevesli niye şimdiyi bekledi? Taraftarın önüne hocayı atmak için işte, niye olacak? Tek akıllı kendisi ya.

Başkana soruyorlar hocayla görüştün mü diye? Henüz görüşmedim diyor. Görüşebilecek adamları zaten yönetim kurulundan attın. Ne hikmetse de hocaya en yakın isimler gitti hep. Bugün başkan dışında çıkıp bu kulübün hakkını savunabilecek kim kaldı yönetimde? Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak. Hepsini gönderdi tek adam olma sevdasına.

Hani tüpçü için ya bu kural değişir ya da değiştirmeyenler değişir demişti. Ne oldu o lafa?

Bu kulübün efsanesinin artından binbir dolap çevir, eleman bile de, ne kadar yakın yönetici varsa kulüpten uzaklaştır. Sonra da suç hocadaymış. Yersen...

Hiç bu oyuncuların günahı yok yani.Sizin gibilerin yüzünden bu ülkede 2. bir Fatih Terim yetişmediği gibi, alt yapıdan da adam çıkmıyor.Sürekli eleştiri.

yerlerde sürünen bir takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan , geçen sene şl. de çeyrek final oynatan adamı sen ersun yanalmı sandında sözleşme yenilemek için bekletiyorsun.

En ufak eleştiri yok Ünal Başgana, adam olsaydı hocasına sahip çıksaydı, sizin gibi çenesi düşüklerin çenesini tutsaydı.Takımı dibine dinamit koyan adam Ünal Başgan bu kadar,

basit.Getiremedi Fransadan bir hoca, bu gidişle sizin de desteğinizle 2 aya operasyon tamam.

Bu oyuncularin gunahi yok demiyoruz, gunahi olan bir oyuncu varsa gerekenin yapilmasi gerekir diyoruz. Bunu yapacak tek kisinin de Hoca oldugunu soyluyoruz.

Bir yonetici, birisi hata yaptiginda onu cagirmaz, onun mudurunu cagirir. Eger elemani da sen yonetecek, fircalayacaksan mudure gerek kalmaz zaten.

Takimin tek patronu Hocaysa sorumluluk ondadir. Basarida alkisliyorsak basarisizlikta da elestirilir.

4 haftada tek galibiyeti ben elestiririm.

Hele ki sorunlarin kaynagi Hocaysa daha fazla elestiririm.

1 aydir Hoca soyle Hoca boyle huzur kalmadi. Bu oyunculari etkilemiyor mu sence.

Bir de "cenesi dusuk" lafi olmamis, ayip olmus. Birbirimize daha saygili hitap edelim.

İnşallah getirir bi Fransız hoca da korner organizasyonları, hücum varyasyonları, sistemli futbol izleriz sonunda. Diyorsun ya ikinci bir Fatih Terim yetişmiyor, altyapıdan adam çıkmıyor diye. Eleştiri yüzünden olmaz o iş, sizin gibi "başarı gelse yeter" diye düşünenler yüzünden olur. İki senedir güzel futbol izlememişim şampiyon olduk şükür diyecekmişim. Bana da sonunda bunu söylettiniz, pes.

Total Futbolun feriştahını getirdiniz adamı söyletmeyin.

Bu ülkede şuan sayın Başbakana hayır diyecek bir kimse yok

Ünal Aysalda o yüzden hayır diyemezdi.Yaptığı yatırımları ortada

Fatih Terim dermiydi peki

Bence Diyebilirdi ama demediği içinde eleştirmiyorum

Demessin ancak yıldırım demirörenin ayağına gitmessin.Onla aynı masaya oturup açıklama yapmassın

Tff basın sözcüsünün ağzına sakız yapmassın sözleşme durumlarını

Terbiyeni takın. Ağlayanın kim olduğunu her maç sonrası görüyoruz TV de. Galatasaray gelenekleriymiş. Aşık olduğunuz kişi öğrensin önce onları.

Hoca kaçmış tasası size mi düşmüş ?

Kendi üslubuna yakışan cevabı alınca niye sinirleniyorsun bu kadar?

Sen ilk önce terbiyeni takın, GS teknik direktörü hakkında iftiralarda, hakaretlerde bulunmadan önce 2 kere düşün ondan sonra burada ahlak dersi vermeye kalk.

Bu oyuncularin gunahi yok demiyoruz, gunahi olan bir oyuncu varsa gerekenin yapilmasi gerekir diyoruz. Bunu yapacak tek kisinin de Hoca oldugunu soyluyoruz.

Bir yonetici, birisi hata yaptiginda onu cagirmaz, onun mudurunu cagirir. Eger elemani da sen yonetecek, fircalayacaksan mudure gerek kalmaz zaten.

Takimin tek patronu Hocaysa sorumluluk ondadir. Basarida alkisliyorsak basarisizlikta da elestirilir.

4 haftada tek galibiyeti ben elestiririm.

Hele ki sorunlarin kaynagi Hocaysa daha fazla elestiririm.

1 aydir Hoca soyle Hoca boyle huzur kalmadi. Bu oyunculari etkilemiyor mu sence.

Bir de "cenesi dusuk" lafi olmamis, ayip olmus. Birbirimize daha saygili hitap edelim.

Ne olmuş çenesi düşük lafıyla ağrımı oldu, Sen armanın üzerinde üç yıldızdan birini takan adama saydırırken kendinden geçerken ayıp olmuyorda bumu ayıp.Fatih hocayı eleştiren herkes önce üslubna dikkat etsin.

Armanın üzerindeki üç yıldızdan birini o taktı, bu işler parayla pulla olsaydı fenerin her yıl şampiyon olması gerektiğini unutmayın.Zengin Başganlarına laf söyletmeyenlerin hali meydanda, o yüzden herkes Hocayı eleştirirken sırf transfer yapan bir başgan var diye şak şakcılık yapar yönetim hatalarını göemezden gelirdse , "o çeneler için çok yorum yapılır"

Kendisi niye reddemedi en başından? Madem sözleşme uzatmaya çok hevesli niye şimdiyi bekledi? Taraftarın önüne hocayı atmak için işte, niye olacak? Tek akıllı kendisi ya.

Başkana soruyorlar hocayla görüştün mü diye? Henüz görüşmedim diyor. Görüşebilecek adamları zaten yönetim kurulundan attın. Ne hikmetse de hocaya en yakın isimler gitti hep. Bugün başkan dışında çıkıp bu kulübün hakkını savunabilecek kim kaldı yönetimde? Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak. Hepsini gönderdi tek adam olma sevdasına.

Hani tüpçü için ya bu kural değişir ya da değiştirmeyenler değişir demişti. Ne oldu o lafa?

Bu kulübün efsanesinin artından binbir dolap çevir, eleman bile de, ne kadar yakın yönetici varsa kulüpten uzaklaştır. Sonra da suç hocadaymış. Yersen...

Terim çıkıp, benim için sözleşme önemli değil beni istedikleri sürece ben burda kalırım dedikten sonra Aysal'ın 1 sene sözleşme teklif etmesimi anormal yoksa kimin için geldiği ve onları saymadığını söyleyen Terim'in ilk fırsatta teklif ettikleri milli takıma balıklama atlaması mı anormal acaba?

Aysal! tamam belki 1 yıllık sözleşme sunması hataydı ama sonuçta Terim bu efsane birisi. 2 kuruş fazla alacak diye takımın mefaatini düşünmeden gideceğini kimse düşünmezdi herhalde. Hiç tanımadığın kaliteli bir adam getirirsin başa onun için sözleşme önemlidir ama Terim için önemli olmamalı. Bence bu 1 yıllık sözleşme meselesi ortaya atılan bir yem ve maalesef çoğumuz inanmışız buna. Kılıf arıyorlar işte anlamıyormusun.

Adnan Öztürk çok konuşuyordu, esip gürlüyordu da ne oldu, kulübe muhalefetlikten başka ne yaptı? Ali dürüst kalmalıydı bence orda hatası var. Albayrak'ı çok sevmeme rağmen ondan farklı şekillerde hala yararlanıbilir ama yönetimde olmasa da olurdu.

Eleman sözünde takılacak birşey yok adam değişik bir tip bunun arkasına sığınıp, medyanın gazına gelerek temcit pilavı gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlamak da çok saçma.

Ben şimdiye kadar yapılan yanlışları tartışmıyorum, hem Aysal hemde Terim çok yanlış yaptılar ama onlar geçti, geriye dönüp bakmak bize zarar verir.

Şu an önümüze bakmalıyız. Terim'in önünde 2 seçenek var;

1) Kendince yanlış olduğunu düşündüğü, 2 senedir yapılanları düşünerek HAYIR cevabı vermek,

2) Terim'i Terim yapan Galatasaray'ı kişilerden üstün tutuyorsa EVET demesi.

Olay bu kadar besit, kesin bir karar versinler. MÜmkünse basın önünde.

Yine yönetim hatasıdır , bırakın bu edebiyatları.Madem Galatasarayın başkanısın, madem Fatih Terim bu takımın bir elemanı, çıkacaksın diyeceksin ben izin vermiyorum.Avrupada ve ligde çok büyük hedeflerimiz büyük yatırımlar yaptık.Hocamızın bu sezon sonuna kadar böyle bir ek göreve bulaşmasını istemiyoruz diyecektin.

İşi sağasola çekmeyeceksin, ha bu istek hocadan mı geldi ozaman direkt uzatmadan hocam ya orası ya burası diyecektin.

Kimse çıkıpta hoca kabul etmeseydi bik bik , yapmasın.Yönetimde ki fransızlar, hocayı istmiyor.Hocada onların manevrasına karşı manevra yapıyor bu süre içinde kendiside takımda yıpranıyor.

Seni 2 sezon üst üste, türlü aleveraların döndüğü bu ligde şampiyon yapsın, birde şl de çeyrek final oynatsın sonunda Ersun Yanal ile aynı muameleyi görsün sözleşme yenilemek için bekletilsin, eee ne sandınız kendinizi siz ?

Hocada doğrusunu yapıyor, madem siz benimle oynarsınız bende sizinle oynuyorum diyor.Ulan adam bıraktım dese ertesi gün avrupada en iyi takımların başında hocalık yapar.

Yönetimi ve Başkanı eleştirmeden direkt hocaya giydiren kim olursa olsun , antuda ki adamlardan farkı yoktur.

Once Hocayla gorustuler ve Hoca tamam dedi.

Emrivaki yaptilar, Baskana da kabul etmek dustu.

Ama uzun sureli olmaz dedi, simdi onu korumaya calisiyor sozlesme yaparak.

Ama Hoca onu da kabul etmiyor.

E onu kabul etme bunu kabul etme, sormazlar mi adama Hoca sen ne istiyorsun diye.

Ben soyleyeyim, 2 takimi birlikte calistirmak veya kendini kovdurmak istiyor. Ki ben birakmadim onlar kovdu diyebilsin.

Baskan da ben kovmuyorum al sozlesme ama 2 takim birlikte olmaz diyor.

basın toplantılarında ona buna çamur atacağına neden bu kadar rezalet oynuyoruz onu acıklasın hoca.

Once Hocayla gorustuler ve Hoca tamam dedi.

Emrivaki yaptilar, Baskana da kabul etmek dustu.

Ama uzun sureli olmaz dedi, simdi onu korumaya calisiyor sozlesme yaparak.

Ama Hoca onu da kabul etmiyor.

E onu kabul etme bunu kabul etme, sormazlar mi adama Hoca sen ne istiyorsun diye.

Ben soyleyeyim, 2 takimi birlikte calistirmak veya kendini kovdurmak istiyor. Ki ben birakmadim onlar kovdu diyebilsin.

Baskan da ben kovmuyorum al sozlesme ama 2 takim birlikte olmaz diyor.

Sözleşmeyi şimdi değil o zaman götürecek hocam ya bu ya o diyecekti, hatta ta geçen sezon sonu sözleşme yenilecekti.Hatanın büyüğü başkanda, ondan sonra diğerleri.

Başkan etrafındaki adamların yönlendirmesi etkisi altında, Fatih Hocada bundan rahatsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt