- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
bizi iyi üzdün,iyi yıprattın.artık milli takımını değil de GS'yını düşün.taraftar hala başarıya aç.4-4-2 saçmalığından da vazgeç,ayıptır söylemesi bi poka yaramıyo o 4-4-2 yle alakalı saçma inadın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen GS'ı takip ettiğine emin misin Ünal Başkan her platformda çıkıp diyor ben kalıcı olmayacağım sistemi kurup gideceğim benden sonrakiler de aynı şekilde olacak diye senin bunu burada yazma amacın nedir?
Bundan sonra her sene de Ş.ligine gideceğimiz kesin paralar gani olmuş geçmiş borçlar temizleniyo eskiden Türk takımlarıyla yanyana adı anılamayacak kadar büyük isimler gelmiş bizde top kuşturuyo bunu kim sağladı babam mı?
Tekrar soruyorum senin bunu burada yazma amacın nedir????
Çok biliyorsunuz madem bana şu stad müdürünün neden hala görev başında olduğunu, 60 milyon store cirosunda nasıl sadece 6M kar kaldığını, Candan Erçetin'i sevmeme rağmen kulüp başkan yardımcısı olmak için nasıl bir spor altyapısı olduğunu ve bunun kurumsallaşmayla ne alakası olduğunu, başkanın futboldan anlamam demesine rağmen neden sürekli transfer işlerine karıştığını da bir anlatın hele. Hocaya neden eleman dediğini de öğrenebilirsem sevinirim.
Başkanın baştan beri hocayla anlaşamadığı, hocanın defalarca istifadan döndüğü, kendisine yakın yöneticilerin kulüpten uzaklaştırıldığı, sportif başarı olduğu için şimdiye kadar bu işlerin ortaya çıkmadığı v.s. Bütün bunları sokaktaki çocuklar bile biliyor. Ayrıca o bahsedilen borçların azalmasının tek nedeni sportif başarı ve kusura bakmayın ama o konuda Fatih Terim'in payı çok daha fazla.
Janti konusuna gelince, mahallede her öğrendiğiniz kelimeyi burada yazıp hava atacaksanız işimiz var. Bir de anlamanız için uzun uzun yazmak gerekiyor ya o da ayrı bir eziyet.
Demem şudur ki öyle havalı fiyakalı gezmekle, her mikrofona konuşmakla, sevmediğin adamları katakulle ile göndermekle, tepeye CEO koymakla falan kurumsallık işleri olmaz.
Burda uzun uzun korku/macera romani yazan sensin ,hele bir anlat janti ne demekmis?:happy::happy::happy:Mahallenin kasabi ne anlatmis sana dinleyelim!!!:surprised:
Kasap nerden çıktı. Sizin mahallede kasapla bir münasebetin mi oldu?