Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih, burda Terim günah keçisi muamelesi görmüyor ama Terim de net cevaplar vermiyor kimse kusura bakmasın. Kelime oyunu yapıyor. Aysal ile araların da sorun varsa bunu sürekli medya önünde ima etmeyle olmaz(her iki taraf içinde).

Hoca net değil, kafası karışmış. Karar vermek için neyi bekliyor peki? neyin değişmesini bekliyor?

vallah benim icin yeterince NEt aciklama yapior hoca. daha öncede yazdigim gibi belki sizler anlamiyorsunuz verdigi mesajlari. tarzi biraz farkli hocanin bu konuda. anlatma tarzini belki elestire biliriz ok :) vallah ben her seyi net cekilde anladim anlatiklarindan.

Yazılanları düz mantıkla yorumluyorsun,

Sana diyorum ki mecazi anlamda söylenmiş birşey hala aynı şeyleri yazıp cevap veriyorsun bana, o zaman şöyle söyleyim. O dediğim laf ne kadarda senin anlamak istediğin düşünce de yazmasamda hoş olmadı sanırım ve cümlemi şöyle değiştiriyorum. Aysal Terim'e gelecek ilk teklifte aklının bu kadar karışıp şu durumlara düşeceğimizi kestirememiş olsa gerek..

Kimseyi karalamak yada zan altında bırakma niyetim yok, sonuçta medyaya yansıyan birşeydi Gümüşdağ görüşmesi. Ne Galatasaray ne Terim yalanladı, o zaman bu görüşme doğrudur. Sen inanmak istemiyorsan inanmamaya devam et.

Melo konusunda olayı nereye çekmişsin, demek istediğim herkesin karıştığı bir yer vardır. Oyuncu seçimlerini nasıl Terim yapıyorsa Aysal danışmanını seçerken de Terim'e soracak değil. Tulun olayını ortaya atmak konuyu saptırmaktan başka birşey değil.

Dediğin oyuncuları almak o kadar kolaymıydı sanki, Kap'a açıklama yaptık diye bu trafsferlerin olmasını bu kadar kolay olacağını mı düşündün?

İşin içine Bayer girince istersen 20 ver zor alırsın, medyaya inanmıyorum diyorsun ama bu transferlerin neden olmadığını anlatırken medyanın yazdıklarıyla burda yazı yazıyorsun. Podolski transferininde başkan hatası olduğunu düşünmüyorum. Transfer konularına girersek Terim'i burda haklı çıkartmaya başaramazsın.

Son yazdığını görünce hala olayın farklı yerlere çektiğini düşünüyorum,

Terim ne istiyor peki onu söyle?

Terim, yönetim değişsin başkan gitsin. Benim istediğim başkan mı gelsin istiyor? yani ne değişecek de Terim kararı vermek için bekliyor bunu da açıkla istersen?

Bugün karar vermeyen adam neyin değişmesini bekliyor acaba?

Bu başkan 2-3 sene daha burda, o zaman beğenmiyorsan bunları hayır dersın olur biter.

Ben Terim hayır dedi diye hocaya kızmam, sonuçta bizim için önemli birisi ama,

Net bir karar versin, benim istediğim bu. EVET yada HAYIR bu kadar basit.

Son olarak da, Terim hakkında söylediklerin den sonra ne istediğini ben anlayamadım, sen ne olmasını bekliyorsun? bu karamsırlık mayısa kadar devam mı etsin yada Aysal Terim'im istemediği herkesi kovup kafa yapısını mı değiştirsin?

Aysal'ın niyeti net olsa sonuçta milli görevdir gibisinden laflar etmezdi. Bu teklif geldiğinde yapılacak çok fazla bir şey olmadığını herkes biliyor. 4 maçı kabul etmek zorundaydık. Ondan sonra eğer milli takım Dünya Kupası'na giderse hoca da o kadar emeğinden sonra kariyerinde bir Dünya kupası görmek ister tabii ki. Buna ego demek çok büyük haksızlık.

Sonuçta medyaya yansıyan bir şeydi diyorsun. O zaman kulübün yalanlamadığı her şey doğru mu oluyor?

Tulun olayında Tulun çok başarılı biri olsa o zaman derim haklısın. Adamın hem hiçbir başarısı yok, geçmişte yediği naneler ortada, hocayla arası inanılmaz bozuk. Getirip bu adamı danışman yapmanın hiçbir mantığı yok. Bir mantığı varsa sen anlat bize.

Shaqiri ve Podolski transferlerini biz uzattıkça uzattığımız için büyük kulüpler araya girdi ve aldı. Başkan 2-3 milyon euronun hesabını yaptı. Sonra o parayı yine kaybettik. Bir de alamadığımızla kaldık. Madem eleştiri yapıyorsun, başkanın yaptığı yanlışa da yanlış demelisin.

Terim ne isteyecek? Başkan tarafından sürekli gönderilmek istendiğini hissetmemek istiyordur.

Mayıs'a kadar bekleyecek bir durum yok. Başkan hocaya gidip açık açık her şeyi anlatsa, sorun falan kalmaz bence. Zaten milli takım olayı da bitiyor birkaç aya. Mayıs nereden çıktı ki?

Aynısını sanada sorayım Yönetim neden değişti?

O yönetim varken gelmedi mi bu başarılar?

Tıkır tıkır işlemiyormuydu düzen? mantıklı açıklaması nedir yönetim değişikliğinin?

Ben bu tip komplo teorilerini tartışmaktan çok sıkıldım. Şimdi ben bişeyler yazsam ne değişecek sen bana cevap yazsan ne değişecek? İkimizin yazdıkları da doğru olabilir yanlışta olabilir.

Beni sadece buzdağının görünen yüzü ilgilendiryor. Görünmeyen yüzü hakkında yüzlerce komplo teorisi üretsem beyin fakiri fenerlilerden farkım kalmaz zira.

Gördüğüm tek şey hocanın 3-4 aydır tutarsız, saldırgan davranışları. Ondan hiç umulmayacak hareketleri ve aşağılık insanlarla işbirlikleri. Yeterince bıktırdı bunlar şahsen.

Hoca Messi'yi istese ve alınmasaydı burda Aysal'a saydıracak adam da çıkacakmış ya, daha ne deyim....

Bir laf atıyorsan adam gibi cevapla kaçak oynama... Ben messi mi dedim, Görende söylediğimiz adamlar abartı sanacak. Neyse zaten hep hoca suçlu yönetim şahane,

siz tapmaya devam edin Aysal'a ayrıca bana laf söylüyorsun da çık düzgünce konuş.

batalla dan başka adamı olmayan bursayı yenemiyorsun.öylede olsa demekki doğru hoca ve taktikle oynamış bursa düzelmiş.biz ısrarla kötü oynuyoruz.

bursayi biz 6 yildir yenemiyoruz yahu deplasmanda :) bursa iyi oynadi o macda. belushimi nedir oda baya iyi oyuncu ayrica. ama o macda adamlar dünya sampionu olacak gibi oynadilar.

hoca degisikliginin belki etkisi olmusdur bilmem ne. bursayida analiz edecek halim yok simdi :)

vallah benim icin yeterince NEt aciklama yapior hoca. daha öncede yazdigim gibi belki sizler anlamiyorsunuz verdigi mesajlari. tarzi biraz farkli hocanin bu konuda. anlatma tarzini belki elestire biliriz ok :) vallah ben her seyi net cekilde anladim anlatiklarindan.

Net açıklama sözleşme imzalama yada reddetmekle olur. İcraatle olur bence...

az cok güzel toparlamisin diyecem ama diyemiyorum. eksik veya yanlis yaptigin biir nokta var...

"Fatih terim son basın toplantısındaki konuşmalarda böyle bir sözleşme olabileceği soru işaretleri yarattımı yarattı.Sonuçta yok öyle bir şey demedi"

ne demis gercekden bir bakalim..

F.T: " hepsini gectim..sözlesme nerde ?! hani nerde ?! ..."

sözlesme yok yani tff ile !!!

Haklısın

Benim bahsetmiş olduğum nokta asıl bu.

Yönetim böyle bir şey olabileceğinden, yada akıllarda olabileceğinden Fatih Terime 2 yıllık yeni bir sözleşme sunmuş olamazmı

İlgili arkadaşa bu açıdan bakmasını söyledim

Şöyle bir şeyde var

Herşeye atar yapan Hoca, ortalığı sözleşme konusunda bulandıran tff basın sözcüüsüne bir atar yapamadı

Sözleşmeler hikaye aslında

Olay algıda bitiyor

Algılar şaştı vesselam

Hadi her şeyi geçelim de bir kerede şu takımın ve hocanın arkasında durun arkadaş bir-iki kötü sonuçtan sonra. Dortmund taraftarını her gördüğümde içim burkuluyor. O kulüp bu noktalara geldiyse en büyük pay taraftarınındır.

Net açıklama sözleşme imzalama yada reddetmekle olur. İcraatle olur bence...

hm... bu adam fatih hoca oldugunu unutuyoruz galiba. adam beni kofsalar bile gitmem kolay kolay diyor. halen sözlesme sözlesme diye tuturan kisiler var. bu hocaya bir hakaretir acikcasi net cekilde. Galatasaryligina ve sarf ettigi Galatasaray durusuna hakaretir. bundan dolayida sözlesmeyi imzalamadi bence.

"ben burdayim ve kolay kolay da gitmem derken bu 2 yilik konusu nedir beyler diye dert yandi. bana güvenmiyormusunuz ?! bu basindan bilmem dedikoducular yüzünden mi imza atacam ?! atmam !!!"

bu sergiledigi durus tartisilir belki ama baskada bir sey tartisilmaz.

Ben bu tip komplo teorilerini tartışmaktan çok sıkıldım. Şimdi ben bişeyler yazsam ne değişecek sen bana cevap yazsan ne değişecek? İkimizin yazdıkları da doğru olabilir yanlışta olabilir.

Beni sadece buzdağının görünen yüzü ilgilendiryor. Görünmeyen yüzü hakkında yüzlerce komplo teorisi üretsem beyin fakiri fenerlilerden farkım kalmaz zira.

Gördüğüm tek şey hocanın 3-4 aydır tutarsız, saldırgan davranışları. Ondan hiç umulmayacak hareketleri ve aşağılık insanlarla işbirlikleri. Yeterince bıktırdı bunlar şahsen.

Dediğin doğru ama burda herkes komplo teorisi üretiyor, ama hep hocayı suçlayarak ben ona tepki veriyorum. neden tek taraflı bunlar,

Hocayı sevmeyen hocaya karşı saçma sapan teoriler üretiyor sizde destekliyorsunuz, o zaman onada karşı çık. Ortada net hiçbir açıklama yok,

iki tarafta abuk sabuk açıklamalar yapıyor. Doğru düzgün bir sounçta çıkmıyor.

Ben ilk milli takım çıktığında Aysal neden elemanını verdi. Baştan vermeseydi oda kapatsaydı konuyu. o topu hocaya attı hocada böyle bir olayı

ister ego olsun ister milliyetçiliği olsun kabul etti. Sezon sonuna kadar Galatasarayın hocası değilmiydi Terim.

Ayrıca sezon sonu başarısız olursa zaten sözleşmesi olmadığı için gönderebilirdi Aysal. İstersede hoca da gidebilirdi sezon sonu.

Sen hocayı bağlamıyorsunki vaktinde. O güveni vermiyorsun ki, 1 yıllık sözleşme başarı endeksli? Bu da yanlış bana göre.

Neyse sıkıldım artık bu muhabbetlerden de futboldan da, Bir heves tekrar zevk alalım dedik onunda içine edildi.

Keşke biz şike yapsakdık... Şu hale bak şikeciler bizden daha dertsizler.

Bir laf atıyorsan adam gibi cevapla kaçak oynama... Ben messi mi dedim, Görende söylediğimiz adamlar abartı sanacak. Neyse zaten hep hoca suçlu yönetim şahane,

siz tapmaya devam edin Aysal'a ayrıca bana laf söylüyorsun da çık düzgünce konuş.

Uslubunu düzeltmeni isterim, yaş olarak benden büyüksünüz yaşınıza hürmet o yazdığını rağmen cevap veriyorum.(bu yazdığımı saygısızlık olarak algılamayın)

Yazdığım yazıya alıntı yapmışsın ve kaçak oynama diyorsun, bu mesajına cevap vermemiş olsaydım dediğin sözde haklı olurdun ama yazdığın anlmasız olmuş.

Ben ortaya yazdım mesajı, sen üzerine alındıysan da cevap veririm ben kaçmam merak etme.

Haşa ben ne Terim'e ne de Aysal' taparım. Yazdıklarımı tam okursan Terim'i sevdiğimi söyledim ama seviyorum diye de yanlış yaptığı şeyi söylemeyecek de değilim.

Düzgünce konuşmaya özen gösteriyorum zaten, mesajımdan rahatsız olduysanız sizden de aynı düzgünlükte cevap beklerim.

Shaqiri olayında neden yönetim suçlu peki, hadi suçlu diyelim her transfer olacak diye bir kaide mi var yani?

Bir transfer olmadı diye ne hoca suçlanır ne de Aysal. burdaki olaylarla transfer olayının ne alakası var acaba?

Haklısın

Benim bahsetmiş olduğum nokta asıl bu.

Yönetim böyle bir şey olabileceğinden, yada akıllarda olabileceğinden Fatih Terime 2 yıllık yeni bir sözleşme sunmuş olamazmı

İlgili arkadaşa bu açıdan bakmasını söyledim

Şöyle bir şeyde var

Herşeye atar yapan Hoca, ortalığı sözleşme konusunda bulandıran tff basın sözcüüsüne bir atar yapamadı

Sözleşmeler hikaye aslında

Olay algıda bitiyor

Algılar şaştı vesselam

o basin sözcüsü dogruysa tabiki telefonla aribogani aramis ve özür dilemis. öyle demek istemedigini diye ve saire.

ya bizim sorunumuz yani taraftarin sorunu aslinda fazla telegole veya beyaz tv ye bakip sonra degerlendirme yapmamiz. doldurusa geliyor insan ister istemez. bide bunlar hocanin yaptigi aciklamari montajliyor yani daha dogrusu kesik kesik veriyor. ben canli izliyorum veya bantan AMK den.

ve hocanin tarzini bende acikcasi hemen anlamiyorum :) 2-3 kere izliyorum-dinliyorum bazen. sifreli mesajlar veriyormus gibi gelsede aslinda baya net aciklamar yapior hoca.

ama taraftara ona bunada kizamiyorum aslinda. tv de yorumculardan kimse anlamiyor yada anlamak istemiyor.

ya lafin kisasi.

hoca Galatasaray da kalacak.

Aysal baskan ile sorunu yok

milli takim icin 4+ belki2 maclik geldi. dünya kupasina katila bilirsek belki oraya gitmeye ugrasacak izin alarak.

onuda alir diye düsünüyorum baskandan. sonra birakir milli takima bize geri döner.

zaten orda da bir ince mesaji var. 4 maclik icin yardim icin geldi. parada istemedim. iyilik yapmak istedim ama bakiyorumm ki karsi taraf bu iyiligi pek anlamiyor. bunu canli izlerken duyuorsunuz ama hic bir spor prgramminda yok bu aciklamasi bantan.

burda resmen tff yetkilerine posta yoladi hoca.

Uslubunu düzeltmeni isterim, yaş olarak benden büyüksünüz yaşınıza hürmet o yazdığını rağmen cevap veriyorum.(bu yazdığımı saygısızlık olarak algılamayın)

Yazdığım yazıya alıntı yapmışsın ve kaçak oynama diyorsun, bu mesajına cevap vermemiş olsaydım dediğin sözde haklı olurdun ama yazdığın anlmasız olmuş.

Ben ortaya yazdım mesajı, sen üzerine alındıysan da cevap veririm ben kaçmam merak etme.

Haşa ben ne Terim'e ne de Aysal' taparım. Yazdıklarımı tam okursan Terim'i sevdiğimi söyledim ama seviyorum diye de yanlış yaptığı şeyi söylemeyecek de değilim.

Düzgünce konuşmaya özen gösteriyorum zaten, mesajımdan rahatsız olduysanız sizden de aynı düzgünlükte cevap beklerim.

Shaqiri olayında neden yönetim suçlu peki, hadi suçlu diyelim her transfer olacak diye bir kaide mi var yani?

Bir transfer olmadı diye ne hoca suçlanır ne de Aysal. burdaki olaylarla transfer olayının ne alakası var acaba?

Hocam benim o yazdığım mesaj ne içindi? Hocayı transfer yapamıyor diye eleştiren birine cevabımdı.

Sen onun üstüne ortaya laf atmışsın tam benim mesajımın üstüne o yüzden üstüme alınırım. Zaten o amaçla attın yoksa nerden aklına gelecek.

Neyse benim demek istediği her futbolcu tutacak yada alınacak diye bir kuralmı var. Aslında aynı şeyden bahsediyoruz ama benim başkasıyla tartıştığım konu buydu.

Sercan,Yiğit,Amrabat, Dany(Dengesiz yoksa çok çok kötü transfer demem) bunlardan bize gelirken çok rezil değillerdi bizde iyice kötü oldular,

Sercan,Amrabat ikisindende beklenti yüksekti ama olmadı.

Neyse boşver. Alındıysan kusura bakma iyice gergin olduk. Özür dilerim yanlış düşünmüşüm...

hm... bu adam fatih hoca oldugunu unutuyoruz galiba. adam beni kofsalar bile gitmem kolay kolay diyor. halen sözlesme sözlesme diye tuturan kisiler var. bu hocaya bir hakaretir acikcasi net cekilde. Galatasaryligina ve sarf ettigi Galatasaray durusuna hakaretir. bundan dolayida sözlesmeyi imzalamadi bence.

"ben burdayim ve kolay kolay da gitmem derken bu 2 yilik konusu nedir beyler diye dert yandi. bana güvenmiyormusunuz ?! bu basindan bilmem dedikoducular yüzünden mi imza atacam ?! atmam !!!"

bu sergiledigi durus tartisilir belki ama baskada bir sey tartisilmaz.

Sen buna inanıyormusun peki, hoca 1 yıllık sözleşmeye kafasını takmamış mı yani?

Yok Dortmund yok bilmem ne takımı. Banane arkadaş ben Galatasaray ım. O takım Almanya nın bayern den, bilmem kimden sonra gelen 2. 3. sıra takımı.O kadar büyük klüp olsa en önemli topçuları Bayern e gitmek için zıplar durur mu? Ama ben Türkiye nin en büyük takımıyım ve benim takımımı çalıştıracak adam kim olursa olsun sadece bana mesai harcayacak, benim ilke ve hedeflerimi en ön planda tutacak hoca olmalı.Benim milli değerler hikayelerine karnım tok. Galatasaray ın Avrupa da kupalar kaldırması milli değer sayılmıyor herhalde bazılarına göre. Ya bunu kabul edecek bazıları ya da kendi MİLLİ (!) değerlerine çekip gidecek.

En çok tav olduğum da eleştiriyi sonuçlara bağlayıp da hala Terim in yanlışlarını savunacağım diye kıvrım kıvrım kıvranan adamların bu davranışları açıklamak yerine insanları suçlaması ya da sıfat yakıştırması....

Sen buna inanıyormusun peki, hoca 1 yıllık sözleşmeye kafasını takmamış mı yani?

yahu taksaydi en basindan beri öyle gelmezdi. gecen sene sampionlukdan sonra takardi kafasina.

ya basin toplantisinda ne dedi hoca.

benim sözlesmem 20-30 yilik belki ama 1er -1er yilik her zaman. baskaninda dedigi gibi basirya endexli anlasdik birer birer yilik..

yani bunu ilk geldiginden beri dogru buldu ve bu yoldan anlasarak yola devam ediliyor. ne degistide simdi ayar-düzen bozulacak ?!

bu basin yüzünden mi ?! dedikoducular yüzünden mi ?! düzeni ayari bunlarin yüzünden bozdurmam diye mesaj verdi resmen. yok 2 yilik imza mimza. durus sergiliyor hoca burda. takdir ediyorum bunu ben acikcasi ama anlamakda belki zorluk cekiliyor.

Birde şunu söylemek istiyorum,

Antalya maçında berabere kaldık ama ben inanılmaz zevk aldım o maçtan hop oturup hop kalktım. Drogba,Burak,Umut dünyaları kaçırdı,

Eğer o maçta Sniejder veya Selçuk olsaydı çok farklı biterdi ama Amrabat beklediğimden kötüydü, oyunda herşeyi denedik, kanatlardan,doldur boşalt,kaos futbolu,

ama selçuk ve Sniejder eksikliği çok hissedildi. Neyse 4-1 bitecek maç 1-1 bitti ama olsun en azından maç heyecanlıydı, Es-Es ve Bursa maçları daha kötüydü bence..

Neyse herkes iyi forumlar dilerim.. Salı gününe güzel bir galibiyet bekliyorum..

Dediğin doğru ama burda herkes komplo teorisi üretiyor, ama hep hocayı suçlayarak ben ona tepki veriyorum. neden tek taraflı bunlar,

Hocayı sevmeyen hocaya karşı saçma sapan teoriler üretiyor sizde destekliyorsunuz, o zaman onada karşı çık. Ortada net hiçbir açıklama yok,

iki tarafta abuk sabuk açıklamalar yapıyor. Doğru düzgün bir sounçta çıkmıyor.

Ben ilk milli takım çıktığında Aysal neden elemanını verdi. Baştan vermeseydi oda kapatsaydı konuyu. o topu hocaya attı hocada böyle bir olayı

ister ego olsun ister milliyetçiliği olsun kabul etti. Sezon sonuna kadar Galatasarayın hocası değilmiydi Terim.

Ayrıca sezon sonu başarısız olursa zaten sözleşmesi olmadığı için gönderebilirdi Aysal. İstersede hoca da gidebilirdi sezon sonu.

Sen hocayı bağlamıyorsunki vaktinde. O güveni vermiyorsun ki, 1 yıllık sözleşme başarı endeksli? Bu da yanlış bana göre.

Neyse sıkıldım artık bu muhabbetlerden de futboldan da, Bir heves tekrar zevk alalım dedik onunda içine edildi.

Keşke biz şike yapsakdık... Şu hale bak şikeciler bizden daha dertsizler.

Ben burda komplo teorisi görmüyorum kusura bakmayın. Tamamen hocanın lafları ve yaptıkları üzerinden gidiliyor. Yüz kere soruldu sözleşme ve hangi tarafı seçeceği konusu hala çift taraflı oynuyor, adamın cevabı yok yani burada taraftar mı suçlu?

Hocaya bir teklif gelirse tabiki başkan izin verecek, hoca esir mi? Bi teklif gelir hoca da zaten istemiyorsa hayır der olur biter. Burda ki savunma mekanizmanız da tamamen mantıksız. Ben hocamla kimseyi görüştürmüyorum gibi bir mantık dünyanın hiç bi yerinde olamaz. Zaten böyle birşey olsaydı Terim bi de burdan kriz çıkartırdı zira sevmez kendisine bu tip emrivakiler yapılmasını..

Başarıya endeks konusunda sadece hoca için bunu düşünmüyor başkan, ben de burda geçiciyim ben de başarısız olursam giderim diyor. Adamın bu şartlarda Terim'e uzun kontrat yapmaması tutarlı çünkü kendi görev süresi de belli. Onu da geçiyorum Terim kendisine verilen sözleşmeyi bile imzalamıyor. Geçin yani bu işleri cidden sıkıyor artık, kimse çocuk değil kimse de kanmıyor artık bu masallara. Adam gözümüzün içine baka baka birileri istiyor diye imzalamam diyor. Ulan birileri dediğin en başta taraftar, taraftar imzalamanı istiyor. Bu lafları kurabilen bir insanın benim gözümde çok bi değeri yok artık, tek isteğim tarafını seçsin artık. Bu kadar.

Ben hakkını vermek gerekiyorsa hakkını veririm(geçen yılın başlarında yine benzeri bir gidişatta eleştiriyordum, sonra düzeltmişti). Ama bu olayda suçlu olduğu gayet ortada. Her durumda da delicesine savunan insanları da anlamak güç. Fatih Terim, Galatasaray'ın menfaatlerinden daha üstün bir 'ilah' mı yani? Artık ilah diyorum çünkü sizin için öyle bence. Siz Fatih Terim'li misiniz Galatasaray'lı mı?

Hadi her şeyi geçelim de bir kerede şu takımın ve hocanın arkasında durun arkadaş bir-iki kötü sonuçtan sonra. Dortmund taraftarını her gördüğümde içim burkuluyor. O kulüp bu noktalara geldiyse en büyük pay taraftarınındır.

Yiğit çok demogoji yapıyorsun kusura bakma. Kimsenin beraberliğe falan kızdığı yok. Sen zannediyor musun Antalya maçını kazansaydık bu fırtınalar kopmayacaktı?

Terim bize açık ve samimi olana kadar bu sular dinmez. İki taraflı oynamayacak, kendisine yakışanı yapacak. Yeter artık bu camia tüpçü denilen insan bozması canlıların elinde oyuncak olacak bi camia değil. İzin vermeyiz buna. Buna alet olan Terim bile olsa izin vermeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt