Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net bir şekilde başkan isteksiz veya gereksiz şekilde aşırı profesyonel, Fatih Terim de çocukça ve tutarsız davranıyor. Bu kadar zor mu biraraya gelip konuşabilmek acaba merak ediyorum ? Yemişim egoyu,akıl oyunlarını,stratejiyi...Eğer herşey Galatasaray için ise aslolan Galatasaray ise biraraya gelip, bir basın toplantısıyla bu saçmalığa bir son verecekler.

Bizi hedefimizdeki yoldan çıkarmak isteyen Siyaset,TFF, Fenerbahçe çetesinin oyununa geldik ve bir güzel bu oyuna alet oluyoruz,onlar da eminim kıs kıs gülüyorlardır. Takım konsantrasyonunu kaybetmiş, Fatih Terim'e cephe alınmış, başkanın yaptıkları ve yapmadıkları sorgulanıyor...Karışma noktasına geldik ki önümüzdeki zorlu maçlarda alınacak kötü sonuçlar kötü şeylere gebe olabilir...

Sanki biz şike yapmışız gibi medyada konuşuluyoruz kötü şekilde. Şikeciler ve aldıkları, belki de alacakları cezalar unutturulmuş; varsa yoksa "Galatasaray'da sorunlar" manşetleri...Şikeciler rahatlamış, Galatasaray'ın karışması ve kötü gidişatını bekleyen,bundan pay uman leş sürüleri gibi bir kenarda bekliyorlar.Ama herşey bizim suçumuz,onlara bu kozu veren bizim saçmasapan,gereksiz hareketlerimiz...

Herşey net olsun kim giderse gitsin,kim gelirse gelsin artık sıktı.Galatasaray gibi şu lehte konjonktürde kendine çocukça saçmalıklar yapıp,zarar veren bir 2. kulüp olacağını zannetmiyorum..

Net bir şekilde başkan isteksiz veya gereksiz şekilde aşırı profesyonel, Fatih Terim de çocukça ve tutarsız davranıyor. Bu kadar zor mu biraraya gelip konuşabilmek acaba merak ediyorum ? Yemişim egoyu,akıl oyunlarını,stratejiyi...Eğer herşey Galatasaray için ise aslolan Galatasaray ise biraraya gelip, bir basın toplantısıyla bu saçmalığa bir son verecekler.

Bizi hedefimizdeki yoldan çıkarmak isteyen Siyaset,TFF, Fenerbahçe çetesinin oyununa geldik ve bir güzel bu oyuna alet oluyoruz,onlar da eminim kıs kıs gülüyorlardır. Takım konsantrasyonunu kaybetmiş, Fatih Terim'e cephe alınmış, başkanın yaptıkları ve yapmadıkları sorgulanıyor...Karışma noktasına geldik ki önümüzdeki zorlu maçlarda alınacak kötü sonuçlar kötü şeylere gebe olabilir...

Sanki biz şike yapmışız gibi medyada konuşuluyoruz kötü şekilde. Şikeciler ve aldıkları, belki de alacakları cezalar unutturulmuş; varsa yoksa "Galatasaray'da sorunlar" manşetleri...Şikeciler rahatlamış, Galatasaray'ın karışması ve kötü gidişatını bekleyen,bundan pay uman leş sürüleri gibi bir kenarda bekliyorlar.Ama herşey bizim suçumuz,onlara bu kozu veren bizim saçmasapan,gereksiz hareketlerimiz...

Herşey net olsun kim giderse gitsin,kim gelirse gelsin artık sıktı.Galatasaray gibi şu lehte konjonktürde kendine çocukça saçmalıklar yapıp,zarar veren bir 2. kulüp olacağını zannetmiyorum..

Kim peki bunların müsebbibi? Hoca tek kelime ''hayır'' deseydi şu an Real Madrid maçını konuşuyor olurduk maça kalmış 2 gün. Bu sürecin gözümde tek sorumlusu Terim'dir ve şahsen açık olana kadar taraftar olarak tüm desteğimi çektim üzerimden.

Kim peki bunların müsebbibi? Hoca tek kelime ''hayır'' deseydi şu an Real Madrid maçını konuşuyor olurduk maça kalmış 2 gün. Bu sürecin gözümde tek sorumlusu Terim'dir ve şahsen açık olana kadar taraftar olarak tüm desteğimi çektim üzerimden.

Başkan da "acelemiz yok, Ekim ayını bekleriz","şu an ısrarcı değiliz zamanımız var" demeyecek. Acelemiz var bu kadar basit. Net olsunlar... 2 yıl sözleşme mi öneriyorsun, gelin biraraya imzalayın veya imzalamayın herkesin ağzını kapatın,olsun bitsin. Birbirlerine basın önünden mesaj veriyorlar.Özellikle Fatih Terim Antalya maçı sonrasında yaptığı konuşmada resmen malzeme yaptı bizi,acıtasyon ve ironi temalı böyle mesajlar son zamanlarda görmemiştim.

Suçlar eşit bence.

Milli Takım olayına Başkan da baştan hayır diyebilirdi. Ya burası ya orası diyebilirdi. Başkan Hoca'dan kurtulmak istiyor ama taraftar baskısından korkuyor. Hoca da kendi kafasında takılıyor. Tek taraflı değil bence. İki tarafta birbirinden hazzetmiyor ama başarı iki tarafın da elini kolunu bağlıyor.

yahu taksaydi en basindan beri öyle gelmezdi. gecen sene sampionlukdan sonra takardi kafasina.

ya basin toplantisinda ne dedi hoca.

benim sözlesmem 20-30 yilik belki ama 1er -1er yilik her zaman. baskaninda dedigi gibi basirya endexli anlasdik birer birer yilik..

yani bunu ilk geldiginden beri dogru buldu ve bu yoldan anlasarak yola devam ediliyor. ne degistide simdi ayar-düzen bozulacak ?!

bu basin yüzünden mi ?! dedikoducular yüzünden mi ?! düzeni ayari bunlarin yüzünden bozdurmam diye mesaj verdi resmen. yok 2 yilik imza mimza. durus sergiliyor hoca burda. takdir ediyorum bunu ben acikcasi ama anlamakda belki zorluk cekiliyor.

Bence Terim çok duygusal bir hoca o yüzden kafaya takmadığını kesinlikle düşünmüyorum. Hoca en başından beri bu olaylardan rahatsızdı. Açıklamarında kendince birşeyler anlatmaya çalışıyor olmalı ama,

Benim için şunu demedikce sorun filan çözülmez, ben Milli takımın başında mayısa kadar durucam ve sonrasında da Galatasaray'da devam edicem. Sence bunu demek çok mu zor?

Bu sene böyle gider. Hoca sene sonuna kadar kontrat imzalamaz ve bırakır şampiyon olsak da olmasak da.

Bence milli takım olayı olmasaydı da böyle olacaktı.

Bence başkan da farkında bu durumun. Zaten o yüzden kontrat teklifini yaptı. Çünkü biliyordu kabul görmeyeceğini. Bu sayede kendini sağlama aldı.

Biz de gelecek sezondan itibaren yabancı bir hoca ile devam ederiz gibi geliyor bana.

Tabi bu benimsenaryom. Belki herşey farklı gelişir.

Ben burda komplo teorisi görmüyorum kusura bakmayın. Tamamen hocanın lafları ve yaptıkları üzerinden gidiliyor. Yüz kere soruldu sözleşme ve hangi tarafı seçeceği konusu hala çift taraflı oynuyor, adamın cevabı yok yani burada taraftar mı suçlu?

Hocaya bir teklif gelirse tabiki başkan izin verecek, hoca esir mi? Bi teklif gelir hoca da zaten istemiyorsa hayır der olur biter. Burda ki savunma mekanizmanız da tamamen mantıksız. Ben hocamla kimseyi görüştürmüyorum gibi bir mantık dünyanın hiç bi yerinde olamaz. Zaten böyle birşey olsaydı Terim bi de burdan kriz çıkartırdı zira sevmez kendisine bu tip emrivakiler yapılmasını..

Başarıya endeks konusunda sadece hoca için bunu düşünmüyor başkan, ben de burda geçiciyim ben de başarısız olursam giderim diyor. Adamın bu şartlarda Terim'e uzun kontrat yapmaması tutarlı çünkü kendi görev süresi de belli. Onu da geçiyorum Terim kendisine verilen sözleşmeyi bile imzalamıyor. Geçin yani bu işleri cidden sıkıyor artık, kimse çocuk değil kimse de kanmıyor artık bu masallara. Adam gözümüzün içine baka baka birileri istiyor diye imzalamam diyor. Ulan birileri dediğin en başta taraftar, taraftar imzalamanı istiyor. Bu lafları kurabilen bir insanın benim gözümde çok bi değeri yok artık, tek isteğim tarafını seçsin artık. Bu kadar.

"Yüz kere soruldu sözleşme ve hangi tarafı seçeceği konusu hala çift taraflı oynuyor, adamın cevabı yok yani burada taraftar mı suçlu? "

F.T : Galatasaray benim icin bir secim yada tercih olmadi hic bir zaman ve olamazda... Galatasarayda bana git demedikce ben gitmem o zaman bile direnirim gitmemek icin !!!

sözlesmeden ziyade verilen sözler benim icin daha degerlidir...

ne cift tarafi ?! nasil cevab yok ?!

bukadar net cevab olamaz artik bir özdeslemis Galatasaraylidan galiba.

Başkan da "acelemiz yok, Ekim ayını bekleriz","şu an ısrarcı değiliz zamanımız var" demeyecek. Acelemiz var bu kadar basit. Net olsunlar... 2 yıl sözleşme mi öneriyorsun, gelin biraraya imzalayın veya imzalamayın herkesin ağzını kapatın,olsun bitsin. Birbirlerine basın önünden mesaj veriyorlar.Özellikle Fatih Terim Antalya maçı sonrasında yaptığı konuşmada resmen malzeme yaptı bizi,acıtasyon ve ironi temalı böyle mesajlar son zamanlarda görmemiştim.

Önceden bir kağıda yazılmış mesajlar. Kendisi mi yazıyor yoksa birilerine mi yazdırıyor o da ayrı mevzu. Bu güne kadar böyle bir şey görmedim. Her toplantıda önünde yazılı bir kağıt oku babam oku. Kime ne anlatıyorsa açık açık söylese de biz de kurtulsak kendisi de kurtulsa her toplantıdan önce yazılı metin hazırlamaktan ya da HAZIRLATMAKTAN.....

Başkan da "acelemiz yok, Ekim ayını bekleriz","şu an ısrarcı değiliz zamanımız var" demeyecek. Acelemiz var bu kadar basit. Net olsunlar... 2 yıl sözleşme mi öneriyorsun, gelin biraraya imzalayın veya imzalamayın herkesin ağzını kapatın,olsun bitsin. Birbirlerine basın önünden mesaj veriyorlar.Özellikle Fatih Terim Antalya maçı sonrasında yaptığı konuşmada resmen malzeme yaptı bizi,acıtasyon ve ironi temalı böyle mesajlar zon zamanlarda görmemiştim.

Ne demesini bekliyorsun ki Başkan'ın? Başkan acelemiz var dese bu sefer de diyeceksiniz ki başkan hocayı sıkıştırıyor, zorluyor, zorla TFF'nin kucağına itiyor. Sürekli bunları dinliyoruz zaten.

Ayrıca ben Başkan'ın basın önünde hiç Terim kadar sert konuştuğunu görmedim. Terim'in resmen gözü kararıyor ve kendini kaybediyor. Bi kere de arkadaş ben şu şu şu noktalarda hatalıyım dese kendimi yüksek bi yerden aşağı atıcam.

Net bir soru soruluyor, neden sözleşme imzalamıyorsun Galatasaray'la diye? Adamın kurduğu cevap iğrenç ötesi ''birileri istiyor diye sözleşme imzalamam''. Birileri dediği kim? Ya senin benim gibi taraftarlar, yada Başkan? Aklına başka ihtimal gelen var mı?

"Yüz kere soruldu sözleşme ve hangi tarafı seçeceği konusu hala çift taraflı oynuyor, adamın cevabı yok yani burada taraftar mı suçlu? "

F.T : Galatasaray benim icin bir secim yada tercih olmadi hic bir zaman ve olamazda... Galatasarayda bana git demedikce ben gitmem o zaman bile direnirim gitmemek icin !!!

sözlesmeden ziyade verilen sözler benim icin daha degerlidir...

ne cift tarafi ?! nasil cevab yok ?!

bukadar net cevab olamaz artik bir özdeslemis Galatasaraylidan galiba.

Siyasette de böyledir, hiç bi zaman lafa bakmam icraate bakarım. Terim'den edebiyat dersi istemiyoruz artık. O aşağılık insanlarla yaptığı işbirliği yüzünden camiayı cadı kazanına çevirdi.

Bence Terim çok duygusal bir hoca o yüzden kafaya takmadığını kesinlikle düşünmüyorum. Hoca en başından beri bu olaylardan rahatsızdı. Açıklamarında kendince birşeyler anlatmaya çalışıyor olmalı ama,

Benim için şunu demedikce sorun filan çözülmez, ben Milli takımın başında mayısa kadar durucam ve sonrasında da Galatasaray'da devam edicem. Sence bunu demek çok mu zor?

iyide mayisa kadar ne olacagi belli degil ki ?! yani belkide Galatasaraydan ayrilir. bakmisin muthis derecede basarisiz olmus o zaman durur mu sence ?! bu olasilik cok düsük bence ama futbol bu. her sey ola bilir yani.

bir bakmisin 8ci -10 cu olmusuz . elde sifir kupa bilmem sifir avrupa kupa katilimi. bana kalirsa yine kalmali ama belki baskan veya hoca bu tür durumda baska düsünürler. nede olsa kendileri basariya endexli bir yol haritasi cizmisler ki buda en az her sene avrupa kupalarina katilma maddesi vardir aralarinda diye düsünüyorum ve öylede lanse edildi.

garanti konusmamak gerekiyor yani hic bir zaman.

Ya beyler şunu da unutmayın,

Terim Aysal'a gelip ben milli takımı da çalıştırmak istiyorum dedi.

Siz hala Aysal neden hayır demedi diyorsunuz? peki Terim neden en başında Hayır cevabı vermedi?

Ya beyler şunu da unutmayın,

Terim Aysal'a gelip ben milli takımı da çalıştırmak istiyorum dedi.

Siz hala Aysal neden hayır demedi diyorsunuz? peki Terim neden en başında Hayır cevabı vermedi?

O muhabbet çok komik yahu. Adam türk futbolunun en büyük teknik direktörü. Var mı bu adamın önünü kesip emrivaki yapabilecek herangi bir başkan? Terim'i tanımayan bir adam bile şu komploları kurmaz.

Siyasette de böyledir, hiç bi zaman lafa bakmam icraate bakarım. Terim'den edebiyat dersi istemiyoruz artık. O aşağılık insanlarla yaptığı işbirliği yüzünden camiayı cadı kazanına çevirdi.

hoca belki daha cok milli takim meselesi diye bakiyordur konuya. senin onun icin ne milli meselesi ya ola bilir ama hocanin hata baskaninda dediklerine bakarsak baya baya milli mesele olarak ciddiye aliniyor bu konu.

yani bunuda saygi duymak gerekir. o konuda elestiremem ama tabikide biraz üzülürüm sonucda orda bundan dolayi prim kazanacak bazi zatlar yok degil.

ama diger tarafdan milli heycan ve duygularimiz yine kipirdamaya basladi az cok. romanya macinda acaba hangimiz sevinmedi veya heycan-gurur duymadi ?!

kalblerini sif nefret togumlari ile doldurmus insanlarimiz belki üzülmüsdür ama ben gurur duydum acikcasi.

O muhabbet çok komik yahu. Adam türk futbolunun en büyük teknik direktörü. Var mı bu adamın önünü kesip emrivaki yapabilecek herangi bir başkan? Terim'i tanımayan bir adam bile şu komploları kurmaz.

Yani sonuçta kimse Terim'i karalamak için ekstra çaba sarfetmiyor burda. Terim istedi ki Aysal da olur dedi. Belki de Terim uzun süreli istedi ama Aysal sadece mayıs'a kadar izin verdi. Bunları bilemiyoruz ve hoca net bir cevap verene kadar da öğrenemiyeceğiz.

Ne demesini bekliyorsun ki Başkan'ın? Başkan acelemiz var dese bu sefer de diyeceksiniz ki başkan hocayı sıkıştırıyor, zorluyor, zorla TFF'nin kucağına itiyor. Sürekli bunları dinliyoruz zaten.

Ayrıca ben Başkan'ın basın önünde hiç Terim kadar sert konuştuğunu görmedim. Terim'in resmen gözü kararıyor ve kendini kaybediyor. Bi kere de arkadaş ben şu şu şu noktalarda hatalıyım dese kendimi yüksek bi yerden aşağı atıcam.

Net bir soru soruluyor, neden sözleşme imzalamıyorsun Galatasaray'la diye? Adamın kurduğu cevap iğrenç ötesi ''birileri istiyor diye sözleşme imzalamam''. Birileri dediği kim? Ya senin benim gibi taraftarlar, yada Başkan? Aklına başka ihtimal gelen var mı?

Kim diyecekmiş zorladığını ? Hem zorlasın, Türkiye'de ipleri gevşek tutarsan, o ipten kurtulmak isteyen veyahut ipi kesmeye çalışan çok olur. Fakat başkan ya olaya dediğim gibi fazla Avrupalı bakıyor ya da bıktı artık Terim'den vazgeçmek istiyor.Yönetim kriz yönetir ve krizi çözer, ayak uydurmaz...

Başkan sert konuşmuyor, fazla profesyonel,kırmamaya çalışıyor fakat mesafeli gibi algılanıyor bu bizim insanımızda belki; Terim ise duygusal acıtasyon ve mesaj verme meraklısı bir görüntü çiziyor. Böyle iki yapı da çatışır haliyle.... Antalya maçındaki kadro,diziliş vb. bile hocanın kafasının karıştığını ve artık fantezi futbol oynatma merakını ileri taşıdığını gösteriyor, her ne kadar Real maçı düşünülse de.Bu gidiş Galatasaray'a zarar verir. Ben kimsenin tarafında olmam şu an, tarafım Galatasaray. Konuların iç yüzünü bilmediğimden taraf tutmak biraz hatalı olabilir...Fakat Galatasaray'a zarar gelirse de Fatih Terim veya Ünal Aysal umrumda olmaz. ...Şu konjonktürü harcıyoruz saçmasapan hareketlerle şaka gibi...

Kim diyecekmiş zorladığını ? Hem zorlasın, Türkiye'de ipleri gevşek tutarsan, o ipten kurtlmak isteyen veyahut ipi kesmeye çalışmak çok olur. Fakat başkan ya olaya dediğim gibi fazla Avrupalı bakıyor ya da bıktı artık Terim'den vazgeçmek istiyor.Yönetim kriz yönetir ve krizi çözer, ayak uydurmaz...

Başkan sert konuşmuyor, fazla profesyonel,kırmamaya çalışıyor fakat mesafeli gibi algılanıyor bu bizim insanımızda belki; Terim ise duygusal acıtasyon ve mesaj verme meraklısı bir görüntü çiziyor. Böyle iki yapı da çatışır haliyle.... Antalya maçındaki kadro,diziliş vb. bile hocanın kafasının karıştığını ve artık fantezi futbol oynatma merakını ileri taşıdığını gösteriyor, her ne kadar Real maçı düşünülse de.Bu gidiş Galatasaray'a zarar verir. Ben kimsenin tarafında olmam şu an, tarafım Galatasaray. Galatasaray'a zarar gelirse de Fatih Terim veya Ünal Aysal umrumda olmaz. Şu konjonktürü harcıyoruz saçmasapan hareketlerle şaka gibi...

Terim gibi ufak bi durumdan bile kıyamet koparan bir adam kendisine zincir vurmak isteyeni başkan da olsa harcar. Ya sen Terim'i hiç tanımamışsın yada ben senin demek istediğini anlamıyorum. Adam yurtdışında çalıştığı takımların başkanlarıyla bile ne sorunlar yaşadı. Terim böyle bir adam, deli dolu. Kimse ona emrivaki yapamaz.

telegole..beyaz tv ye...bazi spor gazetelerini takip etseydin kimileri kim olduklarini anlardin belki. hoca 9 tane davayi kimlere acti zanediyorsunz ?!

Fatih Terim niye imzalamadı daha? O zaman hikaye anlatmasın insanlara.

Fazla hikaye yazmaya da gerek yok. Madem, Galatasaray yuvam diyorsun, o zaman imzalasın, eveleyip gevelemesin.

telegole..beyaz tv ye...bazi spor gazetelerini takip etseydin kimileri kim olduklarini anlardin belki. hoca 9 tane davayi kimlere acti zanediyorsunz ?!

İnan o programları bikaç yıldır hiç izlemiyorum. Sadece gördüklerim üzerinden gitmeyi tercih ediyorum ve de size de tavsiye ederim. Terim sırıta sırıta arkasından bi ton laf ettiği insan bozması canlıların peşinden gitti mi gitti. Camiayı zor durumda bıraktı mı bıraktı. Şu anda da ki son basın toplantısı buna örnek, tutarsız davranışlar sergiliyor mu sergiliyor. Gerisi içi boş komplodan öteye gitmiyor benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt