Yazılanları düz mantıkla yorumluyorsun,
Sana diyorum ki mecazi anlamda söylenmiş birşey hala aynı şeyleri yazıp cevap veriyorsun bana, o zaman şöyle söyleyim. O dediğim laf ne kadarda senin anlamak istediğin düşünce de yazmasamda hoş olmadı sanırım ve cümlemi şöyle değiştiriyorum. Aysal Terim'e gelecek ilk teklifte aklının bu kadar karışıp şu durumlara düşeceğimizi kestirememiş olsa gerek..
Kimseyi karalamak yada zan altında bırakma niyetim yok, sonuçta medyaya yansıyan birşeydi Gümüşdağ görüşmesi. Ne Galatasaray ne Terim yalanladı, o zaman bu görüşme doğrudur. Sen inanmak istemiyorsan inanmamaya devam et.
Melo konusunda olayı nereye çekmişsin, demek istediğim herkesin karıştığı bir yer vardır. Oyuncu seçimlerini nasıl Terim yapıyorsa Aysal danışmanını seçerken de Terim'e soracak değil. Tulun olayını ortaya atmak konuyu saptırmaktan başka birşey değil.
Dediğin oyuncuları almak o kadar kolaymıydı sanki, Kap'a açıklama yaptık diye bu trafsferlerin olmasını bu kadar kolay olacağını mı düşündün?
İşin içine Bayer girince istersen 20 ver zor alırsın, medyaya inanmıyorum diyorsun ama bu transferlerin neden olmadığını anlatırken medyanın yazdıklarıyla burda yazı yazıyorsun. Podolski transferininde başkan hatası olduğunu düşünmüyorum. Transfer konularına girersek Terim'i burda haklı çıkartmaya başaramazsın.
Son yazdığını görünce hala olayın farklı yerlere çektiğini düşünüyorum,
Terim ne istiyor peki onu söyle?
Terim, yönetim değişsin başkan gitsin. Benim istediğim başkan mı gelsin istiyor? yani ne değişecek de Terim kararı vermek için bekliyor bunu da açıkla istersen?
Bugün karar vermeyen adam neyin değişmesini bekliyor acaba?
Bu başkan 2-3 sene daha burda, o zaman beğenmiyorsan bunları hayır dersın olur biter.
Ben Terim hayır dedi diye hocaya kızmam, sonuçta bizim için önemli birisi ama,
Net bir karar versin, benim istediğim bu. EVET yada HAYIR bu kadar basit.
Son olarak da, Terim hakkında söylediklerin den sonra ne istediğini ben anlayamadım, sen ne olmasını bekliyorsun? bu karamsırlık mayısa kadar devam mı etsin yada Aysal Terim'im istemediği herkesi kovup kafa yapısını mı değiştirsin?