Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bu zaten, ben burda Aysal'a yüklenelim yada Terim'e yüklenelim demiyorum. Orta da bir bilgi kirliliği var ve bu bizim takıma zarar verecek.

Aysal ve Terim bir yerde buluşup uzlaşma sağlayarak ortak bir açıklama yapsa doğru olmaz mı? ayrı ayrı açıklama yapmak en başından yanlış zaten.

İkisinin de yaptığı yanlış bu zaten. Medya üzerinden birbirine mesaj vermek Galatasaray başkanı ve teknik direktörüne yakışmaz. Özellikle hoca aşırı agresif ve duygusal bu konuda; başkan mesafeli. Yönetim kriz çözer, krize bodoslama dalmaz. Bitirsinler şu işi olumlu veya olumsuz, önümüze bakalım,rahat edelim...Başkan sadece kendisini beklentiye sokan kişi ve kurumlara karşı uzun vadeli beklentiye girip takımın muallakta kalmasına izin vermesin, bu işe ön ayak olsun yeter.Fatih Terim'in hayır derse işte o zaman tarafımızı belli edelim.

O hatır, emir işleri bi kere hikaye baştan anlaşalım. Diğer cümlede yazdığına katılıyorum. Bence de kendi bilerek ve isteyerek kabul etti lafım yok. Saygı da duyuyorum.

Ama o zaman direk bırakacaksın Galatasaray'ı. Galatasaray öyle onu da idare ederim bunu da idare ederim diyebileceğin bir kulüp değil. Yüksek beklentileri ve hedefleri olan kulüp. Başarısızlığa tahammülü olmayan bir camia. Öyle ikisini de cepte tutarım anlayışına girdiğin an kellesini keserler adamın.

Direk bırakacaksın görevi yada diyeceksin ki alın bakın sözleşmemi imzalıyorum ve de bu polemiklere son veriyorum. Ha bunları da yapmıyorsan kimseden de anlayış ve saygı beklemeyeceksin kusura bakma.

evet bunu tartisa biliriz. yani iki tarafi kaldira bilirmi hoca ?! bu riske gire bilirmi?! tercübesi ve kalitesi var aslinda ilk bakisda.

ama Galatasaray taraftari bu riske girilmemesini istemekde en dogal hakli tabiki. sonucda burasi Galatasaray. hocanin burda kendi sinirlarini test etme mekani degil. yapa bilir belki. belkide yapamaz. falci degilim yada degiliz ama su bir gercek. bir riske girdi hoca kesinlikle.

Aynen bu zaten, ben burda Aysal'a yüklenelim yada Terim'e yüklenelim demiyorum. Orta da bir bilgi kirliliği var ve bu bizim takıma zarar verecek.

Aysal ve Terim bir yerde buluşup uzlaşma sağlayarak ortak bir açıklama yapsa doğru olmaz mı? ayrı ayrı açıklama yapmak en başından yanlış zaten.

Baskan beli hocanin durmadan ayagina gelmekten bikmistir :)

İkisinin de yaptığı yanlış bu zaten. Medya üzerinden birbirine mesaj vermek Galatasaray başkanı ve teknik direktörüne yakışmaz. Özellikle hoca aşırı agresif ve duygusal bu konuda; başkan mesafeli. Yönetim kriz çözer, krize bodoslama dalmaz. Bitirsinler şu işi olumlu veya olumsuz, önümüze bakalım,rahat edelim...Başkan sadece kendisini beklentiye sokan kişi ve kurumlara karşı uzun vadeli beklentiye girip takımın muallakta kalmasına izin vermesin, bu işe ön ayak olsun yeter.

Dediğin gibi, aslında bu sürecin çözümü çok da zor değil. Sadece buluşup konuşmaları ve bir karar vermeleri lazım.

evet bunu tartisa biliriz. yani iki tarafi kaldira bilirmi hoca ?! bu riske gire bilirmi?! tercübesi ve kalitesi var aslinda ilk bakisda.

ama Galatasaray taraftari bu riske girilmemesini istemekde en dogal hakli tabiki. sonucda burasi Galatasaray. hocanin burda kendi sinirlarini test etme mekani degil. yapa bilir belki. belkide yapamaz. falci degilim yada degiliz ama su bir gercek. bir riske girdi hoca kesinlikle.

Ortak bi noktada buluşmamıza sevindim, olay bundan ibaret. Başka bir kulüpte bunu deneyebilir, yüksek hedefleri olmayan orta-küçük çaplı camialarda ama bu Galatasaray olamaz.

Dünyanın en iyi hocası bile hem hedefi olan bir milli takımı hemde hedefleri bu kadar yüksek olan bir takımı aynı anda çalıştıramaz...

Zaten bu model mantıklı olsa dünya üzerinde bunu uygulayan ülkeler olurdu.

Terim Türkiye'nin en iyi hocası olmasına rağmen 2 takımı aynı anda idare edemez, hocanın kafasında bu fikir varsa bir an önce çıkarmalı...

kurumsalasma istiyor baskan. Galatasaray zaten bir kurum ama tam degil. yani kurum simdilik baskan+yönetim ile divan kurulu-toplantisi icin gecerli.

yani nasil bir sey bu ?!

3 ayda yönetim hesap veriyor divan kuruluna demi ?!

aynisini spor branslarinda yapmak istiyor isde. 1 ayda mi artik 3 ayda mi artik sadece rapor istenilecek her bransdan.

ne haliniz varsa görün olayi yani. raporlar zayif gelirse ona göre degerlendirme yapilacak. kurumslasma budur aslinda az cok.

aklima geldide bir yazayim dedim :)

Ortak bi noktada buluşmamıza sevindim, olay bundan ibaret. Başka bir kulüpte bunu deneyebilir, yüksek hedefleri olmayan orta-küçük çaplı camialarda ama bu Galatasaray olamaz.

evet olmaz bencede. ama biraz hesap kitap yapalim bari bu konuda. hoca bize genel olarak büyük basarilar kazandirdi. tarihimize bir ton serefli kuapalar kazandirdi..

acaba kredisi yokmu yada daha dogrusu acaba bu risk tanima sansimiz yokmu hoca icin ?!

tabiki hic olmasza daha iyidi ve baska hoca olsa kesinlikle ne olyuoruz yahu derdimde... Fatih hocanin az cok haki yokmu ?!

adam 7 sezonda 6 tane sampionluk ve saire kazandirmis. 1 sene basarizligi var sadece oda bildigimiz canaydin dönemi.

az cok kredisi olmaszi lazim bu adamin bizde diye düsünüyorum. hep verdi hemen hemen bize Galatasaraylilara. bu seferde biz ona bu konuda hos görülü davransak acaba cokmu istemis olurum ?!

sonucda Galatasaray herseyden önce bir ailedir. yani ne kadar pro olsakda az cok duygusalik her zaman vardir ve olmalidirda.

Teknik direktör, başkan, futbolcu fanatikliği diye bir şey olmamalı.

Herkes gelip geçer elbet. Hayrına da yapmıyorlar bu işleri.

Fatih Terim Aydın'la ilgili o lafı söylediyse gözümden düşer iyice.

Çıkıp söyleşmeyi imzalasın, kimse konuşmaz daha.

İstemiyorsa bizde kalmayı, gitmesinde fayda var.

Nerden nereye geldik bu futbol çok ilginç

Sezon bittiğinde neler düşünüyorduk simdi geldiğimiz noktaya bak

Artık camıa zarar görmeye başladı

Şunuda unutmayın bu günleri yazın bi kenara dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim

Belki bu yıl şampiyonluk gider ama bundan sonrası daha güçlü bir GALATASARAY ortaya çıkar

Asla ayrılmayalım kutuplaşmayalım,tek istedikleri bu bunuda suan gerçekleştirmiş bulunuyorlar

Nerden nereye geldik bu futbol çok ilginç

Sezon bittiğinde neler düşünüyorduk simdi geldiğimiz noktaya bak

Artık camıa zarar görmeye başladı

Şunuda unutmayın bu günleri yazın bi kenara dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim

Belki bu yıl şampiyonluk gider ama bundan sonrası daha güçlü bir GALATASARAY ortaya çıkar

Asla ayrılmayalım kutuplaşmayalım,tek istedikleri bu bunuda suan gerçekleştirmiş bulunuyorlar

bizim taraftar maalesef $ikeciler kadar sahip cikamiyor degerlerine.

fatih hocanin 7 senede 6 tane sampionlugu var.1 tane uefa kupasi. 1 kez ceyrek finali sampionlar liginde.

borumu bu yahu ?! nerden bulacagiz böyle hocayi biz Galatasarayimiz icin ?! ya tutarsa ile bilmem mancini bilmem onu bunu getireceksek isimiz is. sonra 10-20 sene sonra onu bunu getire getire acaba tutarmi diye ugrasalim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt