Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en iyi hocası bile hem hedefi olan bir milli takımı hemde hedefleri bu kadar yüksek olan bir takımı aynı anda çalıştıramaz...

Zaten bu model mantıklı olsa dünya üzerinde bunu uygulayan ülkeler olurdu.

Terim Türkiye'nin en iyi hocası olmasına rağmen 2 takımı aynı anda idare edemez, hocanın kafasında bu fikir varsa bir an önce çıkarmalı...

BB19ZRmCUAIvJyX.jpg:large

Sırf basın değil dostum basınmı istiyor imza atmasını

Bu böyle gitmez ise yakında istıfa eder bak görürsün senın başkanın duracak ilk önce arkanda

Milli takımın basında iken sözleşme uzatma teklifi hiç samimi değil

İşin kötü yanı takımda ritimsiz buda tuz biber ekiyor olaya

Aysal baskani ve yönetim tarzini biraz takip ede bilmis biriyiz galiba. Aysal baskan sozail medjayi takip eden birisi. taraftarin ne dedigine kulak asiliyor demek istiyorum. bu konuda ciddi cekilde baski vardi yönetime. hemde ciddi cekilde. hemen imza atirin hocaya sözlesmeyi. dedikodular bitsin ve saire gibilerden.

bundan dolayi yönetim toplandi degerlendirme yapti sözlesmeyi sundular ve hemende gstv de son dakika olarak ekranlardan gecti. daha önce bu tür aciklama ne zaman gördük hoca konusunda ?!

ben hatirlamiyorum yani. taraftarin baskisi ile yapilmis bir teklif bu. taraftada medjanin hakli-haksiz gaza gelerek bu tepkileri verdi.

iyide ne yaptiki ?! Milli takimin basina gecti sadece. baska ne yapmti hoca yahu. küfür mü etti bize yada armaya. $ike mi yapti ?!

ne yapti bu adam sevdiklerine ?! biraz abartiyoruz gibime geliyor yada medjanin doldurusuna geliyoruz gibi biraz.

1 yıl öncesine kadar bırak tüpçüyle iş birliğini, selam verenlere bile forumda demediğimizi bırakmıyorduk. Küfür kıyamet gırla gidiyordu ki bi de baktık en güvendiğimiz adam, en beklemediğimiz yerden vurdu. Meseleleri biraz terim sevginin dışarısına çıkartarak bakarsan daha iyi göreceksin. Sayın hocamız şu an şikeyi örtenlerin kıçını kurtarmaya çalışıyor var mı bundan büyük mesele?

Fatih hocayı seviyorum ama son dönemde çok saçmalıyor gibi geliyor.

Kulübe sevgisini falan da sorgulamıyorum, bazen çok amatörce davranıyor.

ben amatörce bir hamle görmüyorum aslinda. bizim ülkede gercigi öyle bir basin varki adami amatör gibi birakiyorlar belkide.

bukadar milli degerleri hice sayan bir basin oldugu zaman fatih hoca amatörde olur baska bir seyde olur maalesef.

ya hocanin milli görevini 4 maclik ve mayisa kadar danisman olarak kabul ettigini bilyoruz kendi agizlarindan. Galatasarayida birakmam diyor hoca asla.

sonra orda burda birileri basinda tv lerde bilmem nerde komplo teorileri üretiyorlar taraftarda inanmaya basliyor.

bu basin bu tür haberler yapmasaydi hic bir sey olmazdi bukadar yahu.

ben amatörce bir hamle görmüyorum aslinda. bizim ülkede gercigi öyle bir basin varki adami amatör gibi birakiyorlar belkide.

bukadar milli degerleri hice sayan bir basin oldugu zaman fatih hoca amatörde olur baska bir seyde olur maalesef.

ya hocanin milli görevini 4 maclik ve mayisa kadar danisman olarak kabul ettigini bilyoruz kendi agizlarindan. Galatasarayida birakmam diyor hoca asla.

sonra orda burda birileri basinda tv lerde bilmem nerde komplo teorileri üretiyorlar taraftarda inanmaya basliyor.

bu basin bu tür haberler yapmasaydi hic bir sey olmazdi bukadar yahu.

Uzun uzun yaziyorsun ama boş yazıyorsun

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

1 yıl öncesine kadar bırak tüpçüyle iş birliğini, selam verenlere bile forumda demediğimizi bırakmıyorduk. Küfür kıyamet gırla gidiyordu ki bi de baktık en güvendiğimiz adam, en beklemediğimiz yerden vurdu. Meseleleri biraz terim sevginin dışarısına çıkartarak bakarsan daha iyi göreceksin. Sayın hocamız şu an şikeyi örtenlerin kıçını kurtarmaya çalışıyor var mı bundan büyük mesele?

hm... sadece is olarak bakarsak olaya 100de100 haklisin. ama orasi herhangi bir yer degil ki?1 hele hele Fatih terimi az cok taniyorsak orasi nasil bir deger oldugunu az cok bilmeleiyiz. ay yildizli milli takim orasi yahu. yemisim tüpcüyü. para bile almiyor tüpcüden. sizden para almam diyor resmen aslinda. milli degerlerim icin geldim ben buraya. ülkenin milli takimi yerlerde sürünüyor. yardim ede biliyorsam ne mutlu bana diyerek gitti.

birden burdan bakin yahu.

Tüpcü kim ya. o mu türkiye ?! tüpcünün kicini kimse kurtamaz ayrica CAS kararindan sonra. ama o ayri konu

Gelecek yil antrenorun kim olacagi belli degilse takim kaosa girer. Ferguson bir anda emekli olmaya karar vermedi mesela, ama herkesten sakladi kararini. Yillar once bir sezon emekli olacagim demisti, takim tepetaklak gitmisti o aciklamayi yaptiktan sonra. Kaliyorum diyince de yine sampiyon olmuslardi.

Bu her yerde boyledir. Yoneticinin kalip kalmayacagi belli degilse otoritesi de ayni sekilde belirsizlesir. Terim'in en buyuk artilari motivasyon, otorite gibi seyler de kalmaz bu belirsizlik ortadan kalkmazsa.

Başkana janti, kurumsal falan diyenler olmuş. Biz de az çok biliriz kurumsallaşmayı. Kulüpteki saçma sapan uygulamaları, lüzumsuz harcamaları, yüz milyon dolarlık gsstore işindeki komik kar marjını, ikiye katlanan masrafları, boş oturan adamlara verilen paraları gördükçe kurumsallaşmanın ucundan bile geçmediğimiz açıkça anlaşılıyor .

Ayrıca gördüğüm kadarıyla herkes hocaya yükleniyor ama başkanın yolda patates arabası görse mikrofonuna röportaj vereceğinden bahsetmiyor. Başkan 70'inden sonra gelen şöhreti kaldıramadı. Zaten daha ilk günden hocayla ego çatışmasına girdiler. Başarıyı paylaşamıyorlar. Herkes kendisine mal edilmesini istiyor. Ünal Aysal basının gözünde Azize gibi her türlü başarının arkasındaki isim olarak görülmek istiyor. Oysa ki o modelin arızalı olduğu yine aynı örnekte açık seçik belli olmuştu. Fatih hoca ise 2000 yılında zirve yapan başarılarda herkesin aslan payını verdiği isimdi. O yine bu koltuğa oturmak istiyor.

Başkan üste çıkmak için hocaya eleman diyerek küçümsüyor. Hoca da futbolcu, teknik direktör, başkan dediğin gelip geçicidir diyerek belki yarın ben giderim ama sen de kalıcı değilsin mesajını veriyor.

Arada Adnan Öztürk çıkıyor 2014'te seçim olmak zorunda. O gün bu yönetimden kimse kalmayacak diyor.

Yani herkes birbirine girmiş durumda. Ve hiçbirisi masum değil. Bu işin sonu sakat söyleyeyim.

kendi takımına transfer etmediğin oyuncuyu milli takıma almakla arsında ne fark var ?

Şu mesajı sen yazmadın mı burada Arda'yı kastetmiyorsan tamam sorun bende derim

Bir kere Arda'yı Hoca niye istemesin bize istedik belki 10 kere istedik ama adamlar deli fiyat çekti

Lütfen yazdığın mesajları tekrar oku

hm... sadece is olarak bakarsak olaya 100de100 haklisin. ama orasi herhangi bir yer degil ki?1 hele hele Fatih terimi az cok taniyorsak orasi nasil bir deger oldugunu az cok bilmeleiyiz. ay yildizli milli takim orasi yahu. yemisim tüpcüyü. para bile almiyor tüpcüden. sizden para almam diyor resmen aslinda. milli degerlerim icin geldim ben buraya. ülkenin milli takimi yerlerde sürünüyor. yardim ede biliyorsam ne mutlu bana diyerek gitti.

birden burdan bakin yahu.

Tüpcü kim ya. o mu türkiye ?! tüpcünün kicini kimse kurtamaz ayrica CAS kararindan sonra. ama o ayri konu

:)

Bu milli değerler yada dini değerler mevzusu insanları kandırmak için gerçekten çok güzel bir alet. Yazık çağlar boyunca insanlar bunlarla kandırıldı ve de hala kandırılmaya devam ediyor. O kadar güzel sömürülüyo ki insanların bu değerleri. Bu adamların şerefsiz olduğunu bilmemize rağmen bizi kendi değerlerimizle vurmasına izin verip kıçını kurtarıyoruz sonra da sağda solda sürekli ''yahu bu adamlar neden her olayın başında, neden nesilleri bitmiyor'' diye ağlıyoruz. Kusura bakma da cidden biz tüpçü gibi adamları hakediyoruz, ben bunu anlıyorum.

Olan camiaya oluyor. Şu milli takım meselesi çıktığından beri 4. yıldızdan bahseden birini görmedim. Gerçek hedefler unutuldu, suni hedef peşindeyiz.

Hocanın nın imzalayamayacağını bu sabah yazdım. Nedenlerini de yazdım. Hocayı Ekim sonuna kadar beklemek saçmalık. Çünkü zaten vermiş kararını, milli takımı seçmiş çoktan.

Ne olacaksa olsun ama bir an önce olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt