Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci fatih terim çıkmıyor lafına cevabım 3-4 mesaj önce attığım mesajdadır

Başkanın derken başkan sadece benim değil seninde başkanındır hatırlatırım.Sen başkanın dersin biride çıkar senin hocan der lüzumsuz laflar bunlra

Sözleşme teklifi soruna gelirsem

Süreci takip etmiyorsun ya da vakitleri karıştırıyorsun

Başkan ben olduğum sürece fatih terim burdadır dedimi dedi

Fatih terimde aynı doğrultuda açıklamalar yaptımı yaptı

Milli takımdan teklif gelme aşamasına geçelim

Başkan cevabı fatih terime bıraktımı bıraktı(bunun nedeninide 3-4 mesaj önce yazdım.Sayın başbakan diye başlayan yazı)

Fatih terim yıldırım demirörenin ayağına gittimi gitti

Başkan mill takım-fatih terim anlaşması mayısa kadardır dedimi dedi

Fatih terimde milli takım toplantısından(demirörenle olan) bu şekilde konuştumu konuştu

Ortada daha 2 yıllık teklif yok.Bir sıkıntıda yok henüz

Sonra birden tff basın sözcüsü ekranlara çıkıp kem küm ederek,kıvırarak terimle daha uzun çalışacağız gibisinden açıklamalar yaptımı yaptı

Galatasarayın eğer tff fatih terim arasında sözleşme varsa bize vermeniz gerekir haberleri çıktımı çıktı

Aysal 3 gün önceki açıklamasında böyle bir şey istendiğini(kulübün sözleşmeyi istediği) söyledimi söyledi

Fatih terim son basın toplantısındaki konuşmalarda böyle bir sözleşme olabileceği soru işaretleri yarattımı yarattı.Sonuçta yok öyle bir şey demedi

EEEe soruna gelirsek.

Yönetim tüm bunları görüp(kendisinden habersiz bir sözleşme olup olmadığı öğrenmek ve tüm asılsız haberleri noktalamak için ) fatih terime 2 yıllık yeni sözleşme sunmuş olamazmı?

Kıssadan hisse

Tüm bun saçmalıklara karşın fatih terim birileri rahat edecek diye sözleşme imzalamam diyeceğine tek bir imzayla taraftarını rahat ettirmek için imza atamazmıydı?

Çok rahat atardı güzel kardeşim

Ama egosu ağır bastığıdan,milli takımı dünya kupasına götürme şansı devam ettiğinden ve bence milli takımla uzun süreli çalışmak istediğinden galatasraya imza atmamıştır

Sonrada aslolan galatasaraydır!

YALANN..

Kapalı kapılar ardında nelerin döndüğünü hiçbirimiz bilmiyoruz maalesef. O yüzden sonradan pişman olacağımız şeyler söylememek lazım. Özellikle de Real maçı öncesi taraftarın buna dikkat etmesi gerekir. Madem kulüp içinde bir sıkıntı var, ki öyle görünüyor, siz de daha fazla karıştırmayın ortalığı. Gerçekler nasılsa ortaya çıkar. Taraftar, takımına sahip çıkması gereken yerde yeniçeri zihniyetinde kazan kaldırma peşinde.

Başkanın derken başkan sadece benim değil seninde başkanındır hatırlatırım.Sen başkanın dersin biride çıkar senin hocan der lüzumsuz laflar bunlra

Başkan cevabı fatih terime bıraktımı bıraktı(bunun nedeninide 3-4 mesaj önce yazdım.Sayın başbakan diye başlayan yazı)

Fatih terimde milli takım toplantısından(demirörenle olan) bu şekilde konuştumu konuştu

Sonra birden tff basın sözcüsü ekranlara çıkıp kem küm ederek,kıvırarak terimle daha uzun çalışacağız gibisinden açıklamalar yaptımı yaptı

Galatasarayın eğer tff fatih terim arasında sözleşme varsa bize vermeniz gerekir haberleri çıktımı çıktı

Aysal 3 gün önceki açıklamasında böyle bir şey istendiğini(kulübün sözleşmeyi istediği) söyledimi söyledi

Fatih terim son basın toplantısındaki konuşmalarda böyle bir sözleşme olabileceği soru işaretleri yarattımı yarattı.Sonuçta yok öyle bir şey demedi

EEEe soruna gelirsek.

Yönetim tüm bunları görüp(kendisinden habersiz bir sözleşme olup olmadığı öğrenmek ve tüm asılsız haberleri noktalamak için ) fatih terime 2 yıllık yeni sözleşme sunmuş olamazmı?

Kıssadan hisse

Tüm bun saçmalıklara karşın fatih terim birileri rahat edecek diye sözleşme imzalamam diyeceğine tek bir imzayla taraftarını rahat ettirmek için imza atamazmıydı?

Ama egosu ağır bastığıdan,milli takımı dünya kupasına götürme şansı devam ettiğinden ve bence milli takımla uzun süreli çalışmak istediğinden galatasraya imza atmamıştır

YALANN..

Madem hocayı bu kadar istiyordu başkan, neden kendi seçildiğinde 3 yıllık sözleşme yapmadı.

Neden ikiside 3 yıldır 1 yıllık sözleşme üzerinden giderken hocaya güveniyordu da şimdi neden güvensizlik oldu.

Hoca galatasary beni bırakmadığı sürece bırakmam demesine rağmen. zaten sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen neden bu oyunlar dönüyor.

Neyse zaten görünen o Fatih Terim gelsin günü kurtarsın takımı düze çıkarsın sonra defolup gitsin zihniyeti var. İyi gitsin şimdi 3-4 sen sonra yine batarız o zaman yine hoca gel kurtar deriz.

Bu bizans oyunları da bi Fatih Terim'e oynanıyor zaten Galatasaray'da :) Onlarca hoca geldi bi Terim'e oyun oynandı.

Valla açıkçası Galatasaray'da üzerine Bizans oyunu oynanan tek hoca Lucescu olmuştur. Adam 4.sınıf bir kadroyla ligde şampiyon olup, CL'de çeyrek final kapısından döndü, adamı nasıl gönderdikleri ortada.

Kapalı kapılar ardında nelerin döndüğünü hiçbirimiz bilmiyoruz maalesef. O yüzden sonradan pişman olacağımız şeyler söylememek lazım. Özellikle de Real maçı öncesi taraftarın buna dikkat etmesi gerekir. Madem kulüp içinde bir sıkıntı var, ki öyle görünüyor, siz de daha fazla karıştırmayın ortalığı. Gerçekler nasılsa ortaya çıkar. Taraftar, takımına sahip çıkması gereken yerde yeniçeri zihniyetinde kazan kaldırma peşinde.

Yiğit bu zemini hoca oluşturdu

Allah aşkına önünde bence grubun en kritik maçı olan real maçı var. 2 haftadır takımını yalnız bırakmışsın. Üstüne bence küme düşmek için 4-5 adaydan biri olan antalyaya puan kaybetmişsin.Bunlarla ilgili tek laf etmeden eline aldığın dikdörtgen kartonlara yazdığın cümlelerle millete kafa tutuyon, birileri-aydının gezmesinden sizene-erman-tff-milli takım-bana kimse dayak atamaz gibi cümleler kuruyorsun.

Kafa başka yerlerde işini kendi kendine yaptırmıyor hoca

Hiçbirisi bana oyun oynanıyor diye ortalığı ateşe vermedi ama. Hakkı yenen adam konuşur herhalde çıkıp. Ayrıca başarılı olan bir adam hiçbir sıkıntı yokken neden gönderilmek istensin ki? Benim aklım bunu almıyor kusura bakmayın.

Zaten bizans oyunuda bu değilmi?

Kulüp içinde neler döndüğünü çoğumuz bilmiyor? Benim içerde adamlarım yok ama Madem başarılı giden bir durum vardı yönetim neden değişti?

Başarı varken neden Ali dürüst,Adnan Öztürk, A. Albayrak gönderildi. Onlarda bu başarıdaydı.

Yani demekki sadece başarı değilmiş herşey.

Sinirli değilim, yazdığımın da arkasındayım ben editlemedim. Ayrıca orada hakaret etmiyorum. Olan şeyi söylüyorum. Tekrar kurmayacağım ama bir düzen 10 numara giderken, hayaller kurulup planlar yapılırken böyle işleyen çarka böyle çomak sokulmasının başka bir tanımı yok. Berbat etme kelimesi karşılamıyor bu durumu.

Aynısını sanada sorayım Yönetim neden değişti?

O yönetim varken gelmedi mi bu başarılar?

Tıkır tıkır işlemiyormuydu düzen? mantıklı açıklaması nedir yönetim değişikliğinin?

Zaten bizans oyunuda bu değilmi?

Kulüp içinde neler döndüğünü çoğumuz bilmiyor? Benim içerde adamlarım yok ama Madem başarılı giden bir durum vardı yönetim neden değişti?

Başarı varken neden Ali dürüst,Adnan Öztürk, A. Albayrak gönderildi. Onlarda bu başarıdaydı.

Yani demekki sadece başarı değilmiş herşey.

Ali Dürüst dışındakiler zaten yönetimde olmayı hak etmiyorlardı ki.

Yiğit bu zemini hoca oluşturdu

Allah aşkına önünde bence grubun en kritik maçı olan real maçı var. 2 haftadır takımını yalnız bırakmışsın. Üstüne bence küme düşmek için 4-5 adaydan biri olan antalyaya puan kaybetmişsin.Bunlarla ilgili tek laf etmeden eline aldığın dikdörtgen kartonlara yazdığın cümlelerle millete kafa tutuyon, birileri-aydının gezmesinden sizene-erman-tff-milli takım-bana kimse dayak atamaz gibi cümleler kuruyorsun.

Kafa başka yerlerde işini kendi kendine yaptırmıyor hoca

Başkana kızmış belli ki hoca. Takıma zarar vermemek için çıkıp açık açık konuşamıyor da. Böyle bir ruh haline girmiş işte. Benim anladığım bu. Neyse ne, demek istediğim ne olmuşsa olmuş Real maçı öncesi bunun peşine düşmenin zamanı mı Allah aşkına?

Madem hocayı bu kadar istiyordu başkan, neden kendi seçildiğinde 3 yıllık sözleşme yapmadı.

Neden ikiside 3 yıldır 1 yıllık sözleşme üzerinden giderken hocaya güveniyordu da şimdi neden güvensizlik oldu.

Hoca galatasary beni bırakmadığı sürece bırakmam demesine rağmen. zaten sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen neden bu oyunlar dönüyor.

Neyse zaten görünen o Fatih Terim gelsin günü kurtarsın takımı düze çıkarsın sonra defolup gitsin zihniyeti var. İyi gitsin şimdi 3-4 sen sonra yine batarız o zaman yine hoca gel kurtar deriz.

birşeyi yazarken ya gecmişi hatırlamıyorsun yada bilmiyorsun.terimin klübü canaydın ile bataklığa götürdüğü seneleri hatırlamıyorsun o zaman.evet terim iyi bir antrenöe ama hiçbir zaman ipleri eline bırakılacak biri değil.başkan bunun farkında.yapılan fiyasko transferler ortada.dany-amrabat gibi anadolu yabancılarını isteyen ben değilim.yiğit-sercan-furkan gibi çöp transferler.muhtemelen carlinhos-chadli gibi ne olduğu belli olmayan adamlarda gelecekti

Hoca, Gümüşdağ ile konuşurken yanlarında mıydın? Birisini böyle karalamak bu kadar kolaysa ben de yaparım aynısını. Kanıta ne gerek var, salla gitsin inanan biri çıkar elbet. O zaman basına bir daha söz söylemeye hakkımız yok. Halk böyleyken az bile yapıyorlar. Ben daha fazlasını yapardım.

Mecazi de olsa doğrudan da söylesen hocayla para lafını bir arada konuşmak bile hakarettir. Fenerbahçe maaşının 3-4 katını teklif ederken bile bir an düşünmemiş bir adam. Süren'den uzun süre sözleşme teklifi bekleyip sonra mecburen kendi yolunu çizen bir adam. Galatasaray istemedikçe hoca hiçbir zaman bizi bırakmaz, bırakmadı da. Aksini düşünmek Galatasaray tarihini bilmemektir.

Aysal, Melo'yu istemiyordu lafı bile çok komik aslında. Madem başarısızlıkta fatura hocaya kesilecek, sana ne hocanın kimi alacağından? Shaqiri transferini, Podolski transferini bitiremeyen de başkanın kendisi. Bu adamlar alınsa o çok eleştirilen Amrabat ve Yiğit Gökoğlan transferleri olmayacaktı bile.

Fatih Terim işini bilir. Yeter ki huzur verilsin. Bizans'ta bile bizim kulüpteki kadar ayak oyunları olmamıştır eminim. Hoca iyi dayanıyor yine.

Yazılanları düz mantıkla yorumluyorsun,

Sana diyorum ki mecazi anlamda söylenmiş birşey hala aynı şeyleri yazıp cevap veriyorsun bana, o zaman şöyle söyleyim. O dediğim laf ne kadarda senin anlamak istediğin düşünce de yazmasamda hoş olmadı sanırım ve cümlemi şöyle değiştiriyorum. Aysal Terim'e gelecek ilk teklifte aklının bu kadar karışıp şu durumlara düşeceğimizi kestirememiş olsa gerek..

Kimseyi karalamak yada zan altında bırakma niyetim yok, sonuçta medyaya yansıyan birşeydi Gümüşdağ görüşmesi. Ne Galatasaray ne Terim yalanladı, o zaman bu görüşme doğrudur. Sen inanmak istemiyorsan inanmamaya devam et.

Melo konusunda olayı nereye çekmişsin, demek istediğim herkesin karıştığı bir yer vardır. Oyuncu seçimlerini nasıl Terim yapıyorsa Aysal danışmanını seçerken de Terim'e soracak değil. Tulun olayını ortaya atmak konuyu saptırmaktan başka birşey değil.

Dediğin oyuncuları almak o kadar kolaymıydı sanki, Kap'a açıklama yaptık diye bu trafsferlerin olmasını bu kadar kolay olacağını mı düşündün?

İşin içine Bayer girince istersen 20 ver zor alırsın, medyaya inanmıyorum diyorsun ama bu transferlerin neden olmadığını anlatırken medyanın yazdıklarıyla burda yazı yazıyorsun. Podolski transferininde başkan hatası olduğunu düşünmüyorum. Transfer konularına girersek Terim'i burda haklı çıkartmaya başaramazsın.

Son yazdığını görünce hala olayın farklı yerlere çektiğini düşünüyorum,

Terim ne istiyor peki onu söyle?

Terim, yönetim değişsin başkan gitsin. Benim istediğim başkan mı gelsin istiyor? yani ne değişecek de Terim kararı vermek için bekliyor bunu da açıkla istersen?

Bugün karar vermeyen adam neyin değişmesini bekliyor acaba?

Bu başkan 2-3 sene daha burda, o zaman beğenmiyorsan bunları hayır dersın olur biter.

Ben Terim hayır dedi diye hocaya kızmam, sonuçta bizim için önemli birisi ama,

Net bir karar versin, benim istediğim bu. EVET yada HAYIR bu kadar basit.

Son olarak da, Terim hakkında söylediklerin den sonra ne istediğini ben anlayamadım, sen ne olmasını bekliyorsun? bu karamsırlık mayısa kadar devam mı etsin yada Aysal Terim'im istemediği herkesi kovup kafa yapısını mı değiştirsin?

birşeyi yazarken ya gecmişi hatırlamıyorsun yada bilmiyorsun.terimin klübü canaydın ile bataklığa götürdüğü seneleri hatırlamıyorsun o zaman.evet terim iyi bir antrenöe ama hiçbir zaman ipleri eline bırakılacak biri değil.başkan bunun farkında.yapılan fiyasko transferler ortada.dany-amrabat gibi anadolu yabancılarını isteyen ben değilim.yiğit-sercan-furkan gibi çöp transferler.muhtemelen carlinhos-chadli gibi ne olduğu belli olmayan adamlarda gelecekti

Tabii canım, tüm kötü transferler hocanın iyi tarnsferler yönetimin. Shaqiri nerde,Suarez podolski bunlarda hocanın istediği ama alınamayan değilmi?

Muslera,Selçuk,Burak,Umut,Melo,Bruma,Chedjou bunlarda kötü transfer değilmi? yok bunları yönetim yapmıştır hoca karışmaz zaten...

Anlamıyorum bu sizdeki zihniyeti, Kaka nerde? neden almadı Yönetim, hani yabancı sınırını çözeceklerdi? Alperi neden almadı yönetim, yada Frei neden alınmadı, Ali Adnan da listede değilmiydi,

Hoca istediği an neden alınmadı bunlar? yani sadece kötü transferleri hocaya kitleyin istediği adamları almayın, aldıkları tutmayıncada hoca fiyasko...

Ali Dürüst dışındakiler zaten yönetimde olmayı hak etmiyorlardı ki.

Farkedermi sonuçta başarılıydık, şu anda hoca zaten bu takımın teknik direktörü olamaz deniyor.

Ben tutarlı davranılmasını istiyorum, Bişeyler kurcalanıyor ve hocaya zaten güvenmeyen başkan var demekki diyorum.

Madem Başkan hocayı zor durumda bırakıyor desteklemiyor hocada istediği gibi davranır. İstediği zaman imzalar.

Zamansız sözleşme teklif et ondan sonra hocayı ortaya at. Başkanda sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta.

Teknik Direktör'den cok Motivatör.

Teknik ve Taktik Bilgisi yok denecek kadar az.

Tek bildigi Gaz Gaz Gaz...

EEEe soruna gelirsek.

Kıssadan hisse

YALANN..

az cok güzel toparlamisin diyecem ama diyemiyorum. eksik veya yanlis yaptigin biir nokta var...

"Fatih terim son basın toplantısındaki konuşmalarda böyle bir sözleşme olabileceği soru işaretleri yarattımı yarattı.Sonuçta yok öyle bir şey demedi"

ne demis gercekden bir bakalim..

F.T: " hepsini gectim..sözlesme nerde ?! hani nerde ?! ..."

sözlesme yok yani tff ile !!!

Tabii canım, tüm kötü transferler hocanın iyi tarnsferler yönetimin. Shaqiri nerde,Suarez podolski bunlarda hocanın istediği ama alınamayan değilmi?

Muslera,Selçuk,Burak,Umut,Melo,Bruma,Chedjou bunlarda kötü transfer değilmi? yok bunları yönetim yapmıştır hoca karışmaz zaten...

Anlamıyorum bu sizdeki zihniyeti, Kaka nerde? neden almadı Yönetim, hani yabancı sınırını çözeceklerdi? Alperi neden almadı yönetim, yada Frei neden alınmadı, Ali Adnan da listede değilmiydi,

Hoca istediği an neden alınmadı bunlar? yani sadece kötü transferleri hocaya kitleyin istediği adamları almayın, aldıkları tutmayıncada hoca fiyasko...

bunlar hocanın transferleri değil.aynı şeyi 50 kere yazdırmayın.umut-burak benim için iyi transfer değil.melo ve eboue hariç yabancı tarnsferinde hocanın başarısı yok.riera-cris transferlerini unutma.shqiri bayernde podolski iyikide alınmamış.kaka eleğini sermiş.

Hoca Messi'yi istese ve alınmasaydı burda Aysal'a saydıracak adam da çıkacakmış ya, daha ne deyim....

bu sene eses ve bursa kötü.ikisinide rahat yenmeliydik.voyvodinonun 3 attığı bursamı iyi

voyvon bilmem neki bursa ile bize karsimiza cikan bursa arasindan gece ve gündüz gibi fark vardi . biraz daha az skor taraftari ola bilsek belki daha saglikli yorumlar yapa biliriz. neyse...

az cok güzel toparlamisin diyecem ama diyemiyorum. eksik veya yanlis yaptigin biir nokta var...

"Fatih terim son basın toplantısındaki konuşmalarda böyle bir sözleşme olabileceği soru işaretleri yarattımı yarattı.Sonuçta yok öyle bir şey demedi"

ne demis gercekden bir bakalim..

F.T: " hepsini gectim..sözlesme nerde ?! hani nerde ?! ..."

sözlesme yok yani tff ile !!!

Fatih, burda Terim günah keçisi muamelesi görmüyor ama Terim de net cevaplar vermiyor kimse kusura bakmasın. Kelime oyunu yapıyor. Aysal ile araların da sorun varsa bunu sürekli medya önünde ima etmeyle olmaz(her iki taraf içinde).

Hoca net değil, kafası karışmış. Karar vermek için neyi bekliyor peki? neyin değişmesini bekliyor?

voyvon bilmem neki bursa ile bize karsimiza cikan bursa arasindan gece ve gündüz gibi fark vardi . biraz daha az skor taraftari ola bilsek belki daha saglikli yorumlar yapa biliriz. neyse...

batalla dan başka adamı olmayan bursayı yenemiyorsun.öylede olsa demekki doğru hoca ve taktikle oynamış bursa düzelmiş.biz ısrarla kötü oynuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt