Yigit Ates
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 4.375
- 199
- 1.023
İkinci fatih terim çıkmıyor lafına cevabım 3-4 mesaj önce attığım mesajdadır
Başkanın derken başkan sadece benim değil seninde başkanındır hatırlatırım.Sen başkanın dersin biride çıkar senin hocan der lüzumsuz laflar bunlra
Sözleşme teklifi soruna gelirsem
Süreci takip etmiyorsun ya da vakitleri karıştırıyorsun
Başkan ben olduğum sürece fatih terim burdadır dedimi dedi
Fatih terimde aynı doğrultuda açıklamalar yaptımı yaptı
Milli takımdan teklif gelme aşamasına geçelim
Başkan cevabı fatih terime bıraktımı bıraktı(bunun nedeninide 3-4 mesaj önce yazdım.Sayın başbakan diye başlayan yazı)
Fatih terim yıldırım demirörenin ayağına gittimi gitti
Başkan mill takım-fatih terim anlaşması mayısa kadardır dedimi dedi
Fatih terimde milli takım toplantısından(demirörenle olan) bu şekilde konuştumu konuştu
Ortada daha 2 yıllık teklif yok.Bir sıkıntıda yok henüz
Sonra birden tff basın sözcüsü ekranlara çıkıp kem küm ederek,kıvırarak terimle daha uzun çalışacağız gibisinden açıklamalar yaptımı yaptı
Galatasarayın eğer tff fatih terim arasında sözleşme varsa bize vermeniz gerekir haberleri çıktımı çıktı
Aysal 3 gün önceki açıklamasında böyle bir şey istendiğini(kulübün sözleşmeyi istediği) söyledimi söyledi
Fatih terim son basın toplantısındaki konuşmalarda böyle bir sözleşme olabileceği soru işaretleri yarattımı yarattı.Sonuçta yok öyle bir şey demedi
EEEe soruna gelirsek.
Yönetim tüm bunları görüp(kendisinden habersiz bir sözleşme olup olmadığı öğrenmek ve tüm asılsız haberleri noktalamak için ) fatih terime 2 yıllık yeni sözleşme sunmuş olamazmı?
Kıssadan hisse
Tüm bun saçmalıklara karşın fatih terim birileri rahat edecek diye sözleşme imzalamam diyeceğine tek bir imzayla taraftarını rahat ettirmek için imza atamazmıydı?
Çok rahat atardı güzel kardeşim
Ama egosu ağır bastığıdan,milli takımı dünya kupasına götürme şansı devam ettiğinden ve bence milli takımla uzun süreli çalışmak istediğinden galatasraya imza atmamıştır
Sonrada aslolan galatasaraydır!
YALANN..
Kapalı kapılar ardında nelerin döndüğünü hiçbirimiz bilmiyoruz maalesef. O yüzden sonradan pişman olacağımız şeyler söylememek lazım. Özellikle de Real maçı öncesi taraftarın buna dikkat etmesi gerekir. Madem kulüp içinde bir sıkıntı var, ki öyle görünüyor, siz de daha fazla karıştırmayın ortalığı. Gerçekler nasılsa ortaya çıkar. Taraftar, takımına sahip çıkması gereken yerde yeniçeri zihniyetinde kazan kaldırma peşinde.